100days

33 7 0
                                    

"Okay ik heb gewonnen." "Ugh mevrouw lilliputter heeft weer gewonnen hoor." Fluistert Cassy in mijn oor.  "Mevrouw dekker heeft u misschien iets te delen met de hele klas?" Cassy en ik moeten lachen. Ze staat op en zegt op volle toon. "Nou ik vroeg me af of er ook wel eens door normale mensen wordt gewonnen in ondervraging." Ze gaat weer zitten. We gniffelen. "Mevrouw dekker eruit, nu!!" Cassy pakt haar spullen en loopt de klas uit. Ik gniffel nog wat na. "Jaimie dat geldt ook voor jou." "Ok." Ik pak mijn spullen en loop de klas uit. "Hey Jaimie je bent er ook uit gestuurd." "Ja joh die vrouw is geflipt joh." "Ja maar ja het is de laatste dag op deze school joh, morgen begint de vakantie en na de vakantie zitten we lekker veilig in de zesde van het gymnasium." "Ja gelukkig maar." We lopen naar onze kluisjes en lopen de deur uit naar ons appartement, we zijn dan wel achttien maar we hebben samen een huisje en een auto. We hebben ook allebei een baan en wel rijke ouders die elke maand de hypotheek betalen en ietsje meer dat als zij ooit overlijden dat wij niets meer hoeven te betalen.
"Kom op slome." Cassy toetert nog een keer. "Ja ja." Ik stap in en we rijden naar huis. "Gaan we stappen dit weekend?" "Nou ik heb dus gratis kaartjes voor dat pretpark waar we nog een keer graag heen wilde." "WoW serieus?" "Ja." Ze knuffelt me. "Cassy het stuur!!" "Ohja sorry." Ze pakt het stuur weer. "Jij mafkees." Ze moet lachen. "Dat ben jij net zo goed hoor." We moeten beide lachen.
Cassy en ik hebben elkaar ontmoet in de eerste van het vwo, we hebben sindsdien een mega sterke band en zijn single als fuck.
Eenmaal thuis ploffen we beide op de bank. "Wat zullen we doen, Netflix of stappen?" "Netflix." "Yaas ik haal de popcorn." Cassy rent naar de keuken. Ik zet Netflix aan. "Wat gaan we kijken." "Beauty and the beast!!" Ik zet de film aan. Cassy rent de kamer in met een mega bak popcorn en de film begint.
Om ongeveer twaalf uur lopen we naar boven naar onze kamers en gaan slapen.

Het is acht uur s'ochtends en cassy en ik rennen en vliegen door het huis. Douchen, ontbijten tas inpakken, boodschappenlijstje maken en dan inladen. "Okay Lets go." Cassy start de auto en daar gaan we. (Oh en dat boodschappenlijstje, wij maken op zaterdag altijd een boodschappenlijstje die we dan maandag halen.)
Na zeker een uur rijden zijn we er.
"Waaaaaaaah zoveel zin in." We lopen naar de kassa. Ik laat de kaarten zien en we mogen doorlopen. We lopen door mega grote poorten. Okay dit is allemaal best hoog.

Na een hele dag rond te hebben gelopen hebben we nog maar een uurtje. Dus lopen we naar een attractie waar een hele lange rij voor staat. Twee jongens voor ons kijken eens om en roezemoezen dan een beetje. Dan draaien ze zich naar ons. "Wat doen twee meisjes in zo'n enge achtbaan?" Één van de jongens kijkt de hele tijd naar cassy en cassy naar hem. "We zijn geen kleine meisjes meer hoor." "Oh sorry dan heb ik me vergist." De jongen voor me moet lachen. Ik ook. We lopen door. We zijn bijna aan de beurt. Ineens zegt cassy. "Maar hey wat doen twee kleine hertjes hier eigenlijk?" De jongens moeten lachen. "Bedoel je ons, nee joh wij zijn twee kerels." "Bewijs maar!" "Anders kom jij naast mij zitten en je vriendin naast mijn broer." WoW het zijn broers, maar ze zijn beide erg leuk, en onze leeftijd. "Okay." Cassy kijkt me aan. "Okay dat doen we." We mogen nu als eerste bij de hekjes staan. De jongens gaan achter ons staan. De jongen achter mij staat dicht op me en heeft zijn handen achter die van mij op de zijkanten. Dan komt de trein ding aan. Er kunnen iets van achttien mensen in dus best een flinke trein. De mensen stappen uit, lopen weg En dan gaat de hekjes open. Ik loop door en ga links voor cassy zitten. "Okay Lets do this." De jongens geven elkaar nog een boks en gaan dan naast ons zitten. De beugels komen naar beneden en zitten behoorlijk strak. De jongen naast mij drukt de beugel nog eens aan. "Weet je zeker dat je vast zit meisje?" Ik druk die van hem aan. "En weet jij zeker dat die van jou vast zit hertje?" Hij trekt een pijnlijk gezicht. "Oh sorry." "Geeft toch niets." Hij legt zijn hand op de stoelleuningen achter ons. Ja tot de rit begint, dan houdt hij de beugel vast. We gaan omhoog. Ik heb hoogtevrees dus ik ben echt mega bang. Hij ziet dat blijkbaar en pakt mijn hand. "Er gebeurt nog niets." "Ik heb hoogtevrees." Hij wrijft met zijn duim over mijn hand waardoor ik rustiger wordt. En dan zijn we bovenaan. Alleen vergeten we los te laten. De rit gaat als een waas voorbij, ik kijk alleen maar naar hem en hij naar mij. Terwijl achter ons mega wordt gegild.
Aan het einde van de rit zitten onze ogen nog steeds bij elkaar. De beugels gaan omhoog en we stappen uit. Cassy en de andere jongen pakken de tassen. De jongen naast mij en ik lopen hand in hand naar de uitgang.

Het is al even later en we staan weer buiten het park. "Hey dames, mogen we jullie namen nog?" We draaien ons om en daar staan de broers weer. "Ik ben cassy en dit is Jamie." "Okay ik ben chase en dit is mijn broer Chris." "Waar moeten jullie eigenlijk heen?" "Een dorpje in de buurt van Haarlem." "Wij ook, wij Driehuis jullie?" "IJmuiden." "Das lekker dichtbij." Ik trek cassy mee, zet haar in de bijrijdersstoel en ga zelf achter het stuur zitten. "We spreken jullie nog wel." Dan geef ik gas en rijden we weg.

Vinden jullie dit een leuk boek, stem dan zeker en vooral commenten.
(Ook tips of 'kan er.... Komen' etc zie ik graag)
Xxme elise😉

Boys whatever. Friends foreverМесто, где живут истории. Откройте их для себя