Κεφάλαιο 3...

2.7K 217 25
                                    

Άλλη μια ωραία μέρα και σήμερα σηκώνομαι. Αφού ντύνομαι λέω στην μαμά μου πως θα βγει να πάω μια βόλτα σε ένα λιβάδι που έχει κοντά στο χωριό...

Φτάνω εκεί και καθώς περπατάω ανάμεσα τα λουλούδια για να πάω στο αγαπημένο μου μέρος ακούω από πίσω μου βήματα και ήχους από άλογα, γυρνάω να δω και βλέπω ενα ψηλό αγόρι μελαχρινό με μαύρα ρούχα και μαλλιά πίσω του ένα άρμα μαύρο με τέσσερα άλογα μαύρα μπροστά από αυτό και τον βλέπω να με κοιτάει...

Η όψη του φαίνεται σκληρή μυστήρια τρομακτική αλλά είναι πολύ όμορφος μελαχρινος στο δέρμα, με γυμνασμένο σώμα, δυνατά χέρια, ψηλός και με μεγάλη πλάτη και σωματική διάπλαση απλά δεν παύει να μοιάζει με κάποιον που η οψη του παραπέμπει σε κακό ίσως θα λέγαμε ότι έχει κάτι θεϊκό.

Όση ώρα τον επεξεργαζομαι αυτός κάθετε και με κοιτάει.

"Ποιος είσαι?"Τον ρωτάω
"Είσαι ο θάνατος?"

"Κάποιες φορές αλλά όχι σήμερα.Ειμαι ο Άδης" μου λέει με την βαριά του φωνή και τώρα εξηγούνται όλα ο θεός του κάτω κόσμου.

"Τι κάνεις εδώ, θα μου κάνεις κακό?"

"Όχι ήρθα εδώ για να σε κλέψω και να σε πάρω μαζί μου!"μου λέει και εγώ σαστιζω έτσι χωρίς να το καταλάβω έρχεται κοντά μου με παιρνει αγκαλιά και  με ανεβάζει πάνω στο άρμα του. Χτυπάει τα χαλιναρια των αλόγων και αυτά αρχίζουν να καλπάζουν, μετά από λίγο καθώς το άρμα τρέχει και χωρίς να με αφήνει στιγμή από τα χέρια του μια μαγική πύλη ανοίγει στην μέση του μεγάλο λιβαδιου.

Από μακριά φαίνεται μέσα μόνο σκοτάδι και φλόγες και όταν πλησιάζουμε η σκέψη μου επιβεβαιωνεται. Τα άλογα περνάμε μέσα και μετά πίσω μας η πύλη κλείνει με εμας βρισκόμαστε μπροστά από ένα μεγάλο και σκοτεινό κάστρο.








Γειά παιδιά νέο κεφάλαιο μικρό αλλά τα επόμενα το υπόσχομαι θα είναι πιο μεγάλα☺😻😸😼

Ψηφίστε και σχολιάστε γιατί με βοηθάει πολύ 💬

Ελπίζω να σας αρέσει 😇

Σορρυ για τα ορθογραφικά λάθη ✒📚📙




Μέχρι το επόμενο...

Φιλάκια Τανια ❄❄❄

Φιλάκια Τανια ❄❄❄

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Hades...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα