Wedding ❤❤❤ Part 1.

517 35 5
                                    

Už je to týden co přijela Adrienova sestra Angeliqua. No dneska je svatba. Pronajali jsme si ten nejkrásnější hotel v Paříži. Kluci jsou na třech prvních patrech, holky na těch dalších. Děti jsou s holkami, protože chlapi ještě zapíjej a bůh ví, co by ty děti donutili dělat. Všechno je připravené. S Alyou se teď česáme vlasy. Já budu mít drdol a okolo něj kytky. Do drdolu se pak dá zavoj, který mi je do poloviny zad. Moje šaty jsou narůžovělé s dlouhou sukní, která na sobě měla krajku. ,,Korzet" byl čistě bílý. Šaty byly bez ramínek. Na břiše byli trochu větší. Měla jsem ještě rukavice bez prstů a podvazek. Bity byli střevíčky s narůžovělými, průhlednými podkolenkami.Alyiny šaty vypadaly skoro stejně. Byli naoranžovělé. Měli kratší sukni a ještě víc nařasenou. Neměla závoj. Měla jen střevíčky a podvazek. Její účes byli dva drdůlky jen z ofiny a z vlasů u uší.

,,Dobře už jen make-up a můžete se obléct." řekla makeup artistka a začala nás malovat. Já jsem byla namalovaná rychleji. Dala mi hnědé stíny, ocásky z linek a řasy. ,,Chcete i nalepit řasy? Máte jich dost, ale jen se ptám.." zeptala se mě. ,,A bude si je brát i tady kamarádka?" zeptala jsem se a koukla na Alyu. ,,Hele já to zkusím, jestli to bude vypadat divně sundám to." řekla Alya. ,,No dobře." řekla jsem. Nalepila mi je. ,,Líbí se mi to." řekla jsem a ona pokračovala. Dala mi pleťovou rtěnku a byla jsem ready. U Alyi se rozmyslela co jí dají. Nakonec měla oranžovo-hnědé stíny, linky na celých víčkách a nalepena řasy. Měla ještě naoranžovělou rtěnku. Strašně jí to slušelo. Podívaly jsme se na sebe. ,,Wow sluší ti to." řekly jsme naráz a šli do vedlejší místnosti. Malý Sebastian tam ležel na posteli. Začali jsme si oblékat šaty. Po chvíli jsme se oblékly a dávali si jen doplňky. Strašně nám to slušelo. Ještě jsme se vyfotili, pak i s dětmi a šli jsme se podívat za organizátorkou.

,,Dobrý den." řekly jsme organizátorce. ,,Dobrý den." řekla a ukázala na dveře. ,,Za dveřmi jsou stoly.. Jsou na nich připravené ozdoby a i talíře. Vaše dorty tam i s jídlem jsou. Jestli chcete úkazů vám kde co je." řekla a my kývli na souhlas. Otevřela ty velké dveře. ,,Wow." řekly jsme s Alyou a šli dovnitř. Ze stropu koukali větve třešní, na nich byli připevněné dlouhé bílé světla. Byli tam dva obrovské stoly. Na nich byly kvítky v pastelových barvách. Bylo to krásný. Byli tam speciálně připravená jídla. ,,Až se najíte otevřete tyto dveře. Za nimi je taneční parket a další zábava." řekla organizátorka. ,,Děkujeme." řekly jsme s Alyou a objaly ji. Šly jsme teda směrem k oltáři. Jo i obřad bude tady. Všichni už čekali v sále za zavřenými dveřmi. Dokonce i ženiši. Stouply jsme si s Alyou vedle sebe a propletly si ruce. Její otec jí vzal za ruku. Můj otec zase mě. ,,Jsi nádherná Marinette." řekl táta a dal mi pusu na tvář. ,,Děkuji" poděkovala jde mu a taky mu dala pusu na tvář. Alye taky její táta dal pusu a pochválil jak vypadá. ,,Můžeme?" zeptala se Alya nervózně. ,,Můžeme..." řekla jsem s úsměvem. Obě jsme nasadily úsměv. Po chvíli se otevřely dveře a začala hrát hudba. Vykročili jsme vpřed. Každá s kyticí růží.

Pregnant with Agreste's baby - MLB FF (CZ) - - CORRECTIONWhere stories live. Discover now