7. Sentimente

58 4 4
                                    

   Simt ceva ,dar nu știu ce . O lumină orbitoare mă împiedică să-mi deschid ochii . Îi deschis la un moment dat , dar văd în ceață.
?- Hey , dragă ! Poți să-mi spui numele tău ?
    Îmi deschid gura , dar cuvintele nu ies . Sunt într-o ambulanța , cu Ash care mă ține strâns de mână . Are ochii în lacrimi . Îmi simt ochii tot mai greoi .
?- Hey ! Hey! Mă auzi? Nu îți pierde conștiința ! Rămâi concentrată pe ce-ți spun eu ! M-ai înțeles?
   Dar nu mai aud nimic .

   Asher P.O.V
   A LEȘINAT? A ...KAYLA!!! Fug repede la ea . E pe jos și nu arată deloc bine .
A- Kayla! Kayla! Să nu îndrăznești să-ți pierzi conștiința ! Nu vreau să mă părăsești . KAYLA! SUNĂ REPEDE AMBULANȚA ! mă răstesc la băiatul de lângă mine .
    O ridic și o îmbrățișez cu cea mai mare putere a mea . Nu o să-mi facă asta nu? O să trăiască! Simt lacrimile cum îmi curg pe față . Nu vreau să o pierd . Intră multe persoane pe ușă . Sunt cei de la salvare .
?- Stați deoparte !
   O iau pe Kayla din brațele mele și o pun pe targă .
A- Și eu vin cu ea!
?- Doar nu ne stați în cale !!!! mă enervează puțin tonul lui
   Urc în ambulanță și o iau de mână . E palidă . O țin strâns de mână când :
?-Hey! Hey! Mă auzi? Nu îți pierde conștiința ! Rămâi concentrată pe ce îți spun eu ! M-ai înțeles?
   Ce se întâmplă?!?! Ajungem la spital .
****După două ore ****
   Au tecut două NENOROCITE DE ORE și nimeni nu îmi spune nimic . E cinci dimineața și stau într-un spital , pe un scaun așteptând o veste despre starea ei. Acum e la reanimare . Au ieșit și intrat o mulțime de doctori și asistenți , lucru care mă sperie . Pe lângă mine trece un doctor cu o targă pe care era Kayla . O duceau în salon . Fug repede dupa ei . Aștept să plece doctorii și intru . În liniște mă pun pe un fotoliu lângă ea .
A- Hey , Kaykay!
   Îi pup mânuța fragilă și atunci intră o asistentă .
A- Care este starea pacientei ?
?- Este stabilă , dar e încă inconștiență . A pierdut puțin sânge dar anemia și lipsa de calciu au înrăutățit situația , la fel și alcolul , care i-a slăbit imunitatea . I-am dat câteva vitamine , dar nu reacționează la ele . Însănătoșire grabnică .
A- Mulțumesc .
   Simt cum îmi curg lacrimile pe față . Inima îmi bate tare și sunt speriat .
A- O să te trezești așai ? Știi... aseară când ai spus că mă iubești am crezut că sunt cel mai fericit , dar acum , când te văd așa , mi se rupe inima . Te rog să îți revii . Vreau să-ți văd ochii căprui . Vreau să ma pierd în ei . Vreau să văd zâmbetul tău mare , care îmi face mereu inima să bată mai repede . Vreau să am ocazia să-ți spun ce persoană bună ești . Să-ți spun cât de mult te iubesc .
   În secunda următoare simt cum mă îmbrățișează Kayla .

Kayla P.O.V.
Sunt conștientă și pot auzi tot ce se întâmplă în cameră . În timp ce vorbea Asher mi-au dat lacrimile și singura dorința mea e să-l îmbrățișez , iar dorința mea se îndeplinește . Îl îmbrățișez și tot ce îmi iasă pe gură e :
K- Și eu te iubesc .
   Îi iau fața în mâini și mă uit în ochii lui , care sunt roșii . Îmi dau seama că nu a dormit deloc . Îl sărut dulce . Ash ma îmbrățișează și spune încet :
A- Am crezut că o să te pierd​ .

  Hey lumeee!! Scuze dacă există greșeli , dar o persoană *tuse* Anonim183629 *tuse* nu mai avea răbdare așa că am scris pe grabă . :)))) Sper din sufelt să vă placă . BYEE!!!

Imposibil?Onde as histórias ganham vida. Descobre agora