Prolog

586 30 0
                                    

Byla dítě jako každé jiné. S rozpustilým úsměvem od ucha k uchu a zapletenými copy běhala po chodbách Archy a naplňovala přihlížející buď šílenstvím nebo štěstím. Proto se brzy ujala její přezdívka "Štístko".

Bylo jí sotva 10 let, když se Štístko z ničeho nic vytratilo. Vytratil se smích, zapletené copy a pozitivní energie s jejím příchodem přestala zaplňovat místnosti. Stalo se z ní chladné děvčátko s kruhy pod očima a ušpiněnou knížkou v ruce.

Netrvalo to dlouho a z děvčátka vyrostlo děvče. Po něm se ale slehla zem úplně. Nezůstalo nic, dokonce ani ta ušpiněná knížka.

Co bylo ale nejhorší? Jak si obyvatelé Archy dřív nemohli představit den bez jejího nezbedného pobíhání a neustávajícího štěbetání, najednou ji nikdo nehledal...

Proč?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj všichni příznivci, nepříznivci The 100 i vy, co jste seriál ještě neviděli (doporučuju :D)

Jsem moc ráda, že jste si moji povídku rozklikli a věnovali jí chvilku. Je to pouze prolog, ale i tak budu moc ráda za vaše hodnocení (kladné či záporné) a těším se u dalšího dílu.

Siss

The 100: Survivor [pozastaveno]Where stories live. Discover now