2.

238 18 3
                                    

Levi

Když jsem se probral a chtěl otevřít oči, tak mi do nich vniklo ostré bílé světlo. Po chvíli jsem si přivykl, a tak jsem se už mohl rozhlédnout kolem sebe. A v tu chvíli jsem si však uvědomil, že už nejsem na tom divném místě, ale v měkké posteli. Ihned jsem vystřelil do sedu, nehledě na příšernou bolest hlavy. Tiše jsem sykl bolestí.

V místnosti byly další tři postele, na kterých leželi Erwin, Hanji a Eren (nečekaně). Ta čtyřoká slepice byla vřejmě už dlouho vzhůru, protože se na mě vrhla jako vosa na med a hned se mě začala vyptávat jako: 'Kde to jsme?' atd.. Nevím čím to bylo nejspíš tou bolavou hlavou, ale normálně jsem se s ní začal bavit.

Asi jsme se bavili moc nahlas, protože za chvíli se probudil i Erwin s tím spratkem. Erwin měl hned stejné otázky jako prvně Hanji na mě.

Po další chvíli se otevřeli a v nich stál nějaký muž s černými vlasy a za ním stáli dva kluci věkově asi jako Eren, jeden měl též černé vlasy a zelené oči, tomu druhému hlavu zdobily bonďaté někde až bílé vlasy, co mě ale i trochu vyděsilo, byly ty jeho oči barvy krve. Měl úplně stejně jako ten co napadl Erena a ten jeho asi kamarád.

Černovlasý muž vešel do místnosti následován těmi dvěma kluky. Všechny nás přejel pohledem, kterým nám viděl snad i do duše."Rád Vás poznávám. Jsem Guren Ichinose. "

"Ja jsem Yuuichirou Hyakuya." řekl černovlasý kluk.

"A já jsem Mikaela Hyakuya" též se představil ten červenooký kluk.

"Též Vás rád poznávám jsem Erwin Smith a rád bych se dozvěděl kde to jsme a taky jak jsme se sem dostali?" Zeptal se Erwin s neskrývaným zájmem. Ten 'Guren' vypadal že mu asi moc nedochází co tím Erwin mysles, ale potom tu to naštěstí došlo. "Jste v Nagoye v jedné ze základen demonské císařské akademie."

"A odkud jste vy čtyři, jak se jmenujete a co to máte na sobě?" začal se nás hned vyptávat ten malý černovlasí kluk, Yuu nebo jak to bylo.

"Moje jméno je Erwin Smith a jsem velitel průzkumné legie, vedle mě z pravé strany sedí jeden z mích průzkumníků Eren Jeager, po mé levé straně sedí Levi Ackerman kapitán a vedle něj stojí jedna z velitelek průzkumného týmu Hanji Zoe." Odpověděl Erwin se svojí kamennou tváří, kterou jsem na sobě držel také. V jeho proslovu ale byla mírná chyba, Hanji totiž nestála vedle mě, nýbrž běhala po pokoji a všechny si se zájmem prohlížela.

"To je sice milé, ale Yuu-chan se neptal jenom na vaše jména" oznámil hrdě blonďák a při tom nás skenoval podezíravým pohledem. Jinak už jsem měl jasno v tom, že my dva rozhodně přátelé nebudeme. Vypadá to, ale že Erwin si klidnou duši zanechal a v klidu odpověděl:

"My jsme z města, které je i s dalšími městy a venicemi obehnáno vysokými hradbamy aby na nás titáni nemohli" Mluvil klidně, přesto ale bylo poznat, že by chtěl vědět víc, nebyl také sám, Hanji se taky zajímala a Eren taky.

"Ti-tá-ni? Co to je? Zní to poněkud strašidelně." Vypadá to, že Yuu nadobro zapoměl, že za ním stojí jeho nejspíš nadřízený. Teď se ujmula slova Hanji.

"Vy nevíte co jsou titáni? Já jsem si myslela, že vy jste jen nějací podivíni z nějaké zapadlé vesničky, ale když nevíte co jsou titáni, tak se tahle možnost vylučuje, je to divné..." Zdá se mi to nebo Hanji začala mluvit vážně a dokonce i rozumně?

"Tak to tu to musím okamžitě prozkoumat a začnu u toho černovláska" Ok, tak jsem se mílil, Hanji nezmoudřela a to už jsem si myslel, že mám chytrou společnost (Eren se nepočítá, je to jen kluk, co se snaží vyniknout, ale moc často mu to nevyjde)

"To ať tě ani nenapadne, brejloočko!" Rozkřikl se na ni Mikaela a chytl Yuuichira a přtulil si ho k sobě, proč mi to připomíná Erena a Mikasu?

Yuu

Ti nově příchozí jsou divní, ale vypadají, že budou v pohodě, teda až na toho nízkýho muže, Levi, myslím že Levi se jmenoval. Je ale zajímavé, že ten klučina tam sedí a je vidět, že by se rád na něco zeptal, ale mlčí. Vypadá to, že má před nimi strach něco říct, chudák.

Jakmile mě Mika chytil a přitulil si mě k sobě, tak jsem zakopnula rozplácl se na Miku, který to neudržel a svalil se na Gurena, který to nečekal a slítl taky, takže teď jsme tam leželi jak naprostí pitomci. Vypadá to, že se Guren naštval a to není dobré nikdy. Bojím se co má v plánu.

Jakmile se to podemnou pohlo uvědomil jsem si, že ležím na Mikovi a on se kvůli tomu nemohl i s Gutrem zvednout. Tak jsem se začal zvedat a všiml si jak nás všechny pohledy sledují. Zvedl jsem se a čekal až mi odpoví i na tu další otázku.

"Kde máme naši výzbroj?" zeptala se Hanji, která už kolem nás přestala pobíhat, příjde mi, že ona je z nich nejnormálnější, je taková nezstarostná a milá, ostatní se tváří stejně jak Guren nebo nynější Mika, chladně, bez emocí a profesionálně. Potom je tu ještě ten kluk Eren, ten vypadá na cílevědomého puperťáka, který se ale bojí cokoliv udělat, upřímě se mu ani nedivím, kdybych měl za nařízené tyto, tak bych se taky bál, já mám naštěstí lidi se kterýma se dá normálně bavit.

"Pokud myslíte to, co jste měli uvázaný okolo sebe, tak to se teď nachází u nás na skladišti, protože muselo být zabezpečeno a navíc je vám tady naprosto k ničemu, protože těmi pseudomeči byste tady nezabili ani ty příšery natož upíra." Řekl pevným, kidným a chladným hlasem Guren.

" Upíři? Kdo nebo co to je? A co myslíte tím, že by nám byli k ničemu, jsou to čepele, které se zabodnou případně bezproblémově useknout část titáního těla, takže si nemyslím, že by byli k ničemu."Odvětil s chladně Levi a při tom se koukal na Gurena vraždivým pohledem.

"Mě by spíš zajímalo co jsou to ti vaši titáni nebo jak vy to nazýváte." Řekl jsem klidně s neskrývanáým zájmem. Zdá se mi to nebo tady hlavně mluvím já?

"Jinak upíři jsou něco jako lidi, kteří se, ale živý lidskou krví, mají červené oči a tesáky. Ostatně Mika je už taky upír, akorád ten je na naší straně." Řekl jsem a netrpělivě čekal na odpověď z jejich strany.

"Titáni jsou takový obři, kteří svým vzhledem připomínají lidi, avšak nemají pohlavní orgány a je tajemstvím jak se tedy mohou rozmnožovat, také měří od 4 metrů do 15, potom je tu však Kolosální titán a ten dosahuje víšky 60 metrů, my proti nim bojujeme, protože jejich potravou jsou lidé a proto nás napadají, naše jednotka slouží k tomu aby vyjížděla za hradby a titány zabíjela, bohužel kolosální titána prorazil zeď, která nás od nich drží, tak nyní jsou výpravy častější a úmrtí vyšší" Rozmluvila se Hanji a tím nám vlastně vylíčila jejich situaci, nevím proč, ale připadá mi, že oni jsou úplně z jiného světa.

"Gurene, můžu jim taky vysvětlit naši situaci?" Ano radši jsem se ho zeptal, ale v tom se ozvala rána, okno se roztříštilo a v něm stál...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak další kapitola je na světle božím. Děkujeme všem, kdo to jsou schopni číst. Musím upozornit, že kapitoli NEbudou vycházet pravidelně, protože začíná škola a my nebude mít tolik času na psaní.

Děkujeme za pochopení.

Snk in OnS?!  /POZASTAVENO/Where stories live. Discover now