Κεφάλαιο 13...

1.9K 147 56
                                    

Το πρωί ξυπνάω από τα χάδια που μοιράζει ο Άδης στα μαλλιά μου.Ανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω να μου χαμογελάει, τρίβω τα μάτια μου, σηκώνομαι και κάθομαι δίπλα του.

"Πώς κοιμήθηκες;"Με ρωτάει

"Μια χαρά ειδικά αφού πριν τον ύπνο πέρασα πολύ ωραία " λέω εγώ

"Πολύ ωραία ε;"

"Μμ πολύ " λέω εγώ και με παίρνει αγκαλιά.

"Να το ξανακάνουμε τότε " λέει και αρχίζει να με φιλάει στον λαιμό.

"Ήρεμα μωρό μου θα με πεθάνεις  εσύ "του λέω εγώ γελώντας καθώς έχει αρχίσει να με γαργαλάει.

"Θα είναι γλυκός ο θάνατός " μου λέει και με ξαναφιλαει. Μετά από ώρα αφού τρώμε πρωινό στο κρεβάτι σηκωνομασται και αφού ντυθούμε αποφασίζουμε να πάμε μια βόλτα έξω όμως αυτό αλλάζει.Ακούγονται χτυπήματα από την πόρτα και αφού την ανοίγει ο Αύγουστος μπαίνει μέσα φουριόζος ο Ήφαιστος.

"Άδη!!Θα πεθάνωωω"λεει κλαίγοντας και μας πλησιάζει

"Τι έγινε;"Τον ρωτάει

"Η Αφροδίτη με απάτησε με τον Άρη! !"Λέει και σοριαζεται στον καναπέ

"Τι;"λέω εγώ και αυτός μου γνέφει θετικά

Μα πως μπόρεσε να το κάνει αυτό, ο Ήφαιστος είναι από τα καλύτερα παιδιά ή για να είμαι πιο σωστή από τους καλύτερους θεούς, με καλή καρδιά, λογικός και πραος άνθρωπος και είναι και όμορφος οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Είπαμε θέα του έρωτα αλλά όχι και έτσι. Βέβαια μπορεί να μη έχω δει τον Άρη για αυτό να τα λέω αυτά αλλά και πάλι το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

"Πώς το έμαθες;"Τον ρωτάει ο Άδης και καθόμαστε και οι δύο διπλά του στον καναπέ.

"Είχα υποψίες καιρό τώρα και έβαλα μια από τις εφευρέσεις μου στο κρεβάτι, ένα δίχτυ να τους πιάσω και όντως έτσι έγινε τους έπιασα το κρεβάτι μου!!!Τον έβαλε στο σπίτι μου στο κρεβάτι μου παραμονές του γάμου!!!"Λέει θυμωμένα και αρχίζει να  κλαίει πάλι.

"Ο γλυκούλη μου μην στεναχωριεσαι δεν αξίζει " του λέω και τον χαϊδεύω την πλάτη και ο Άδης ξεροβηχει, εγώ τον κοιτάω και αυτός δείχνει να ηρεμεί.

"Το ξέρω αλλά δεν αντέχω, θα τους εκδικηθώ!!!'λέει

"Δεν έχει νόημα, η αδιαφορία σου θα είναι καλύτερη " του λέει ο Άδης

"Ναι εξάλλου δικό της το πρόβλημα, αυτή έχασε και όταν την παρατήσει ο Άρης για μια άλλη και ψάξει να σε βρει εσύ θα είσαι χαρούμενος με άλλη και αυτή μόνη και δυστυχισμένη " του λέω προσπαθώντας να του αλλάξω γνώμη.

Hades...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα