3.

185 15 14
                                    

Levi

Ozvala se rána a z rozbitého vlezlo do pokoje několik upírů, asi. V čele šel ten, co poprvé napadl Erena. Porozhlídl se po místnosti  a jakmile uviděl Erena rozešel se k němu ignorujíc, že na ně ti tři tasili meče.

"Heleme se, Loli. Zase si trochu dám, nevadí?"  Zeptal se Erena a na odpoveď nečekal a hned se mu zakousl do krku. Eren vykřikl a tím nejspíš dal vědět dalším lidem, protože se rozletěli dveře a v nich stáli další děcka s naštvanými výrazy, které hypnotizovali nejen hlavního upíra, ale i nás a ty ostatní upíry.

"Děcka, vy to tady vyřidtě a vy čtyři pojďte se mnou, dám vám nějaké zbraně a oblečení" řekl Guren a už nás táhl pryč, kupodivu odtrhl toho upíra od Erenova krku rychle a my tím pádem běželi kamsi do prdele, ve které máme dostat zbraně a hadry, oni se asi vyznají líp než my, tady.

"Ale já tam chci zůstat a zjistit co je to zač." rozkřikla se Hanji po celé místnosti a tím na nás přilákala ještě více pozornosti, kráva blbá.

"Chtít můžeš, teď pojď" řekl jsem svým titpickým hlasem a táhl Hanji za Gugenem, za mnou běžel Eren držící se za bolavé místo na krku. V tu chvíli mi ho bylo poměrně i líto, už tak to nemá jednoduchý a teď ještě tohle.

"Ale já musím, zajímalo by mě, co udělá s upírem Erenova krev, když on vlkastně nemá krev stejnou jako my" Vypadá to, že Hanji mluví tak jak se na člověka jejího věku sluší a patří.

Ještě jsme několikrát zahli a seběhli jsme schody a už jsme stáli před poměrně velkými dveřmi. Guren je otevřel a v místnosti bylo několik plášťů a zbraní. Na nic nečekal a po každém z nás hodil jeden plášť a zbraň. "Oblečte si to a někam zaleste, ty zbraně použijte jen v krajní situaci! Bylo by lepsi kdybyste je nepouzili vůbec." Tu poslední větu si spíš řekl pro sebe, ale já ji stejně slyšel a Erwin zřejmě též, protože se hned na to zeptal: "Proč bychom je neměli použít? Jsme skvělí brojovnicí, zabili jsme na tisíce titanů"

"Nemeli byste je použít, protože ti vaši 'titáni' jsou mnohem slabší než upíři" Odsekl.

"To si nemyslím, copak dokáží ti upíři zregenerovat svá zranění?" Zajímala se Hanji.

"Ano, dokáží si zregeneroval useknuté končetiny a všechna svá zranění, pokud teda už nejsou mrtvý! Stačí vám to už?! Zůstaňte tady a buďte potichu pokud je Vám život milý!" Rozkřikl se Guren na Hanji, ale myslím že se o nás spíš bojí než, aby to myslel nějak zle. "Pojďte za mnou" řekl ješte. Učinili jsme přesně tak, jak nám rozkázal, i když se to některým z nás moc nelíbilo.

"Když říká, že se umí tak moc zregenerovat, tak to si tuplem musím jednoho odchytit a něco si vyzkoušet " Řekla z ničeho nic zase stará dobrá a trochu šílená Hanji a ďábelsky se usmála, asi si představovala co všechno by s tím, teď už nebohým upírem udělala, upřímně nechci to vědět.

"Říct 'někam zaleste' je trochu nejasné, nemyslíte Haichou?" Zeptal se z nenadání Eren, je pravda, že za celou tu dobu nic moc neřekl, když nepočítám to, jak křičel o pomoc.

"Gurene, on má pravdu, kam podle tebe máme 'zalést'?" Zeptala se Hanji, ona si tu převzala slovo a osobně si myslím, že to tu nikomu nebude vadit dokud bude mluvit rozumně a k tématu.

"Tch,  práce stejná jako s malejma fakanama, to snad i s Yuichirem bylo jednoší zacházet, než s váma" Teď to ve mě začalo pomalinku ale jistě vřít, on mě nebude nazívat malým fakanem. Erwin dělal, že to přeslechl, Eren na to nijak nereagoval, protože na to byl přeci jenom trochu už zvyklý a Hanji se podívala na mě a začala se pochichtávat, což ve mě vyvolalo ještě větší návall vsteku.

"Tch, mě nikdo nebude nazývat fakanem, nikdo" zamumlal jsem si pro sebe, jenže moje mumlámí asi není moc mumlání, protože na to Hanji prostě řekla:

"Takže fakan ne, ale malý jo, je to tak Shorty?" Tak jo, nádech výdech, nádech výdech. Možná by mě to tolik nerozzuřilo, kdyby všem okolo nezčali cukat koutky směrem na horu, dokonce i tomu spropadenýmu Gurenovi, který nás zaváděl nejspíš do nějaké místnosti.

"Ještě jednou mi tak řekneš Hanji a v lepším případě tě zabiju já a to rychle a v tom horším tě předhodím těm tvým mazlíčkům, ať už titánům nebo upírům, je mi naprosto u prdele, ke komu tě hodím, rozumíme si?" řekl jsem klidným hlasem.

"Levi nebuď hned naštvaný, jsme na dovolené, tak si ji užívej" řekl Erwin ještě před tím než na mojí předchozí otázku stihla Hanji odpovědět.

"Dovolená? Mě nepříjde, že takhle vypadá dovolená."řekl jsem mu na oplátku, jenže když mi na to chtěl odpovědět, zaratil nás rukou, do které Eren málem vrazil, Guren.

"Sem vlezte a neotravujte, nepoužívejte meče a hlavně odtut nevylézejte, jasný?" Směřil si nás všechny svýma fialovýma očima. Všichni jsme přikývli, protože nikdo neměl náladu se tu s ním hádat o takové pitomosti.

"Chápeš to i ty skrčku?" řekl a pohled přistál na mě. Já mu dám, skrčka.

"Tch" syknul jsem a nevěnoval mu ani jeden jedinný pohled. Proč bych taky měl, že?

Yuu

Jakmile odešli, tak jsme se pustili do boje, šlo to celkem těžko, protože jsme byli v podstatě uvězněni v místnosti a máchat meči, kosou, pseudo lukem, dvěma Kimirukiho meči nebo jak bych to měl jinak nazvat a Mitsuinou 'sekerou', není zrovna jednoduché, takže se náš boj proti upírom rozšířil až na chodbu, která už byla naštěstí prázdná, protože všichni si buď šli pro zbraně nebo utekli ven.

Začal boj, nebylo to moc jednoduchý, když se na vás vrhne hned několi upírů naráz. Jakš takž jsem vybíral útoky a nebyl jsem jedinný kdo s tím měl problém. Ostatní to taky nedávali obzvlášť Yoichi, protože ten je dobrý na střelbu, ale na boj jeden na jednoho (u nás tak čtyři na jednoho) je to celkem těžký. Shinoa máchala kosou ve stísněném prostoru, Mitsubě to šlo taky špatně, já nestíhal útoky vykrývat, natož abych zaútočil sám a Kimizuki měl taky plné ruce práce.

Vypadalo to pro nás velmi bledě, ale jakoby nědko vyslyšel naše tajné prozby a ze zatáčky se vynořil Guren, Shinya a ta jejich skupina. V tu chvíli jsem v tom opravdu viděl dar ze samotných nebes, protože s jejich silou bude hračka je překonat.

Po několika desítkách minut boje se nám ty upíry buď povedlo zabít nebo utekli.

"To bylo nějaká podezdřelí, že by se ti upíři opravdu dali takhle na ústup? Vždyť jsme jich zabili nanejvíš tak pět a že jich tady bylo o hodně víc" Prohlásil Shinya a my mu museli všichni přikývnout.

"Řídil je nejspíše Ferid a ten by se určitě nevzdal. Znám ho asi nejlépe z nás všech a je jasné, že za tímto se něco skrývá. Má plán." řekl klidně Mika a odvrátil pohled ze Shinya na mě a přejel mě svým pohledme od hlavy až k patě.

Když jsme se vklidu začali pomalu rozcházet se slovy Gurena "Jdu pro ty nováčky" se ozval křik, který jasně pocházel ze spodnějších pater a já měl pocit, že ten hlas už jsem určitě slyšel. Hanji.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zdravíme!

Tak a máme tu po malé přestávce  další kapitolu doufáme, že se vám bude líbit.

Ještě jednou se omlouváme, že kapitoly budou vycházet jednou za nějakou dobu, ale škola je škola, obvzlášť teď na začátku roku. Schválně nám do komentářů napište, jestli s námi souhlasíte či nikoliv.

OliviaSierraHaschak a Eldinator

Snk in OnS?!  /POZASTAVENO/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum