7,5 maand🚼

6 4 0
                                    

Ik heb nog mooi 45 dagen maar het komt steeds dichterbij. Ik heb een behoorlijke toeter. Dus zit ik thuis. Er wordt aangebeld. Ik doe open. "Hai Jaimie klaar om Chase te halen." "Ja ik denk het." Cassy stapt in haar auto. (Ze heeft anderhalve maand geleden de relatie verbroken met Chris, hij ging vreemd.) we rijden naar de basis. Mijn ouders en Chase z'n ouders zijn er al. En dan zien we het vliegtuig aankomen. Dan landt het vliegtuig en stappen de mannen uit. Chase komt direct op ons af. "Hallo allemaal." Hij geeft me een kusje. Ik kijk hem aan. "Hai cassy, waar is Chris." "Je broer ging vreemd." Dan komt ook Chris aanlopen. "Hey broer." Hij loopt naar Chase toe. Die staart hem nijdig aan. "Kan je niet één keertje van maar één meisje houden?" "Ugh echt whatever man." Chris draait zich om en loopt weg.

Na een lange rit naar huis open ik de deur en lopen we naar binnen. "Voordat je je sleutel terug neemt. Weet dat ik nooit meer zo'n briefje wil vinden begrepen, je neemt gewoon afscheid, begrepen?" "Maar ik ben super slecht in afscheid nemen." "Don't care, je neemt gewoon afscheid, en wanneer moet je weer?" "Over een maand." "Nou die zeg je dus maar even af, want dan ben ik bijna uitgerekend." "Ik kan die niet afzeggen." "Chase ik zit ook in het leger dat kan je wel, of ben je een excuus aan het vinden om bij me weg te zijn?" We ruziën als een gek echt niet normaal tot op een gegeven moment ik zeg. "Ga me huis uit Chase." Hij kijkt me stomverbaasd aan. "Luister Jaimie." "NEE CHASE JIJ MOET LUISTEREN, LAAT DIE SLEUTEL LIGGEN, PAK JE SPULLEN EN VERTREK!!" Hij doet wat ik zeg en staat in de deuropening. "Luister Jaimie." Ik gooi de deur dicht en bel direct cassy, die bij haar ouders is gaan wonen. "Hey, ik heb net mega ruzie gemaakt met Chase en die stress is heel slecht voor me dus heb je zin om bij me te komen wonen?" "Ja leuk joh, nee wacht ik bedoel niet van die ruzie, maar je moet Chase gewoon vergeten wij gaan wel verder." En binnen een uur staat mevrouw met haar koffers ingepakt voor de deur. "Ben der." "Jij bent wel heel snel."

We zitten s'avonds lekker op de bank. "Dus je bent al zeven en een halve maand, hoelang moet je dan nog?" "Exact 45dagen." "Echt waar?" "Ja snel toch." "Ja best wel."
We praten nog wat, spelen wat spelletjes en gaan dan op de bank hangen.

22 dagen

Cassy en ik lopen naar de nieuwe babyshop bij ons in de winkelstraat, ik heb bijna alles behalve kleertjes. Ik loop de jongens afdeling in en cassy de meiden afdeling. Ik weet wat het wordt. "Hey cassy wat vindt je van dat jurkje daar?" Ik loop naar de meiden afdeling. "Heb je al een naam?" "Nee het is zo moeilijk, ik wil gewoon iemand die er altijd voor me is en met hem een naam verzinnen." "Ja dat willen we allemaal." "Fuck you Cassy echt fuck you." Giebelend lopen we naar de rompertjes. "Het is best raar, ik ben 19 en op zoek naar baby kleertjes." "Ik vindt het best cool." "Maar jij bent Cassy." We lachen nog eens.
Ik denk dat we de hele middag giechelend winkel in winkel uit zijn gegaan.
Ik plof op de bank. "Moe?" "Gesloopt." "Luister Jamie, heb je eventjes tijd om mijn verhaal aan te luisteren of ben je echt te moe." "Voor jou nooit." Ze gaat naast me zitten. "Luister, het is al even uit met Chris en ik ben verder gaan zoeken en ik vond... Nou ja ik ben weer verliefd en wil een relatie gaan beginnen." "Wat geweldig wat houdt je tegen." "Ik wil jou om toestemming vragen." "Hoezo je weet toch dat je dat altijd hebt." Ze laat een foto zien. "Dit is Emma, ze is iets jonger dan mij, ze is zestien maar ze is zo knap, ze heeft me al gevraagd maar ik zei dat ik het even wilde laten bezinken." "Je had ja moeten zeggen, maar kijk wel uit, ze is minderjarig." "Zal ik doen, dankjewel James." Ze knuffels me. Ik loop naar boven en ga op het bed liggen, ik ben zo moe.

11 dagen

Ik wacht geduldig. Cassy haalt Emma vandaag op van school en dan blijft ze hier slapen. De deur gaat open.

dit is de foto die op mijn militairen pas staat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dit is de foto die op mijn militairen pas staat.

dit is cassy, ze had haar prachtige gekrulde haar hier gestyled

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dit is cassy, ze had haar prachtige gekrulde haar hier gestyled.

dit is cassy, ze had haar prachtige gekrulde haar hier gestyled

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En dit was de foto van Emma.

Cassy komt binnen met Emma. Ze steekt voorzichtig haar hand uit en blijft maar naar mijn buik kijken. "Hoi ik ben Jamie." Ik schud haar hand. Verschrikt kijkt ze op. "Oh sorry ik ben Emma." We laten los. "Hoe oud ben jij?" Ik moet lachen. "Negentien." Ze verbleekt. "Rustig maar ze koos er niet zelf voor." We lopen naar de woonkamer. "Zeg ik ga slapen, ik zie je nog wel." Ik loop naar boven.

Cassy
Jamie loopt naar boven. Ik ga naast Emma op de bank zitten. Haar prachtig bruine ogen glinsteren in het licht. "Zeg Emma heb je al eens verkering gehad?" "Ja al één keer, ging alleen niet zo goed en jij?" Ze kijkt me diep aan. "Ik heb al talloze loser gehad, maar jij bent het eerste meisje." "Jij ook." Ik trek haar hoofd naar me toe en kus haar. Ze kust terug en slaat haar armen om mijn nek. Ik draai met mijn tong rondjes in haar mond. "Zullen we maar naar boven gaan?" "Ja is goed." Giebelend lopen we naar boven. Ik gooi Emma op het bed en doe haar blouse los. "Wil je dit echt wel?" "Ja ik wil jou." Ze trekt mij op Haar. Ik doe mijn shirt uit en knoop mijn broek los, dat doet zij ook. Ik til haar verder op bed. Ze is zo mooi. Ik kus haar navelpiercing. Ze duwt mijn hoofd lager. Ik bijt in haar slipje en trek die uit. Ze stopt haar handen in mijn string en doet die ook uit. We kruipen onder de dekens en liggen dicht tegen elkaar aan. Ze speelt met mijn bh sluiting en dan ineens, is hij los. Ik doe hetzelfde bij haar. "Ik hou van je." "Ik ook van jou." Ik hang boven haar en kus haar nek. We rollen om. Haar hoofd verdwijnt onder de deken. Ze kust me op plekken die Chris nooit heeft gevonden. Ik kreun. Ze komt omhoog en tongt me. "Je bent zo hot." We rollen weer om en hebben halve sex. (Als in twee vrouwen sex.)





Hallo schatties, sorry dat ik pas vamdaag(zondag) weer een hoofdstukje plaats maar gister moest ik weer werken. (Ik weet het het is geen goed excuus.) ik hoop dat jullie het boekie super gaan vinden en please like, en comment tips en tops en gedachtes, oh en vergeet het verhaal niet te delen met anderen.
Ly all.
Xxme

Boys whatever. Friends foreverWhere stories live. Discover now