7.

167 15 1
                                    

Levi

Konečně jsme vypadli z té místnosti i s novýma zbraněma. Myslím, že až se Hanji zpamatuje pořádně, tak si ode mě něco vyslechne. Mám pocit, že ona to snad udělala schválně, aby si vyzkoušela, co jsou ti démoni zač. Ani bych se tomu nedivil. Ona je toho schopná.

Takže teď jdeme kamsi jinam, kde se seznámíme už pořádně s těma děckama, kteří tam bojovali s upírama.

"Musím říct, že jste si nevedli moc špatně. A jsem Shinio Hiiragi, teď už nevím, jestli jsem se představoval." prohlásil ten stříbrnovlasej.

"Musím dodat, že jste druhá skupina, který se povedlo vrátit démona do lidské podoby. Ta první byla skupina těch pěti mamlasů, kteří vás teď budou mít na svědomí." Dodal Guren a stále nás vědl ven z budovi.

Už jsme stáli u dveří, kterýma jsme vešli do této budovi. Za nima by měla být ta skupinka. Guren otevrel dveře a já se nestačil divit. To vážně?! Tihle?! To nemyslíte vážně.

Stal tam ten černovlasej, ten upír, nějakej hnědovlasej, potom jeden vyšší červenorůžovohnědovlasej a dvě holky, jedna blondýnka a dvěma culíčkama a fialovláska ta měla vlasy zapletené.

"Takže tohle jsou ti nováčci Gurene?"

Zeptala se energicky ta fialovlasá a usmála se na nás.

"Ano a teď je máte na starost. Jestli se jim něco stane, bude to na vás. Doufám, že to víš Shinoo."

"Jo, jo. Kdy bude první trénink?" Zeptala se fioalovovlasá.

"Pozítří, teď se seznamte a ukažte jim to tu."

Podíval jsem se okolo a Erwin vypadal, že mu je to jedno, Eren vypadal poměrně šťastně, asi protože jsou stejně staří, nejspíš a Hanji pořád nevypadala, že vnímá okolí.

"Dobře."

Řekla ta fialovláska stále velmi energicky. Přistoupila k Erenovi a nastavila ruku, okamžitě ji přijal.

"Jsem Shinoa Hiiragi."

"Eren Jeager."

Potom přešla k Erwinovi a též se představili, Hanji vynechala kvůli jejímu stavu a šla si to rovnou ke mně. Natáhla ke mně ruku, já se na ni však jen chladně díval.

"Dobře pane bručoune, já jsem Shinoa," potom se otočila ke svým vrstevníkům a začala se představovat.

"Yuuichrou Hyakuya, těší mě!" Další energetický děcko, jakoby jedna nestačila....

"Yoichi Saotome, rád vás poznávám." Připomíná mi Armina, kdyby byl blonďák, tak je nerozenám. jsou si podobní, ale děcko jako děcko.

"Mitsuba Sanguu!" Ona se snaží vypadat jako velitelka? Moc jí to nejde...

"Kimizuki Shihou." Ten kluk vypadá, že mu je momentálně vše u naprosté prdele.

"Mikaela Hyakuya."  To je ten upír, no tak to bude sranda, dvě energický děcka, jeden Armin, jeden kluk kterýmu je vše jedno, upír a holka, která si myslí, že vypadá jako super velitelka.

Proč vůbec je tady upír, když proti nim máme bojovat? Než jsem si, ale odpověděl na svou otázku, přerušila mě ta Shinoa. Ten Guren a Shinio tu už dávno nebyli, ani jsem si nevšiml, že odešli.

"Dobře, takže seznámení jsme a teď už znova jen prohlídka, pojďte všichni za mnou."

Procházeli jsme po celém areálu, nakonec jsme skončili na místě, kde jsem začínali. I přes mou celkem dobrou paměť jsem si všechno nezapamatoval. Jen cestu na cvičiště a ještě do pár kanceláří a našich pokojů, prý tam stejně moc často nebudeme, jenom spát a to jen někdy, protože budeme někam jezdit. Aspoň tady můžou jít tam, kam chcou.

Snk in OnS?!  /POZASTAVENO/Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin