Aşk Gel Gir Kanıma

344 23 37
                                    

Eve geldim ve aklımdaki Oğuz bir türlü gitmiyordu.Onu nasıl çıkarabilirdim  ki aklımdan?Bu Oğuz problemi havuz problemini geçmişti artık benim için.Problemin cevabını bulmayı bırak yaklaşamıyorum bile sonuca.Formülü biliyorum aslında ama uygulamada sorun yaşıyorum.
Sanırım daha cesur olmalıyım...

Artık uyumalıyım Yeni günün hayrına bıraktım seninle problemimin çözümünü  sevgili ,beni bırakıp gittiğin bunca zamandır yaptığım gibi...

Alper geldi yine aklıma deli çocuk ya nasıl da bakakaldı arkamdan öyle!

Yatağımı da özlemişim ne kadar da rahatım bu yatakta diye kendimi şımarttım biraz...

Kan ter içinde uyandım yine ne zaman uyudum da rüya gördüm diye düşündüm.Rüyam geldi aklıma Oğuz nişanlanıyordu bu sefer sabahki rüyadan bir bölüm ilerisi sanırım bu.Pembe dizi gibi rüyalar görmeye başladım şimdi de.Yok bu böyle olmayacak

-Aç artık şu telefonu...Hahhh alo Oğuz nerdesin?

-Alo Tuna birşey mi oldu iyi misin?

Diye konuştu sevgili uykulu sesiyle.Yerim senin uykudan yeni uyanan Oğuz sesinin buğulu tınısını.

-Birşey oldu Oğuz evet hemen gelebilir misin?

-Tamam hemen geliyorum merak etme.

Ne diyeceğim şimdi gelince hay ben böyle işin içine edeyim...On dakika sonra kapıdaydı sevgili.Açtım kapıyı hemen.Karşımda uykulu gözlerle bakan sevimli adamı içeri çektim ve sarıldım tüm sıcaklığımla.Kokladım onu doya doya.Hemen sardı kolları beni yakışıklı sevdiğimin ,titriyordu bedeni.Sıcacıktı ,kokusu baş döndürücü ,bakışı delici bir ok gibi.İyice sarıldım ona sımsıkı.

Hıçkırmaya başladım birden sessiz sessiz.Duydu sevdiğimin kulağı sevdalısının hıçkırığını sardı elleriyle yüzümü küçücük parmaklarıyla.Çok yumuşaktı tutuşu sanki düşürürse kırılacak birşey tutuyordu.Baktı kahveleriyle taaaa içime içime.Neden ağlıyorsun diyordu gözleriyle.Sana ağlıyorum dedim gözlerimle sevdiğime.Yaklaşan dudaklarını gördüm, hasretiyle yandığım o güzel dudakları.Yaklaşan dudaklar hafif aralandılar ve bir nefes verdiler yüzüme.Ilık nefes yüzümü yaladığında aklım dudaklarda ellerim onun boynunda asılıydı.Dudaklar yaktı dudaklarımı içime üfledi nefesini sevgili ve nefeslerimiz birbirine karıştı o anda.Dudaklarını ayırdığında alnını alnıma dayadı Oğuz.

Gülümsemesi ilkbaharı getirdi yaprak döken gönlüme.Çiçek açtı dallar yüreğimde onun gelişiyle.Kulağıma eğilip "Seni özledim "diyen sevgilinin sesi kulaklarımdan beynime dans ede ede gitti adeta.

Konuşmam gerekiyor artık ama saçmalamaktan korkuyorum.Yine de bir açıklama yapmalıyım saat gecenin 4 buçuğu. Pijamalarıyla gelmiş zavallı çok endişelenmiş olmalı.
Şöyle bir daha baktım sevgiliye

-Burda mısın gerçekten Oğuz?Rüya değil bu gerçek yani öyle değil mi?

-Rüya değil sevgilim gerçek.Yanındayım kokunu çekiyorum içime doya doya.Rüya olamaz ki uyumuyoruz hem şu anda.

-Uyanık olduğumu sandığım halde iki defa rüya gördüm bugün.Emin olamıyorum o yüzden.

-Korkma Tuna'm ben burdayım seni bütün kötü rüyalara karşı bekleyeceğim sabaha kadar.

-Ama kötü rüyalarım sendin zaten Oğuz.

-Ne yaptım acaba yine?

-Bu sefer suçun çok büyük nişanlanıyordun.

-Hadi yaaa güzel miydi bari nişanlım?

Kafa atsam güzel yüzüne kıyamam ki.Tokat atsam etkisi yeterli olmaz.En iyisi kapıya koymak bunu gece yarısı pijamalarıyla.

-Tamam Oğuz gidebilirsin iyiyim ben artık.Kusura bakma rahatsız ettim uykundan uyandırdım.

-Yerim senin nazını,
kaprisini ,atarını.
Tunacım  beni bu gece burdan göndermen imkansız.

Deyip belime sarıldı ve kanepeye doğru attı ikimizi birden.Yanıma kıvrıldı hemen.İki beden yüzümüz tavanı selamlıyor göğsümüz hızla inip kalkıyor.Sadece nefes seslerimiz var odada bir de kalplerimizin atış sesleri.

Daha önce benimle uyumayı hayal ettiğini anlatmıştı sevgili.Başını göğsüme koyup sarılmayı öylece uyumayı istiyordu bunu hatırlıyorum.
Hemen kolumu kaldırıp göğsümü gösterdim ona.Hiç itiraz etmeden başını oynata oynata rahat bir yer buldu orda kendine.Hemen sardım sevgiliyi kolumla sımsıkı.Diğer elimle elini sardım hemen parmaklarımız birbirine geçmişti bile.Burnumu yaklaştırıp kokladım sevdiğimin saçlarını.Nasıl da güzel kokuyorlar diye geçirdim içimden.

Huzur buydu ,sevgilinin koynu huzurun mabediydi.Sadece bana açık bir mabed ama.Onu bulduğum yagane yer.Kafamı ona doğru indirdiğimde bana bakan gözlerini gördüm.Öptüm onu gözlerinden sevgiyle şefkatle aşkla...
Sarmaş dolaş bir geceydi bu bizim için.İlkti bu gece ,huzuru tanıdığımız geceydi.Uyumak mümkün görünmüyordu bizim için.Huzuru soluduk birlikte ,aşkı soluduk birbirimizin kokusunun getirdiği...

Uyudu canını sevdiğim sevgili.Nasıl da sessiz sessiz uyuyor melek gibi.Kanepeden kalktım yavaşça bir yastık buldum sevgiliye koydum başının altına nazikçe.Ne sevimli oluyormuş bu çocuk böyle uyurken.Yüz üstü döndü birden bacaklarını araladı ellerini sağa sola sarkıttı poposu çok seksiydi pijamanın içinde.Pijamanın üstünü çıkarmıştı bir ara sıcaktan o yüzden üstü çıplaktı ve pencereden sızan loş ışıkta çok pürüzsüz görünüyordu.Zaten esmer olan teni daha da bronz gözüküyordu.Omuzlarında hafif beliren kaslar vardı.Kısacası yemelikti tam şu anda.Bırak yemeyi bakmaya doyamadım ki daha....

Sana uyanmak seninle uyanmak en büyük özlemimdi sevgili.İşte yatıyorsun yanıbaşımda benimsin bu gece.

Kalkıp yanına kıvrıldım  tekrar kıpırdandı hemen sevgili kokumu özlemiş olacak ki kokladı beni uzun uzun.Baktım kahveleri aralamış yeşilleri süzüyor usul usul.Bu bakışa bir ömür feda edilir diye düşündüm değil ki beş ay geçmiş.Baktı kahvelerle yeşiller uzun uzun birbirine.Konuştular gözler kalpten gelen seslerle.Dudaklara kapandı dudaklar bir süre sonra.Aşkla öpmek şehvetle öpmeye benzemiyordu kesinlikle bunu bir kez daha sevgiliyi öperken anladım.Hissetmek demek aşkla öpmek, saniyeler süren öpüşü bir ömür hatırlamak demek.

Gözümü yummazsam sabah olmaz bu gece hiç bitmez sanmıştım ama gün ışığını görmemle bu inancım da sona erdi gece gibi.

Adı AşktıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin