7.fejezet

4.7K 209 18
                                    

Miután Hermione és Ginny gyógyító bűbája valamilyen oknál fogva nem hatott és a sebek újra felnyíltak szerte Draco testén,a Szent Mungóba szállították.A varázslót bár meggyógyították,hosszú-hosszú órákig nem tért magához.Pontosabban egy napig,de amikor végre Merlinnek hála,elkezdte nyitogatni,most üveges,ég kék szemeit,egy éles hang csendült fel az egyszemélyes szobában.

Na végre!-Draco a hang irányába fordította bágyadt tekintetét és odaadó barátját,Pansyt találta a bőrfotelben elkényelmesedve.

Na végre!-Draco a hang irányába fordította bágyadt tekintetét és odaadó barátját,Pansyt találta a bőrfotelben elkényelmesedve

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Pansy?Mit keresel itt?-kérdezte a szőke,miközben a homlokát maszírozta.

-Hogy én?Ha jól tudom te feküdtél ki attól a mihaszna Weasleytől.A sebeid nem gyógyultak be,idehoztak én pedig tegnap óta vártam,hogy végre felébredj.-válaszolt monton hangnemben a Parkinson lány.

-Hermione volt itt?-érdeklődött tovább a varázsló.

-Igen,amikor behoztak,de aztán el is tűnt.Történt valami?-kérdezte kíváncsi mosollyal az arcán.

-Nem..illetve,elmondtam neki,amit érzek erre megjött Weasley,hogy megmentse a napot.-mondta szemrehányóan Draco.

-Mekkora balfasz ez a vörös hajú..Merlinre...mindenesetre,Granger biztos meglátogat,mivel még 1 hetet biztos itt töltesz.

-HOGY MIVAN?! 1 HETET??-kiáltott fel.

-Igen Drága és most ha megbocsátasz,haza kell mennem,kitudja Blaise mit művel,holnap benézek.-ezzel egy puszit nyomott barátja arcára,majd elegánsan távozott.

Draco értetlenül nézett a a boszorkány hűlt helyére.Kavarogtak benne az érzések.Dühös volt Weasleyre,amiért rátámadt,saját magára,amiért nem tudott védekezni,de legfőképp a Hermionenak szánt utolsó mondatok gyötörték,hiszen a lány nem válaszolt neki semmit..Mindegy,biztos be fog jönni..

Órák,majd napok teltek el.Draco egyre jobban volt és egyre erősödött.Egyedül egy dolog marta a szívét,az pedig Hermione holléte volt,hiszen egy pillantást sem vetett rá a héten,ami legbelül a Malfoy örökösnek igazán fájdalmat okozott.Látogatta őt Pansy és Blaise na meg egyszer Ginny Weasley is beugrott,mondván,hogy felelősnek érzi magát a történtekért,viszont amikor a szó Hermione felé terelődött a lánynak hirtelen "mennie kellett valahová."Na persze.A szőkének ismét a Granger lányon járt az esze,amikor minden kopogás és szó nélkül Harry James Potter csörtetett be a szobába,majd határozottan helyet foglalt a széken és zöld szemeit régi ellenségére szegezte.

-Malfoy.-csengett határozottan érdes hangja,miközben a szőke felé biccentett.

-Potter...?-nyögte Draco,de sütött róla,hogy egyáltalán nem érti a helyzetet.

-Ne aggódj,Malfoy nem rabolom sokáig a "drága" idődet.-fintorgott Harry,majd fojtatta.-Csak tudod,ha már Ron barátom így elbánt veled,gondoltam én sem hagyom szó nélkül a dolgot.-fejezte be.Dracobol kitört a nevetés.

I love you dangerously | BEFEJEZETT |Where stories live. Discover now