1,5 jaar

6 4 0
                                    

Ik wordt wakker in de armen van Vince, we hebben echt met elkaar geslapen. "Papa?" De deur gaat op een kiertje open. Lilly komt binnen. "Pappa?" Vince wordt ook wakker. "Ja schatje?" "Waarom ligt Jamie in jou bed." "Liefje ik lig in haar bed, en papa was koud dus sliep ik bij Jamie." "Maar papa, Kiki huilt." Ik ga rechtop zitten maar Vince stapt al uit bed. "Ik ga wel even." Het voelt zo vertrouwd. "Jamie?" Vraagt Lilly wanneer Vince uit de kamer is. "Wordt jij mijn nieuwe mama?" "Misschien liefje, maar dat moet je aan je vader vragen." "Hij zij ook misschien, hou jij van papa?" "Ja liefje." Ze glimlacht. "Kan jij net zo lekker koken al papa?" "Vast niet." Ik draai me om daar staat Vince. "Hallo lieverd, lekker geslapen?" "Ja papa, het bed was mega." "Mooi zo." Hij loopt naar mij met Kiki in zijn armen. Hij geeft haar aan mij en kust mijn voorhoofd. "We ontbijten nog even en dan moeten wij ook weer gaan." "Is goed joh."

Na het ontbijt nemen Lilly en Vince afscheid. Hij kust me nog eens en laat zijn nummer achter. Ik sluit de deur en zet Kiki neer. "Dada." "Nee liefje hij is niet jou papa." Ik denk na. Nog niet tenminste. Ik kijk op mijn mobiel.

Onbekend:
Het was leuk gister en vannacht, bedankt voor het opvangen.

Me:
???

Onbekend:
Oh sorry, ik ben Vince. 😂

Me:
Oh hey, ja was leuk, maar als ik het eerlijk mag zeggen mis ik je wel al een beetje, wil je eerdaags wat doen zonder de kids?

Vince:
Dus oppas voor de kids.. Maar vraag jij mij nou gewoon om een date. 😏☺️

Me:
Ehm ja als jij natuurlijk ook wil.😊😌

Vince:
Even een avondje genieten is wel nodig ja.

Me:
Vanavond jou huis, dan kunnen de kids bij Cassy en Emma blijven.

Vince:
Wie?

Me:
Mijn beste vriendin/ huisgenoot en haar vriendin.

Vince:
Is goed tot 20:00

Me:
Tot dan.

Ik ga offline en plof op de bank. De voordeur gaat open en een cassy met haar vreselijk door de war komt binnen. "Ik had geen borstel." "hoe was je avond." "Ze is zo geweldig." "Pas alsjeblieft op cassy, als haar ouders erachter komen." "Die waren er niet." Ze ploft naast me op de bank. "Ik heb eindelijk iemand gevonden." "En ik ben super blij voor je." Ik knuffel haar. Dan kijkt ze weg. "Wat is dat?" Ik kijk en zie een horloge van Vince liggen. "Oh das het horloge van Vince." "Vertel." "Ik was flauwgevallen enzo." "Ja dat weet ik en alles, maar toen ik je wilde ophalen was je er niet meer." "Ik was met Vince mee naar mijn huis. We hebben allemaal hier geslapen, zijn dochter en hij." "En wie sliep er in mijn bed?" "Alleen Lilly." Ze kijkt me met twinkelende ogen aan. "Je bent eindelijk over Chase heen." Ze knuffelt me. "Ik ben zo trots op je."

Die avond. Ik heb mijn mooiste jurk aan gedaan.

hij is best mooi al zeg ik het zelf

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

hij is best mooi al zeg ik het zelf.

Ik loop naar de auto en zwaai nog een keer naar Kiki. "Doeg moppie." Cassy zwaait en voor het eerst zwaait Kiki ook terug. Ik stap in de auto en rij naar Vince. Hij zou Lilly bij zijn moeder laten. Ik bel aan. "Kom eraan." Ik hoor strompelen, iemand valt van de trap, gescheld en dan gaat de deur eindelijk open. Hij probeert relaxed te kijken maar ik zie de pijn in zijn ogen. Ik geef hem een kus. "Het komt wel goed na vanavond." Hij moet lachen en trekt me naar binnen, hij sluit de deur en duwd me tegen de muur. "Wat doe je toch met me Jamie." Hij haalt een hand door zijn haren. (Wat super sexy is.) hij streelt eerst mijn lippen en kust ze dan. Zijn toch vraagt toestemming dus open ik mijn mond een beetje. Hij pakt mijn kont en tilt me op. Ik klem mijn benen om zijn middel en strompelend loopt hij de trap op, naar een kamer, blijkt zijn slaapkamer te zijn maar goed. Hij trekt mijn jurk uit en gooit me op bed. Ik zie hem zijn broek en sweater ook uit doen. Ik klim van het bed en doe zijn knoopjes. Dan tilt hij me op en legt hij me op bed, hij klimt over me heen en blijft daar hangen. Hij zoent me, gepassioneerd en toch liefdevol. Zijn handen glijden over mijn rug. Ik krijg er rillingen van. Met een klik schiet mijn bh los. Hij gooit het ding aan de kant en gaat steeds lager met zijn handen. Mijn onderbroek vliegt ook op de grond. "Dit is niet eerlijk." Fluister ik in zijn oor. Hij kijkt me aan met een opgetrokken wenkbrauw. We rollen om. Ik trek zijn onderbroek uit en doe zijn ketting af. (Die van mij is al af en op het nachtkastje.) ik streel zijn sixpack. Hij mijn gezicht. We rollen weer om. Hij geeft me kusjes in mijn nek. Langzaam gaat hij naar beneden, tot aan mijn navel, hij likt mijn buik. Een kreun ontsnapt me. Ik kijk beschaamt. Hij kijk me aan en geeft me een zoen. Zijn hand in mijn haren en de ander op mijn heup. Ik gooi de dekens over ons heen. Langzaam komt hij is me. Zijn adem is warm in mijn nek. Af en toe geeft hij en kusje. Hij begint te bewegen. Ik grijp zijn rug en wil nooit meer loslaten, niet vandaag niet morgen, nee nooit meer.



Ja ja mensjes nog maar eventjes en dan is het einde en komt mijn nieuwe boek ook online. Hebben jullie er al zin in? Stem natuurlijk pls op me boek en zet in de comments of jullie een deel 2 willen... En of Chase daar in terug moet komen.

Boys whatever. Friends foreverWhere stories live. Discover now