74 dagen

27 4 0
                                    

Ik parkeer de auto, Haal een karretje en rij de supermarkt binnen. "Oké ik heb geen boodschappen lijstje omdat we gewoon overal langs gaan." "Is goed." Ik gooi wat brood in het karretje, wat fruit, frisdrank, gewone sapjes, chips, yoghurt, citroensap, beleg(hageltjes, chocopasta en kaas.) "heb jij nog iets nodig?" "Niet persé, misschien een eitje." "Eieren das een goeie." Ik leg een doos eieren in het karretje. Dan komt Chase aanlopen met een wit en een rood wijntje. "Welke wil je?" "Ehm doe maar de witte." "Doen we die." "Nee wacht zet ze er allebei maar in." "Nee ik betaal deze." "Jeeej dankjewel." "Graag gedaan."
We lopen naar de kassa. "Dat is dan €84,56 alstublieft." Ik betaal en laad ondertussen alles weet in. "En de bon, en nog een prettige dag." "Dankjewel." Ik parkeer na de kassa en wacht op Chase. "Daar ben ik weer." Hij zet de flessen in de kar. "Zal ik de auto opendoen?" "Ik heb een biep biep." "Een wat?" "Zo'n op afstand openen ding." Ik pak dat biepding uit mijn zak en open de auto. "Laad maar in." Chase heeft de kofferbak al open. "Ik krijg morgen mijn eigen auto." "Van wie is deze dan?" "Mijn oma." Chase moet lachen. Terwijl we inladen praten we nog wat verder. Dan zet Chase het karretje weg en stappen we in. Ik rij weg en sla rechts af. "Wat ga jij vandaag nog doen?" "Ik heb met mijn broer afgesproken om bij me vader langs te gaan." "Je woont toch nog thuis?" "Ja bij me moeder, me vader zit in de bak." "Oh sorry." "Is Okay, het is zijn eigen schuld." De rest van de rit is stil. Eenmaal thuis neem ik afscheid en laad ik alle spullen in de koelkast en vriezer. Dan ga ik voor de tv zitten met een colaatje.

40 dagen

Morgen moet ik weer naar school. Ugh

39 dagen

"Jamie, je wekker gaat." Ik lig in Chase z'n armen. "Jamie je moet er toch echt uit hoor." Hij gaat rechtop zitten en trekt mij mee. "Nee ik wil niet." "Kom op." Langzaam wordt ik wakker en open ik mijn ogen. "Chase ik wil niet naar school." "Waarom niet." Ik grijns een beetje loom. "Dan moet ik jou missen." "Ja dat zal toch wel moeten want ik moet vandaag ook." Hij stapt het bed uit (in zijn boxer en met zijn ontzettend mooie lichaam) en trekt zijn uniform aan dat hem ontzettend goed staat. "Jij moet ook kom op." "Ja ja." Ik stap het bed uit en doe mijn uniform aan. Knotje in en petje op. "En?" "Zo aantrekkelijk." Hij kust me. "Ik moet toch naar de basis, wil je mee?" "Ja lijkt me heel fijn, anders moet ik met de motor of met het openbaar vervoer." We lopen het huis uit. "Tot vrijdag huis." "Haha ja tot vrijdag." We stappen in de deur en rijden naar de basis. Daar moeten we ons bij het loket melden omdat we met de auto zijn. "Hai Jamie." "Hey mark, ik heb Chase naast me kan je hem ook vast melden." "Doen we." "Dankjewel." Het hek gaat open en ik parkeer mijn auto tegen het hek. "Ik moet er aan jou kant uit." "Kom maar." "Nee jij moet er eerst uit." "Als je dat fijner vindt." Hij stapt uit. Ik klim over de stoelen en stap uit. Dan sluit ik de auto en lopen we naar de kantine. "Jamie, je bent er!" Kim rent op me af. Ze knuffelt me en kijkt dan naar Chase, naar mij, naar Chase, naar mij, dan weer naar Chase en weer terug naar mij. "Wie is dat?" "Chase." "Enne, hoe zit dat tussen jullie?" "Je mag best vragen of we wat hebben hoor." "En?" "Ja Jamie en ik zijn heel gelukkig." Ik voel een addertje onder het gras. "Ik moet trouwens gaan, de andere commando's wachten." Iedereen draait zich om naar mij. Chase moet lachen, geeft me een kusje en loopt dat weg. "Wat is er?" "Heb jij met een commando?" "Ja?" "WoW." Het is blijkbaar heel interessant want ze blijven maar vragen, tot Corina binnen komt. "Goedemorgen rekruten we gaan vandaag een noodsituatie uitvoeren waarbij jullie worden opgeroepen, informatie ontvangen, die door moeten geven aan een mede rekruut en die moet dan de informatie aan mij vertellen, de eerste die dat doelman bij de volgende test een voorsprong."
Iedereen roezemoest. "Okay, rekruten, hier de verdeling, Anne met Laila, Victor met Tanja, Jamie met kile en dan Kim met Tim." We zoeken elkaar en gaan bij elkaar staan. "Go go go." We beginnen te rennen. Ik moet wachten bij de rode lijn terwijl kile als snelste weer terug is. "Je moet 62 hongerige kinderen 61 voedsel pakketten geven met daarin bananen, koekjes, brood, kaas, melk en wat fruit." Ik begin te rennen naar Corina. Terwijl de andere teams net de informatie doorgeven. "Okay Corina, je moet 62 hongerige kinderen 61 voedselpakketten geven met bananen, kaas, brood, koekjes, melk en fruit." "Okay." Ze toetert dat we klaar zijn. Ik had het goed. Ik ren op kile af en knuffel hem. "Yes man." Dan gaan we naar de hindernis baan. (En ter informatie, die is vol modder.) "kile en Jamie hebben vijf seconde voorsprong." Ze schiet in de lucht en we gaan van start. Ik glij naar beneden, onder het net door, over de hobbels, over het hek, door de mini boesh, over de balken, weer onder een net en dan loop ik op de finish af. "En Jamie is als eerste binnen." De andere komen ook binnen. "Niemand heeft een snellere tijd dan Jamie." "Maar zij had een voorsprong." "En goed benut want ik heb van iedereens tijd vijf seconde afgetrokken en nog was Jamie sneller." "Dank u."



Sorry sorry sorry sorry sorry.... Ik had zaterdag willen uploaden maar ik moest werken en ben het daarna vergeten... I'm so super super sorry.
Hierbij toch het volgende deel.
Like comment en raad het boek pls aan aan anderen.

Xxme

Boys whatever. Friends foreverWhere stories live. Discover now