Bir Terk Ediliş Hikayesi

278 17 67
                                    


Bu şarkı wattpad dunyasında ilk tanıdığım kişi olan canim kardeşim LP_OceanDrive 'ın hediyesidir bana.Bu şarkıyla onun sayesinde tanıştım.Ona çok şey borçluyum...

Sevgilerimi yolluyorum kardeşime...

OĞUZ

Ayrılığın aşka dair olduğunu biliyordum daha önce bunu  yaşamış ve yaşatmıştım.Ama terkedilmenin acısını vücudumdaki her bir hücrede hissediyorum şu anda.Bu basit bir terkediş değil.Beni bıraktığın ateşin içinde her gün çırpınıyorum.
Beni sadece terketmedin sen giderken benden aldığın şeyden sonra geriye bir ceset bıraktın.Her gece seni görüyorum yatağimda yanı başımda başın dizimde gözlerin yaşlı bakiyorsun bana öylece masum masum.
Affet beni diyorsun seni böyle bırakmak istemedim diyorsun.Asıl sen beni affet.Affet ki sana temiz bir şekilde gelebileyim.Bunu çok düşündüm sana gelmeyi kavuşmayı.Az kaldi sevgilim daha çok bekletmeyeceğim seni.

Kokun sinmiş olan yatağımızda yatiyorum sen gittiğinden beri.Bazen unutup beni bırakıp gittiğini, elimi atiyorum senin yattığın yanı başıma.Elime değen soğuk yatak gerçekleri vuruyor yüzüme tokat gibi.
Ağlama krizlerime alıştı artık evdekiler.

Biliyor musun?En çok ablan destek oluyor bana.Ona sarılınca senin kokunu duyuyorum bazen.Beni suçluyor aslında senin böyle gitmenden ama bir gün bile birşey demedi bana bu konuda.Sanirim senin emanetin olarak görüyor beni.Bir keresinde beni gördüğü her an senin varlığını hissettiğini söylemişti.Sence sana olan sevgim mi ona böyle hissettiren?Seni kalbime kazimiş olmam mi beynimde her gün seninle vakit geçiriyor olmam mi?

Keşke böyle olmasaydı sevgilim. Keşke yanımdayken seni koruyabilseydim kendi kötülüğümden. Keşke hiç kapılmasaydım saçma sapan hırslara...Keşkelerim o kadar birikti ki...Acıların kaynağı hep bu keşkeler.Çaresiz olmanin kanıtı bu keşkeler. Iyi ki ler öldü artık benim hayatimda seninle birlikte. Giderken hepsini aldın götürdün. Olsun sana gelince hepsini verirsin bana geri degil mi sevgilim?

Seni unutmamak için birlikte olduğumuz videolara fotoğraflara bakıyorum.
Unuttuğum bir ifade olsun istemiyorum yüzünde. Unutmak ne büyük nimet oysa.Unutmak için çabalar insanlar kendilerine acı veren şeyleri.Ben hatirlamak için harcıyorum seninle geçen her anımı kendimde olduğum vakitlerde.

Terk eden giden olmak mi kalan olmak mi zor?Bunu düşünüyorum sen gittiğinden beri.

Terk edilmek çok acı sevgilim...Yaptığın bir hatadan dolayı terk edilmek en zoru.Özür dilemek ,
defalarca özür dileyip affedilmeyi beklemek çaresizce.Affet demekten utanç duymak ama yine de umutla affedilmeyi beklemek.

Git defol demelere rağmen ısrarla kalmak istemek.
Gitmemek için ufacık bir umuda sarılmak.Ağlamak deli gibi içindeki tüm umutları akıttığın göz yaşlarınla tüketip tekrar umutla doldurmak kendini.
Kal de hadi lütfen dur de diye dualar etmek.

Ama sen bunları bile yapmama fırsat bırakmayacak şekilde bırakıp gittin beni.

Dur!!! üzülme, kırılma hemen.Sitem etmiyorum sana.Ben seni kırdım zaten yeterince.
Artık yapabileceğim tek şey var temizlenip sana gelmek.
Günahımın bedelini ödemek istiyorum sana gelmeden önce. Korkma kötü birşey yapmayacağım kimseye zarar vermeyeceğim.Korkma dedim ya sevgilim.

Tamam kızma biliyorum daha önce zarar vermek istedim onlara biliyorum.
Söz veriyorum sana artık kötülük yok. Artık temizlenmek istiyorum pislikten. Onlara anlatmak istiyorum yasadığım herşeyi.

Biliyorum... Haklısın dinlemek istemeyebilirler beni. Ama bir yolunu bulup dinlemelerini sağlayacağım.

Şimdi gidiyorum sevgilim yarın yine gelirim. Belki bugün temizlenir yarın tamamen sana gelirim....

SENI SEVIYORUM....

Oğuz olmak bunlarla yaşamak demek aslında.Bir Mecnun bir Kerem bir Ferhat değil belki ama Oğuz o.Her şeyin başlangıcı o Tuna için.Kendisini bulmasını sağlayan kişi Tunanin. Onu anlamak isteyenler varsa diye yazmak istedim....Kim ne derse desin ben Oğuzu seviyorum derinlerde bir yerlerde...

Adı AşktıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin