34. Iubeste-ma sau lasa-ma

32 4 0
                                    

Melodia pe care am pus-o e super , nu ma judecati daca efectiv nu o adorati ca mine ^^

P.O.V. Kayla

A trecut o luna de la incident . O luna de cand ma trezesc in fiecare noapte tipand , din cauza cosmarurilor . O luna de cand , Asher se chinuie cu mine si inca este aici pentru mine , dupa toate cuvintele grele spuse in aceasta luna de rahat . Au inceput sa ma vada psihologi si sincer sunt mult mai ok . M-am impacat cu gandul ca nu e vina mea , dar tot murdara ma simt . Mai sunt 3 luni si trebuie sa imi revin complet pana la Craciun , altfel pana se naste fetita noastra nu cred ca o sa mai am sanse sa ma indrept . Dupa sedintele pe care le am saptamanal , Ash ma ia sa mergem undeva in natura , astfel imi pot lua mintea de la ce a fost si pot sa fiu fericita cu el . Dupa ca i-am spus povestea din punctul meu de vedere , si-a dat seama ca nu aveam intentii rele , ci doar sa il caut pe tata . Cat despre tata.... A plecat intr-o vacanta cu noua lui iubita care e raul in persoana  , Scorpia mai se scurt . Deaia nu l-am gasit si da... Aparent nu e doar o vacanta . S-a mutat cu ea pe alt continent ;-; . Noi suntem in America si fix in Europa i-o trebuit la aia sa-l duca , dar in fine . Ii duc dorul , macar il mai am pe Jason din familie mai aproape . Serena si Alex se inteleg tot mai bine . Alexander e scumpetea familiei mai nou , dar sa astepte toti pana o sa vina pe lume Jessica 😈 . Stie sa vorbeasca aproape corect si e foarte priceput la construit cu lego . Eu spun ca o sa se faca arhitect , dar toti ma contrazic si spun ca o sa se faca avocat sau judecator . Asteptari mari ce sa zic .... . Bella si Drew tot nu vor sa se casatoreasca , desi se vede clar fericirea din ochii lor cand sunt impreuna . Isa si Jack! Ah da! Pai pot sa spun doar ca astia doi porumbei sunt de nedespartit . Din pacate ei nu vor copii . Trist pentru ca un copil e cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu ^^ .  Am renovat o camera mai micuta special pentru Ally .

Dupa mine fara o papusa gen Anabelle in camera e in siguranta =)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dupa mine fara o papusa gen Anabelle in camera e in siguranta =) .
Lasand astea la o parte , e dimineata . Ma trezesc langa Asher care ma tinea strans in brate . De obicei face asta pentru ca in felul asta simt caldura lui si nu mai am cojmaruri . E un dulce cand doarme . Ma ridic sa imi iau telefonul pentru o poza .
K- Asheeerrrrr ! soptesc si il sarut. 
El se intoarce si in momentul ala ii fac poza perfecta!

  El se intoarce si in momentul ala ii fac poza perfecta!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Imposibil?Where stories live. Discover now