1dag(morgen)

12 4 0
                                    

Vandaag gaat Chase op vakantie met zijn twee vrienden Luke en Jake. Hij blijft drie weken weg. Ik blijf drie weken met cassy in een luxe hotel van een loterij die we hebben gewonnen.

"Ben je er klaar voor?" Cassy heeft haar koffers al in mijn auto gezet. "Ja Sure." "Hey wat is er je lijkt zo ziekjes." "Nee het gaat ik.. Het is alleen dat." Dan gooi ik mijn spullen neer en ren ik naar de wc waar meteen mijn ontbijt en lunch er weer uitkomen. Cassy houdt mijn haar omhoog. "We blijven lekker hier Jaimie ik bel af."
Na een kwartiertje is ze terug. "Mijn spullen staan binnen, en dan gaan we nu naar een dokter want dit is niet goed meer, je hebt volgends Chase al sinds de diploma uitreiking kots dagen." "Cassy dat was gisteren doe niet zo hysterisch." "Okay maar als het vanavond nog niet over is gaan we naar de dokter." "Is goed."
En zo gezegd zo gedaan. S'avonds na het eten hang ik weer boven de pot.

0dagen

Cassy rijdt me naar de dokter. Daar aangekomen mogen we meteen naar binnen. "Hallo cassy doorwood." Hij schud haar hand. "Dokter ols." Ik schud zijn hand. "Jaimie willow." "Dokter ols." We gaan zitten. "En wat kan ik voor jullie doen?" Cassy doet het woord. "Nou Jaimie hier kotst al sinds twee dagen geleden, en ik maak me zorgen." "Dat snap ik, en hoe oud ben je Jaimie?" "Ik ben 18." "Hm en ben je met een jongen in contact gekomen?" "Hoe bedoeld u?" "Hebt je seks gehad?" "Ja met mijn vriendje Chase." "Onveilig?" "Nah dat weet ik niet meer." "Dan raad ik u aan dat eerst even te testen en dan later terug te komen."

Dus grinnikend lopen we door de supermarkt, halen we een zwangerschaps test en lopen naar de kassa. Bij de kassa staat er een mevrouw achter ons die nogal naar het doosje staart. Dus antwoord cassy. "Dat is voor mijn vriendin, dokters voorschrift." De vrouw kijkt haar verbaasd aan. "Ik lijk jonger mevrouw ik ben namelijk 23 hoor." Cassy grinnikt. "Mocht je willen willow." We rekenen af en lopen dan terug naar de auto. "Wat nou als ik echt zwanger ben?" "Dat ben je niet James." "Hou op cassy." We rijden naar huis in stilte, maar toch kan ik de gedachte niet uit mijn hoofd zetten.

Eenmaal thuis ga ik direct op de wc zitten en pis over dat ding. Na een paar minuten ben ik klaar en loop naar buiten. "Cassy, kom snel." We kijken naar het apparaatje. "Wat zijn twee plusjes?" "Geen idee ff kijken." Cassy pakt het doosje en leest hard op voor. "Bij twee minnen geen zwangerschap, bij een plus en een min test opnieuw met andere test en twee plusjes is zwanger." Dan kijkt ze me met grote ogen aan. "O mijn god Jaimie, je bent zwanger." "O god." Ik zie ineens allemaal zwart en hoor een harde bonk.

"Cassy liefje gaat het?" Een hand op mijn schouder. Ik lig op een bank voel ik. Langzaam open ik mijn ogen. "Chase?" "Ja ik ben er." Hij streelt mijn gezicht. "Volgends Cassy maakte je een behoorlijke klapper." "Ja blijkbaar, maar wat doe jij hier?" "Ik ben meteen gekomen toen cassy zei dat het mega dringend was, maar toen ze zei dat je zwanger was had zelfs ik moeite met staan." "Luister Chase, ik snap het als je dit niet wilt." "Luister Jaimie, jij moet nog drie jaar een opleiding, ik heb die al gehad, dus ik ben er voor je." "Dankjewel, en nog sorry." "Nee het is mijn schuld, we hadden het veilig moeten doen." Hij zoent me. "Chase wil je alsjeblieft bij me komen wonen?" "Maar natuurlijk, maar eerst gaan we door deze maanden heen."

Het is inmiddels een maand verder en Chase is ingetrokken. Hij houdt echt van me. Hij is tot mijn verbazing veel thuis. Hij werkt inmiddels wel meer dan hij had afgesproken maar dat komt omdat ik nu niet mag werken. Vandaag komt hij als het goed is thuis, van een proefperiode van twee weken.
Ik ben inmiddels trouwens al een maandje zwanger.
Ik loop naar de ouders van Chase, waaraan we het nieuws nog niet hebben verteld, ook mijn ouders en zusje weten nog van niets, Chase zijn broer weet het ook niet, dus ben ik extra zenuwachtig. En dan zien we het vliegtuig. "Jaa daar Jaimie, ik zag hem als eerste." Cassy staat naast me met Chase z'n broer. "Ja inderdaad Katy. Het vliegtuig landt. We wachten tot het vliegtuig stil staat en de klep open gaat. Militairen en commando's in opleiding komen eruit gelopen. "Zie je hem al?" Ik draai me om. "Corina!" "Hoi liefje." "Sssht." Ze snapt het meteen. Dan gaat ze achter ons staan. En na enige tijd zie ik dan toch mijn leger held op ons af komen. Ik ren naar hem toe. "Chase!!" Hij spreid zijn armen en vangt me. Hij slingert me in een rondje en zet me dan weer neer. "Hallo liefje." Hij zoent me. Zijn vrienden grinniken. Dan lopen we samen naar de familie. "Chase!!!" Mijn zusje Katy knuffelt hem. Ze is net 9 en kijkt enorm tegen leger mensen op. Ze wil later net als haar zus rekruut of soldaat worden. "Ik heb je gemist bro." Chris geeft hem een jongens hug. En cassy begroet hem alleen maar. Dan komen de ouders. "Zeg zullen we naar ons huisje gaan?" "Lijkt me een geweldig idee." Chase zwaait nog een keer naar zijn vrienden en loopt dan met ons mee.




Raad eens, raad eens, raad eens...... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaah het is weer zover een nieuw hoofdstukje... Ik hoor trouwens graag of jullie een deel 2 willen. Vergeet niet te stemmen en vooral vertellen wat je van het verhaal vindt of wat je liever anders wil. Ik hou van jullie.
Xxme

Boys whatever. Friends foreverWhere stories live. Discover now