Wedding ❤❤❤ Part 3 .

467 38 3
                                    

Jakmile jsme skončili, začali jsme podepisovat. Po chvíli jsme s Alyou dostaly kytici a každou z nás chytl náš manžel za ruku. Otočili jsme se a pomalu všichni čtyři vykračovali uličkou. Tam se na nás házeli kvítky s rýží. O tomhle jsem tak strašně snila
.. A teď na hostinu!!!

Sedli jsme si.. Já a Adrien vedle Adriena, Nino a vedle něho Alya. Byla jsem na kraji a Alya taky, takže vedle nás seděli naši rodiče. Moje mamka a taška a vedle nich Adrienovo táta... Pozvali jsme ho, ale nepřišel... Vedle Alyi byl její táta a mamka. Vedle nich Ninovo rodiče.. Pak seděli svědci. Pak byli na každé straně namíchání naši přátelé a rodina. Bylo to strašně krásně udělaný..

Všichni jsme se vyfotili a pak jsme se znova usadili. Nejprve byl předkrm.. Jahody s čokoládou a šlehačkou. Poté byla polévka... rajská s kuličkami z mletého masa.. Novomanželé se navzájem krmili. Jenže pak se to nějak zvrhlo a kluci se krmili navzájem, ale pohled to byl vtipný. Potom kuře se salátem Capresse. A jako zákusek dort.. obrovský dort s pastelovými barvami. Nebo spíše bílý a na něm pastelové perly, květy a jiné ozdoby. Hlavni tam byli čtyři barvy, které představovali nás. Pastelově zelená byl Adrien, pastelově růžová jsem já, pastelově modrá byl Nino a Alya byla pastelově oranžová. Pak tam byla pastelově fialová a žlutá, což mělo přestavovat naše potomky. Ten dort byla doslova škoda krájet. Bohužel jsme ho nakrojit museli.

Každému jsme dali kousek dortu a všichni jsme začali jíst. Po půl hodině jsme se všichni najedli a novomanželé otevřeli dveře k zábavě. Chvíli jsem se s nima bavila, ale pak se mi udělalo špatně a šla si lehnout..

Pregnant with Agreste's baby - MLB FF (CZ) - - CORRECTIONDonde viven las historias. Descúbrelo ahora