75dagen

25 5 0
                                    

Ik zie Chase nog wel eens. Maar aangezien ik net naar mijn eigen huisje ben verhuisd zie ik even weinig mensen. De deurbel gaat terwijl ik net de laatste dingetjes in de kastjes heb gezet. Ik loop naar de deur en open deze. "Hallo schoonheid." Ik moet lachen en geef hem een kusje. "Hallo, ik heb net de laatste dingetjes gedaan aan mijn huis, nu is ie helemaal af." "En dat in 25 dagen." Hij sluit de deur, hangt zijn jas op en slaat een arm om me heen. "Geef je me een korte rondleiding?" "Sure." Ik heb inmiddels al drie weken met Chase, we zagen elkaar een paar dagen na het pretpark op de kermis en wel van het één kwam het ander en inmiddels hebben we met elkaar. "En waar slaap je vanavond?" "Hier, hoezo?" Ik open de master bedroom. "Alleen?" "Ja hoezo?" "Nou ik zat te denken, misschien wil je vanavond wel gezelschap." "Ik zou het heel fijn vinden als je bij me blijft slapen Chase." Ik lach en geef hem een zoen. Hij maakt me steeds weer gelukkig. We lopen naar beneden en gaan op de bank zitten, terwijl we tv kijken wrijft Chase over mijn arm met zijn duim. "Je bent me der wel eentje hoor." "Hoezo?" "Krijg ik een uitnodiging voor de housewarming staat erop ik zou het heel fijn vinden als je komt. Ik had op z'n minst een schatje of liefje verwacht van jou." "Sorry hoor." Ik kruip nog dichter tegen hem aan. Hij doet de tv uit. "Heb je al gegeten?" "Ik heb nog geen boodschappen gedaan." "Dan slaan we vanavond over en dan gaan we morgen samen boodschappen doen Okay?" "Is goed, oh en Chase ik wil jou een sleutel geven en mijn ouders één voor de zekerheid, ik heb er hier al één voor jou." Ik geef hem de sleutel. "Dankjewel." Hij legt de sleutel op tafel, fist mijn mobiel uit mijn zak, legt die naast die van hem op tafel en legt me languit op de bank, dan gaat hij boven me hangen. "Zullen we het vast vieren?" Hij kust me zachtjes in mijn nek. "Dit kunnen we ook boven doorzetten." Hij grijpt me en gooit me over zijn schouder. "Doen we. " "nee laat los." Hij tilt me tot het bed en gooit me neer. (Okay even ter snelle informatie, ik ben 18 en hij is 21.) maar ondanks dat hebben we toch een geweldige avond gehad.
Het is de volgende ochtend. Ik wordt wakker met een koude kant naast me. "Chase?" Ik kijk om me heen, al zijn kleding is weg, zou hij me hebben laten zitten? Ik doe mijn col-topje aan en mijn gestreepte navel broek. Ik kneed wat water in mijn krullen en stijl dan mijn haar maar weer aangezien ik toch nooit krullen heb. Dan loop ik naar beneden waar het echt lekker ruikt. Ik vindt beneden Chase aan de ontbijt tafel. "Goeiemorgen." "Goedemorgen." "Ik heb broodjes in de oven gezet." "Had ik broodjes?" "Nee die heb ik bij de bakker gehaald voor ons." Ik loop naar hem toe en zoen hem. "Je bent geweldig." "Dat weet ik." Dan piept de oven en pakt hij de broodjes. "Wanneer begint je school weer?" "Over ongeveer vijf weken." "Nou dan hebben we nog wel even." "Ja ik heb nog maar één jaar en dan mag ik als officieel rekruut oefenen." "Rekruut, zit je in het leger ofzo." "Ik wil graag in het leger." "Dat had ik niet zien aankomen." "En wat doe jij of studeer je?" "Tis eigenlijk wel grappig wat ik studeer voor commando in het leger." "Wat echt waar?" Chase heeft als eerste zijn broodje op. "Maar dan kan het dus zijn dat we elkaar tegen komen." "Ja dat kan maar de hebt een kleine kans hoor." "Nou ja kan misschien." Ik neem de laatste hap en sta op. "Laat mij maar." Hij pakt de borden en brengt ze naar het aanrecht. Dan pak ik mijn geld en trek schoenen aan. "Gaan we met de auto?" "Is goed." Ik pak mijn sleutels. "Raad eens wie haar rijbewijs een week geleden heeft gehaald?" "Je heb het gehaald wat goed." Hij tilt me op. "Chase please zet me neer." Hij zet me lachend neer. "Laten we maar gaan." We lopen naar buiten, ik doe de deur op slot, we stappen in en ik rij weg. Onderweg gaat mijn mobiel. Ik heb hem in handsfree gezet en Chase drukt op opnemen. "Hai." "OMG Jamie je raad nooit wie er vannacht is blijven slapen." "Vertel." "Weet je die jongens nog van het pretpark." "Ja, en laat me raden, Chris bleef bij je slapen." "Hoe weet je dat?" "Omdat Chase en ik al iets van drie weken hebben en hij vannacht met mij in mijn nieuwe huisje heeft geslapen." "Serieus?" Chase antwoord. "Ja serieus, hai cassy, hier Chase." "WoW, je hebt gewoon fix Jamie, en nog een lekkertje ook, hey ik moet gaan luiwammes wordt eindelijk wakker bye." "Bye." Chase drukt op het rode telefoontje. "Nou Chase zelfs mijn vriendin heeft een goede smaak." "Pardon?" "Oh nee ik bedoelde dat je een lekkertje bent niet over Chris." "Oh nee dan is het goed, want ik wil je niet verliezen aan mijn broer." "Zou wel een stunt zijn." "Ja dat wel, maar nog steeds doe maar niet." We lachen.

Hallo daar ik hoor het graag of jullie de hoofdstukken lang genoeg vinden, of juist korter willen. Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden en geef vooral comments en feedback. (Of juist wat je zo leuk vond.)

Boys whatever. Friends foreverWo Geschichten leben. Entdecke jetzt