6.

158 16 0
                                    

Eren

Otevřel jsem oči a snažil se posadit. Na druhý pokus se mi to povedlo. Podíval jsem se na každou stranu a zjistil, že vedle Gurena už postává Erwin a Levim a o něčem diskutují. Vstal jsem, šlo to mnohem jednodušeji než si sednout.

Rozešel jsem se směrem ke kapitánovi a velitelovi, jenže když jsem ještě ani neušel ani půlku cestu, ozval se křik, ženský křik. Otočil jsem se zároveň s ostatními a uviděl strůjce toho křiku. Hanji.

"Zabiju ji " oznámil Guren a už se chystal tasit meč, jenže Levi ho prudkým pohybem zarazil.

"O co se snažíš skrčku? Chceš nás všechny zabít?" Hodil Guren na Leviho nevraživý pohled a kapitán mu ho velmi rád opětoval.

"Jak odporní jsou lidi musím je všechny uložit k věcnému spánku všechny do jednoho, potom bude svět konečně čistý." Řekla najednou Hanji, která stála na té obrovské hlavě nad místem, kde ležela její zbraň. Konečně jsme si ji, ale mohli pořádně prohlédnout, z jejích čokoládových vlasů koukaly zatočené rohy, její oči také už nebyly hnědé, ale rudé se svislou zorničkou a v levé ruce svírala svoji zbraň.

Nevím jak ostatní, ale já na ní zkoprněle zíral a vyrušil mě až hlas toho bělovlasého "Tak, to by stačilo."

Otočil jsem se na něj a najednou v rukách držel dlouhou pušku s bajonetem. Už na ní chtěl zamířit a vystřelit, ale Guren mu zatlačil hlaveň k zemi. Bělovlásek mu věnoval nechápavý pohled. Guren se však otočil k nám se slovy "Ukažte se, přiveďte ji zpátky."

"Furt jen kecáte už mě to nebaví." Ozvala se Hanji a máchla svým kopí, od kterého se k nám nešla jakási vlna dá se li to tak říct. Hbitě jsme všichni uhli a vytasili své zbraně, ovšem až na Gurena a bělovláska, kteří se začali o něčem bavit.

Shinio

Potom co jsme uskočili útoku tomu zdivočelému démonovi jsem se okamžitě zeptal Gurena "Proč to děláš? zbytečně přijdem o vojáky"

"Taky jsem ho chtěl zabít, ale když oni ne, tak ať ukáží co umí." Pokrčil prostě rameny.

"Takhle jsi to udělat i se skupinou, kde je Yuuichirou, že?"

"Jop, a zabralo to. Když to zvládl Yuuichirou, tak by to čistě teoreticky mohli dát taky, nemyslíš?"

"Myslím, že sis na Yuuichira zasedl."

"Ale prosím tě, jen ho vychovávám."

"Mně to moc nepřijde."

"Ale notak Shinio~"

Nad tím jsem se jen usmál a zavrtěl hlavou.

Eren

Nemám absolutní tušení, co dělat. Zabíjet velitelku je nesmysl, ale takhle to vypadá, že nás zabije ona, protože se odrazila od té hlavy a letěla přímo na mě. Mě v tu chvíli nenapadlo nic inteligentnějšího než se jí snažit utéct, což bylo samozdřejmě naprosto zbytečné. Byla mi v patách a rozpřahovala se, že mě zabije, ale k mému štěstí se objevil Heichou a svými dýkami tu ránu kopím vykryl.

"Kam koukáš, to si jako myslíš, že jí utečeš? K čemu máš asi tak tu zbraň? Na to, aby ses s ní bránil, ne na chytáním much, tak se vzpamatuj." Řekl, no spíš křikl na mě a já se zmohl jen na přikývnutí. Na to velitelka zaútočila na Erwina, ten ji však hbitě vykryl. Zato já si to zamířil s myšlenou, však oni to beze mě zvládnou. Je to nejsilnější voják lidstva a Velitel průzkumníků, přímo ke Gurenovi a Shiniovi. Ti na mě vykulili oči.

Shinio

Co si myslí?! otočil se, proti zdivočelému démonovi zády.

"Co to děláš nováčku?! Tohle je skupinová práce, pomož jim!" Křikl jsem po něm. Jen mi věnoval překvapený pohled a kdyby nebylo Gurena už by byl mrtví.

Levi

"Hanji tohle už přeháníš, okamžitě se vzpamatuj!!! Snažíš se zabít svoji celoživotní práci nebo co?!" Neovládl jsem se.

Naklonila hlavu na stranu a řekla "Myslíte celoživotní katastrofu, která zabila tisíce lidí."

"To není pravda! Možná kvůli tvým experimentům pár zemřelo, ale díky právě nim a hlavně díky tobě jich přežilo mnohonásobně víc!!!" Přidal se Erwin.

"Lžete, jsem totiž jen vrah, který zabíjí a také který zabije i vás" Šíleně se usmála a už zase napřahovala své kopí. Já s Erwinem jsme chtěli už zase zaútočit. Rozeběhla se tentokrát na Erena, který k ní stál zády. Bože co on si jenom myslí... Kdyby tam neskočil Guren je po něm.

"Nikdy se neotáčej k démonům ani k upírům zády. Nebo je po tobě." Řekl Guren dost nahlas, aby jsme to slyšeli taky. Hanji se po nezdařelém útoku otočila zpět na nás.

"Jste nudní. Nebaví mě to s váma, takže to pojďme ukončit." Řekla a už si to letěla k nám, nebýt toho šílenýho výrazu, tak tu slepici připomínala brilantně. Útoky jsme vykrývali případně jsme jim uhnuli.

"Hanji, do prdele, sereš mě s těma útokama pěkně na nervy. Vzpamatuj se! Nevím cos viděla, ale ať to bylo, co to bylo, mělo tě to oslabit natolik, abys tomu podlehla a on tě ten démon mohl ovládnout. To jsi doopravdy tak blbá?!" zakřičel jsem na ni a ostatní se v závěsu přidali. Ona tam jenom stála na nose jedné z těch oblud na zdi.

Erwin, který mě taky dopaloval, protože většinu času mlčel, k ní vyskočil a jelikož byla, překvapená, tak ji 'vyhodil' z ruk kopí a zaútočil, ale tak aby ji nějak extra nezranil, tudíž pěstí. Ona letěla dolů a v letu se jakoby zase změnila na normální, takže mě do náruče spadla už Hanji v lidské podobě.

Asi mám otázku na kterou se jí zeptám hned až se vzbudí. Kolik sakra váží?! Tak těžký není snad ani Erwin se mnou na zádech! opatrně jsem ji položil na zem.

"Kdy se probere?" Otočil jsem pohled na ty dva, kteří vypadali, že se ohromě baví.

Guren

Musím připustit, že tohle bylo velmi směšné. A podle Shiniova smíchu jsem poznal, že se mnou souhlasil. Potom se nás, ale ten skrček na něco zeptal a jelikož jsme ho neposlouchali, vyměnili jsme si pohledy a začali se se Shiniou smát na novo.

"Co je na tom tak směšného?" Zeptal se klidně ten obočák.

"Ale nic," Řekl Shinio a měl co dělat aby se nezačal znova smát "na co, že jste se ptali?"

"Kdy se probudí." Odvětil chladně ten skrček.

"Aaaaaa to....nooooooo.... to nikdo neví." Odpověděl jsem jim.

"Chcete teda říct, že se nemusí už nikdy probudit?" Zeptal se ten kluk.

"To jsem neřekl, j-"

"Jen záleží na její síle, kdy se zpamatuje, že Gurene?" Doplnil mě Shinio a já je přikývl.

"Fajn, všichni jste přesvědčili své démony, aby vám propůjčili svou sílu. Takže teď odneste tu holku na ošetřovnu a pak se vydejte to svých pokojů, ráno vás čeká tvrdý tréning." Řekl jsem a trochu škodolibě jsem se usmál.

Skrčet si zase jen odfrkl, obočák přikývl, a ten kluk se usmál.

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Omlouváme se za kratší kapitolku, ale snad se i tak bude líbit. děkujeme za podporu a  za vote či komentář.

Snk in OnS?!  /POZASTAVENO/जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें