°•°•●"Ne merj sikítani!"●•°•°

4.8K 371 14
                                    

Lassan ballagtam a gimnázium felé. Kerülőúton kellett mennem, mivel rengeteg utcát lezártak a nyomozások miatt. Több lezárás mellett is elhaladtam, mindig megállva majd nagyot sóhajtva idultam tovább. Azon elmélkedek most is, hogy vajon mit ártottak a világnak azok a szegény tinédzser lányok, akik csak most kezdtek el élni.
Összeesküvés elméletek szövögetése közepette elértem az iskola kaput. Senki sem volt már kint, így kicsit felgyorsított léptekkel elindultam a lépcsőkön felfelé majd az osztályom ajtajához érve bizonytalanul benyitottam. Az egész osztály zengett. Tanár sehol. Kifújtam a benntartott levegőmet majd magam mögött becsukva az ajtót robogtam a helyemre.

Az egész nap unalmasan telt. Megvoltak a szokásos órák utánna pedig korábban elengedtek, hogy sötétedés előtt hazaérjen mindenki...Persze én ebbe nem tartoztam bele...
Órák után mehettem zongora órára.

-És így van a G dúr...-mondja a tanárom miközben leüt egyszerre három billentjűt.
-Ez a G, a H és a D.
-Ühüm...-mondom, de egyszerűen nem tudok odafigyelni rá. Folyton kifele tekintgetek az ablakon, és egyre csak gyorsul szívverésem ahogy idő elteltével sötétedik. Nem félek hazamenni sötétben, máskor is mentem már így haza, de most azért nem mászkálnék egyedül...
Az órám hét órakkor végre véget ért. Nehéz oldaltáskámmal bicegve vonszoltam magam a buszmegállóig. Leültem a váróba és elkezdtem a telefonomon játszani.
"Még tíz perc..."
"Még nyolc perc..."
"Még öt perc..."
Bámultam folyton órámra és könyörögtem, hogy teljen le már az idő, vagy siessen a busz.
"19:25...már itt kéne lennie..." gondoltam pont mikor befordult a buszom. Bérletem elővéve majd megmutatva felszálltam rá. Az út nagyjából húsz perc szokott lenni, így nincs olyan sok időm. Most viszont olyannyira álmos voltam, hogy leragadtak szemeim, ennek hála pedig majdnem nem szálltam le időben.
A buszt elhagyva kezdtem el hazavezető utam.
Ám, út közben elkapott egy furcsa érzés...mintha követnének...
Séta közben többször is hátra tekintgettem.
"Bakker Rae! Nem követnek, csak paranoiás vagy..." Szóltam rá magamra a sokadik hátra fordulásomkor.
Már nem voltam messze, mikor a másodperc töredéke alatt durván nekilökött, az egyik bolt melletti beeső rész falához valami...vagy valaki...
Szívverésem felgyorsul, ahogy érzem, hogy az a sötét árny megfogja kezeimet és fejem fölé szorítja iszonyú gyorsasággal és erővel. Félek. Szemeimet hol kinyitom, hogy megpillanthassam, máskor pedig szorosan összezárom. Sikítani akarok de számra tapasztotta tenyerét.
-Csssshhh...-kezd el csitítgatni míg abba nem hagyom a szabadulási próbálkozásaim. Szemeim most szokták meg végre a sötétet így kiveszem egy ember alakját előttem. Pánikolok és érzem, hogy lassan kicsordulnak könnyeim szememből.
-Ne merj sikítani! -mondja mély hangján majd közelebb hajol arcomhoz. Szemeimmel az előttem magasló vörös szempárt figyelem. Félek tőle még is vonz...mi ez az érzés???
Még közelebb jön és pont belehajol az utcai lámpa fényébe. Tágra nyílnak szemeim és megvizsgálom arcát.
"Kicsivel lehet nálam idősebb. Barna haj...vörös szem..."
Ahogy vizsgálom arcát kajánul elmosolyodik és ekkor megpillantom...
"Szemfogak...vámpír??? De vámpírok nincsenek!!!"
Ekkor hirtelen közelebb hajol és egy gyors csókot nyom a homlokomra.
"Ő az...ő a gyilkos..."
Keservesen zokogok, ő pedig csak megmosolyog emiatt. Lassan közeledik felém és megérzem lehelletét nyakamnál amitől megborzongok.
-Érezd kivételesnek magad...eddig még egy áldozatom se láthatta az arcomat. -suttogta halkan fülembe. Hirtelen éles fájdalmat éreztem nyakamon és sikítottam, már amennyira tudtam kezétől.
Éreztem ahogy elkezd sötétedni a világ...majd egy erős női sikítás hasít a csendes éjszakába...
Elenged a fogvatartóm én pedig összeesek. Az utolsó dolog amire emlékszem az autók szirénázása...

Lassan kinyotom szemeimet. "Minden fehér..." állapítom meg hunyorogva. Megdörzsölöm szemeimet majd bepánikolok ahogy meglátok kezembe szúrva egy tűt. Mellettem egy kedves EKG idegesítően csipog. Körbe nézek.
"Ez egy...kórház???"

|Köszönöm, hogy elolvastad❤
Ha tetszett jelezd nekem vote-al. A kövi részben tali😙.
Pápá 😇❤👋 |

Életveszélyben  ▪BTS▪vampire ff▪《BEFEJEZETT》Where stories live. Discover now