Κεφάλαιο 19...

1.6K 114 11
                                    

Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε νωρίς και φύγαμε για έναν προορισμό άγνωστο για εμένα. Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι μαζί με τον Άδη φτάσαμε και βγαίνοντας από την άμαξα μας έμεινα άφωνη.

Είμασταν στην Ανατολή...

Με έφερε για ταξίδι του μέλιτος στην Ανατολή στην μεγάλη έρημο της Ινδίας!

"Και που να δεις που θα μείνουμε μωράκι μου " μου λέει και με παίρνει από το χερι και μετά από λίγο φτάνουμε μπροστά από ένα παλάτι με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. Ένα μεγάλο διώροφο κτήριο, σωστό αρχοντικό με τα πάντα μέσα, πισίνα, σαλόνια, υπνοδωμάτια, μεγάλα παράθυρα παντού, με ακριβά έπιπλα μέσα  και είναι όλο για μας. Μπαίνουμε μέσα και πηγαίνουμε σε ένα από τα δωμάτια που μου άρεσε πιο πολύ, αφήνουμε τα πράγματα μας και αμέσως πηγαίνω προς το μεγάλο παράθυρο για να δω την θεά από έξω η οποία είναι μαγική.

"Σαρεσει;"Με ρωτάει ο Άδης καθώς τυλίγει τα χέρια του γύρω από την  μέση μου και αφήνει ένα γλυκό φιλί στη βάση του λαιμού μου.

"Πολύ αγάπη μου, αλλά το καλύτερο είναι ότι είμαι εδώ μαζί σου "του λέω και χώνομε στην αγκαλιά του.

"Λοιπόν ας μην χάνουμε χρόνο ας αρχίσουμε τις ξεναγήσεις "Μου λέει και αφού με φιλάει στο στόμα με πιάνει από χέρι και βγαίνουμε προς τα έξω. Αρχικά πηγαίνουμε στο πιο παλιό και διάσημο αξιοθέατο της περιοχής, ένα κάστρο το οποίο είναι περίπου 500 χρόνων και άνηκε στον πρίγκιπα Jacob ο οποίος το εκανε δώρο στην γυναίκα του Lilian γιατί κλείνανε μαζί 5 Χρόνια γάμου. ( βιβλίο A Prince For The Princess)

Στην συνέχεια πήγαμε σε μερικά άλλα κάστρα τα οποίο παλιά ήταν οχυρά αλλά τώρα είναι μνημεία.

"Που θα πάμε τώρα;"λέω στον Άδη και του πιάνω το χέρι και αυτό μου σφίγγει το δικό μου και μου το φιλάει.

"Τώρα θα πάμε για φαγητό, να δοκιμάσουμε τις τοπικές γεύσεις"

"Ωραια πάμε "λέω εγώ και κάνω ένα βήμα αλλά με κρατάει πίσω.

"Περίμενε, θα πάμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο " μου λέει και κοιτώντας προς το μέρος που κοιτούσε καταλαβαίνω τι εννοεί.

"Πλάκα μου κάνεις έτσι;"Τον ρωτάω γελώντας

"Όχι "μου λέει και με ανεβάζει πάνω σε μια καμήλα. Μετά από λίγο φτάνουμε εκεί και ο Άδης με βοηθάει να κατέβω από την καμήλα. Μπαίνουμε μέσα και μας πηγαίνουν προς το τραπέζι που προορίζεται για μας. Καθόμαστε και εγώ αμέσως κοιτάζω γύρω μου τη διακόσμηση στο χώρο, κυριαρχεί το κόκκινο το χρυσό και το μαύρο. Κρύσταλλα στολίζουν τους πολυελαιους και πάνω το ταβάνι είναι γεμάτο με ζωγραφιές. Οι καρέκλες έχουν κόκκινο βελούδο και χρυσό και το τραπέζι στην επιφάνεια του έχει μαύρο γυαλί. Τα σερβίτσια είναι όλα από χρυσό ενώ τα ποτήρια στην βάση τους έχουν ίνες χρυσού που σχηματίζουν μικρά φύλλα.

Hades...Where stories live. Discover now