Hoofdstuk 24

1.5K 74 51
                                    

Louis
Daar sta ik dan. Ik ben zojuist weggelopen van Harry's concert, omdat hij blijkbaar één of ander vriendinnetje heeft of zo, en ik ben al over de reling gestapt. Ik strek mijn armen achter me uit zodat ik op mijn tenen moet gaan staan, wil ik met mijn korte lijf de brug nog raken. Ik wil niet gaan, niet voor Liv. Maar dat Harry me bedrogen heeft, terwijl we verdomme al meer dan 4 jaar getrouwd zijn. 

En de seks dan? Was dat allemaal zonder gevoel?

Tranen prikken in mijn ogen, en ze wegslikken gaat niet.

Ik ga hier niet voor eeuwig blijven staan, dus ik besluit om maar tot 10 te tellen. 

'Tien... Negen... Acht... Zeven... Zes... Vijf... Vier... Drie... Twee... Eén... Nul!'

Ik laat me los maar ik val niet. Er zijn twee armen strak om mijn middel geslagen. 'Louis!'

Harry. De bedrieger. 'Wat kom je hier nou doen?!' huil ik. "Laat me gewoon gaan, jij hebt je vriendinnetje toch al?!'

Harry kijkt me gekwetst aan. 'Wat nou?! Ik ben hier gekwetst, jij niet. Of is het je stomme vriendinnetje!' Ik probeer me los te schudden aan Harry maar hij houdt me stevig vast.

"'Louis, geloof je dat nou echt?' Ik slik even. Tuurlijk wíl ik dat niet geloven, maar... maar... Oké ik heb geen reden. 'I don't know,' mompel ik.

'Louis kun je alsjeblieft weer op de brug komen staan aan déze kant, ik vind dit een beetje eng zo,' vraagt hij. Ik zucht en stap met tegenzin over de reling.

Hij pakt mijn handen en ik draai mijn hoofd weg. Hij kijkt me aan waardoor ik vanzelf wel rood word. 'Louis, je moet zo'n fan toch niet geloven?' 'Ja maar... maar...' ik houd mezelf niet meer en stort mentaal compleet in. Ik zak bijna door mijn knieën als Harry me opvangt. 'Zullen we maar terug naar het hotel gaan, Lou?' Ik twijfel even.

'Dan halen we eerst Liv op, en dan laat ik je zien hoeveel ik echt nog van je houd!'

Harry grijnst en ik word weer rood. Ik glimlach zwak. 'Oké Hazz...' Harry's grijns wordt breder en breder, en dan lopen we hand in hand naar Paul, die nog in de auto zat. Paul is zeg maar nog steeds de manager van ons, al doet hij nu meer stuff voor mij en Harry.

Ik stap de auto in en voor als je het je afvraagt...

Ja, Hazza is zeker goed in goedmaak seks ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik moest wel updaten, anders kwam @Imke_Tomlinson met haar beruchte schep naar mijn huis!

Adopted by Larry Stylinson (NL)Where stories live. Discover now