„Weasleyovic rodina má nějakou historii?"

1.9K 185 19
                                    

,,Hádejte, kdo je tady? Teddy Lupin!" ozval se zvenku veselý hlas a dovnitř nakoukl chlapec s tyrkysovými vlasy. ,,Weasleyovi! Tak rád vás zase vidím!"

,,Teddy, drahoušku, to je dost, že ses taky ukázal!" vykřikla paní Weasleyová a přiběhla k oknu, aby Teddyho mohla políbit na tvář.

,,Promiň, babi, ale Frrrancie je Frrrancie," řekl jí s příšerným přízvukem a zazubil se. ,,Hele, jak je možný, že je tu Lucius Malfoy?"

,,Se zeptej své sestřenky Rose," zabručel Ron.

,,Hmmm... tak jo!"

,,Edwarde Lupine! Co takhle myslet v první řadě na rodinu! Ale to je samé Victoire sem, Victoire tam -"

,,Albusi, Vicky patří do rodiny."

,,No tak je to incest."

,,Čus, děcka. Je príma vás zase vidět," zazubil se opět Teddy a prohrábl si své rozcuchané vlasy. Pak se usmál, když spatřil nejistého Draca, jak sedí na pohovce. ,,No ne, strejda Draco!"

,,Já nejsem děcko!"

,,Ale kuš, Pottere."

,,Tu nemám."

Blonďák zatím zvedl hlavu a křivě se usmál. ,,Ahoj, Teddy."

,,To je bájo, všichni jsme se tu tak hezky sešli! Přijdou i Potterovi?" zajímal se syn Remuse a Nymfadory Lupinových a plácl sebou naproti Dracovi.

,,Mamko, proč jsi pozvala i je?" zeptal se jí mezitím zhnuseně Ron. Seděl u stolu v kuchyni a zalétával pohledem do vedlejší místnosti, kde Draco s Teddym začínali hrát šachy.

,,Protože taky patří do rodiny," odpověděla mu přísně Molly a zamračila se. ,,A ty to prostě budeš akceptovat, Ronalde."

,,No jo," zamručel Ron a raději odešel z kuchyně pryč, protože nechtěl být v jedné místnosti se svou matkou, svou ženou a svou... no prostě s paní Malfoyovou.

,,- Weasleyovi jsou fakt početná rodina, takže ti nedoporučuju zvát všechny. Já sám si plno svých příbuzných nepamatuju, ale musím ti říct jednu takovou historku. Můj táta se jednou vydával za člena Weasleyovic rodiny a jmenoval se Barny, haha!" vyprávěl zrovna Albus. ,,No a bylo to na svatbě Billa a Fleur, kde byla i tetička Muriel, jak jednou vyprávěla o tom, že Láskorád vypadal jak omeleta, pamatuješ? Ty jo, já když se rozkecám, tak jedu jak traktor na poli -"

,,Traktor?" zamračil se Ron. ,,Co je traktor? A jak víš, co se stalo?"

,,Mi to vyprávěla teta Hermiona. A jestli nevíš, co je to traktor, tak si jdi lehnout na mudlovský pole a poznáš to," pokrčil rameny lhostejně Albus a zase se obrátil ke Scorpiusovi, kterému se chystal říct nějaké další historky.

,,Albusi, nemusíš Malfoyovi sdělovat Weasleyovic historii."

,,Co prosím? Weasleyovic rodina má nějakou historii?" Ron zaječel překvapením, když se tu náhle objevil Lucius a pečlivě si uhlazoval vlasy.

,,Zatraceně, ten váš syn je fakt celej po vás."

,,Totéž se dá říct..." protáhl Lucius a přejel Rona pohledem, ,,i o vás, Ronalde Weasley. Zrzavé vlasy, obnošené oblečení -"

,,Jako pardon, pane Malfoyi," vložil se do toho Albus, ,,ale mohl byste si vymyslet něco jinýho. Zrzaví a chudí jsou všichni Weasleyovi. Je to trapný jak prase."

,,Cože?" pozvedl obočí Lucius. ,,Jaké prase?"

,,Ach," vzdychl si pan Weasley, ,,už zase. Říkal jsem ti, aby sis pořídil naslouchátko, Luciusi. Je to ohromně praktické."

,,Tak jaké prase?" dožadoval se Lucius odpovědi a pana Weasleyho ignoroval. Nebo ho možná neslyšel.

,,Abe říkal, že na oběd bude prase!" vložila se do rozhovoru rychle Rose, která před chvilkou přišla. Lucius se na ni krátce podíval a přikývl.

,,Mňam."

•••

Taak další kapitola za námi a už jen pět před námi😃před dvěma dny jsem Scorose dopsala, takže bude jen 19 kapitol🙃
Doufám, že se vám ta dnešní líbila🤗
-Milka❣

Malfoy VS Weasley ✔ | ˢᶜᵒʳᵒˢᵉ ³حيث تعيش القصص. اكتشف الآن