32 🌸 bir adam çok sevdi, kaybetti 桜

3.6K 331 470
                                    

"Beni kalbinden çıkarma
Başkası dokunmasın sana
Bizim şarkımız çalarken
Sen yine beni hatırla"



Eylül 2012

"Lissie için hazırladığımız sürprize çok az kaldı."

Sönmeye her yeltendiğinde atılan kuru odunlarla gürleşen alev topunun etrafına oturmuş kalabalıktan gelen gürültüyle birlikte, onlardan uzakta bir kütüğe oturmuş Jimin kafasını kaldırdı. Üzerindeki ince kapüşonludan tenine sızan soğuk hava yetmezmiş gibi, bir de uykusuzluk, kuru gürültü ve işsiz insan topluluğu yüzünden canı hayli sıkkındı. Okulun düzenlediği belki de en gereksiz ve amaçsız etkinlik olma rütbesine adım adım yaklaşan bu sözde farklı branşları kaynaştırma kampındaki varlığının tek sebebi Sujin'di.

Birlikteliklerinin ilk sonbaharında, dökülen ilk yapraklarla daha çok bağlandığı ruh eşi olan o tatlı kızdı. Eğer o olmasaydı -düşüncesi bile korkunçtu- asla ama asla çadırların bile kullanılmadığı bu dandik kampa adım atmazdı.

Jimin bakışlarını kalabalıktan çekip elindeki nemli ince çubukla toprağı eşelemeye devam ederken resim bölümünden bir kızın dediği şey onu hayretle tekrar onlara bakmaya zorlamıştı.

"Oynadığımız yalnızca basit bir vampir oyunuydu ve sırf yenildi diye cezası banyoda korkutulmak mı olacak?" Arkası Jimin'e dönük, kızıl bukleleri omuzlarından dökülen beyaz hırkalı kız sorusunu sorar sormaz karşısındaki açık kahverengi saçları baştan savma örülmüş iri gözlü kız sinirle "Daha iyi bir fikrin mi var tatlım?" diye karşılık verdi.

"Bence aşırı değil."

"Üstelik her şey çoktan ayarlandı, sadece Lissie'yi bekliyoruz." Jimin'in hiç haz etmediği sınıf arkadaşı da görüşünü belirtir belirtmez büyük gerçek okkalı bir şekilde kafasına dank etti. On dakika önce tartışmayla biten vampir, büyücü ve köylü oyunundan sonra öldürülen ilk vampir olduğu gerekçesiyle Sujin ile aynı sınıfta olan Lissie'ye ceza verilmişti. Fakat cezanın önceden ne olacağı kararlaştırılmadığı için duş almaya gideceğini söyleyen Lissie'nin ardından herkes ortak bir karara varmaya çalışmış, en sonunda gereksiz bir önermeyle banyo fikri ortaya atılmıştı.

Jimin, tüm bunları kulak ardı ederek dinlerken oyun esnasında çamurlu bir yere düşüp üzerini değiştirmek için kamp esnasında kaldıkları küçük yurda giden Sujin'i unutmuştu. Çok daha önemlisi yenilen kişi Lissie'ydi. Ceza bu kıza kesilecekse şayet, ikisinin aynı ortamda olması çok ama çok kötü sonuçlar doğurabilirdi.

"Ne demek her şey ayarlandı?" Hışımla ayağa kalkan Jimin hararetle konuşan grubun dikkatini çektiğinde oldukça gergindi. "Ya Lissie yerine başka biri banyoyu kullanırsa? Bunu hiç düşündünüz mü?!"

Jimin, Sujin'i dinleyip onunla yurda gitmediği için büyük bir pişmanlık hissederken banyoyu kullanmaması için içinden yalvarıyordu. "Herkes burada değil mi?" diye soran sarı saçlı kız kalabalığın üzerinde göz gezdirirken kızıl saçlı olan "Sujin gitmiş!" dedi.

Jimin bir yandan telefonuyla Sujin'i ararken bir yandan da duyduğu son şeyi hazmetmeye çalışıyordu.

"Ve ne yazık ki ceza başladı."

-

Siyah pantolonumdan kırmızı polarıma değin sıçramış çamura iğrentiyle baktıktan sonra bir çırpıda onlardan kurtularak bavuldan havlumu çıkardım. Bugün tüm şanssızlıkların üst üste geldiği yetmezmiş gibi bir de regl oluşum sabır taşımı tuzla buz etmişti. Gerekli kıyafetlerle şampuanı çıkardıktan sonra küçük bavulun içinde hummalı bir ped arayışına giriştim. Fakat öylesine şanslıydım ki hiçbir yerde hiçbir şekilde bulamıyordum.

cherry blossom | pjm Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin