10.fejezet

4.8K 199 12
                                    



A szőke megigézett tekintetét a boszorkány arcára szegezte.Egyszerűen elvarázsolta őt..a hatalmába kerítette a lány összes bája..és mostmár tudta,hogy a szívét is elrabolta.Csak ültek ott,a konyha pultnál egymással szemben és amikor a lány újra felnézett,meleg mosolyt küldött a varázsló felé.Mindketten olyan hihetetlennek érezték ezt az egészet..pár hónapja,el sem tudtak képzelni hasonlót...Draco Malfoy és Hermione Granger...valóban hihetetlen,de mégis igaz.

-Ez nagy hatással lesz a körülöttünk lévőkre..különösen a körülötted lévőkre...Ugye tudod?-kérdezte Draco,majd mélyen a lány sötét szemeibe nézett.

-Igen...tudom és azt is tudom,hogy a barátaim el fogják fogadni,mert boldognak akarnak látni..és most az vagyok.-válaszolt a lány szívmelengető hangon.

-De mi van akkor,ha mégsem?És én leszek az oka,hogy többé nem akarnak beszélni veled?-folytatta a fiú.Hermione szigorú tekintettel mérte végig,majd megszólalt.

-Mégis mióta érdekli Draco Sznob Malfoyt,hogy mit gondolnak mások?!Engem nem érdekel!-mondta kissé indulatosan a lány.-És egyébként is...nem lesz semmi gond.-fejezte be gyengéden monológját és megsimította a férfi asztalon heverő kezét.

-Megőrjítesz Hermione Granger.-mondta Draco egyszerűen.A lány elmosolyodott,majd felállt,a varázslóhoz sétált és egy gyenge puszit nyomott a szőke hajba...a füléhez hajolt és suttogni kezdett.-Most mennem kell,találkozom Lilyvel,de később gyere át.-ezzel ellépett a fiútól,majd dehoppanált.

Nem sokkal azután,miután Hermione haza ért,megérkezett hozzá legjobb mugliszületésű varázsló barátnője,Lily.Mindketten örültek a találkozásnak,hiszen végre volt idejük rendesen is beszélgetni.Egy-egy sütemény mellé ültek le a konyhában,amikor Hermione töviről hegyire elmesélte barátnőjének a zűrzavaros történetet Draco kórházba kerülésétől,a Shakespeare-köteten át, az együtt töltött éjszakájukig.

-Szóvaaal,akkor ti most együtt jártok?-kérdezte Lily cserfesen,miközben a villáján lévő sütemény darabot megízlelte.

-Igen...vagyis..nemtudom..nem lett így kimondva,de valószínűleg igen.-válaszolt Mione mosolyogva.

-Örülök,hogy boldog vagy Mio.-szólt újra Lily.

-Ah,Lily..annyira össze vagyok zavarodva..mindenki úgy ismer,mint Hermione Granger,a céltudatos,elszánt,rendíthetetlen boszorkány...aztán megjelenik Malfoy én pedig teljesen kifordulok önmagamból.-panaszkodott a Granger lány,minek következtében Lilyből heves nevetés tört ki.-Nem vicces!-tört ki Hermione,de végül neki is sikerült elnevetnie magát.-De most komolyan..ez a srác megbolondít,pedig a Roxfortban ki nem állhattuk egymást..annyira arrogáns volt a stílusa és valljuk be.. emellett egy kis patkány volt..most pedig itt tartunk....Minden alkalommal,amikor belenézek abba a gyönyörű ezüstszürke szempárba,egy teljesen új embert látok..nem azt a kis mocsok görényt aki réges régen volt...Évek teltek el...és megváltozott...és ami a legfelháborítóbb,hogy még az eszemet is elveszi..és én...-folytatta volna Hermione az örömmel fűszerezett panaszkodást,amikor dallamos hangon megszólalt a csengő.-Draco?Ilyen hamar átjött volna?-gondolkodott hangosan a lány,majd a bejárati ajtó felé indult,nyomában a Sparks lánnyal.Mikor ajtót nyitott borzasztóan kellemes meglepetés érte,hiszen egy fekete és három vöröshajú régszeretett barátjával találta magát szemben.Bizony,ott állt az örökké cserfes és okos Ginny Weasley(Potter),jobbján Harry James Potter-el,mögöttük pedig Ron és George Weasley foglalta el helyét.Pár pillanat múlva a vörös lány szakította meg a csendet.

-Szia Miooooooo!Annyira,de annyira hiányoztál!-kiáltott fel,miközben szorosan átölelte legjobb barátnőjét,majd beljebb lépett az ajtón.-Én is nagyon örülök Ginny!

I love you dangerously | BEFEJEZETT |Onde as histórias ganham vida. Descobre agora