57.

2.4K 102 19
                                    

Zoe

Došli sme ku mne domov a šla som do izby. Leo si šiel odskočiť. O malú chvíľu bol u mňa v izbe. Bola som unavená, tak som si ľahla.

Leo

Viem, že pre Zoe to bolo dnes veľmi ťažké. Keď tam začala plakať, mal som chuť postaviť sa, ísť za Kate a bezcitne ju zabiť. Keď Zoe plače, bolí ma to viac ako všetky tie hnusné modriny. Najradšej by som Zoe zobral niekam ďaleko od všetkých problémov a všetkého, aby kvôli nikomu už nikdy neplakala. Zoe by mala plakať len od smiechu a šťastia. A nie kvôli nejakej kurve. Ľahol som si k Zoe a objal ju. Po chvíli mi zaspala na hrudi. Nikdy som si nemyslel, že môžem niekoho tak šialene milovať.
Zoe je moje všetko a nikdy nikomu nedovolím, aby mi ju zobral.

Scott

Došiel som domov. Nikde nikto. Kde je Zoe?

,,Zoe?!" Zakričal som z obývačky.

,,Scott! Buď ticho." Zišiel zo Zoinej izby Leo.

,,Čo Zoe?"

,,Ani sa nepýtaj. Dnes to bolo niečo hrozné."

,,Čo sa stalo?"

,,Zoe prišla ku mne. A to s tvojím autom Scott. Trocha na mňa za tie tri dni nakričala a potom som jej všetko povedal. Naštvala sa. Potom mi povedala, že dobre, že nejde za Kate. No ja som vedel, že mi klame. Vedel som, že s tvojím autom pôjde rovno za ňou. A tak to aj bolo. Zoe dobila Kate a ak by som neprišiel v čas, zabila by ju. Mala pri jej krku nôž." Dopovedal Leo.

,,To nie je všetko brácho. Kate volala políciu, ktorá prišla až sem. Vzali nas oboch, aj keď chceli vziať len Zoe. Nenechal som ju samú. Nemohol som. Tam nás vypočuli. Zoe sa bála, že ju za ten nôž zavrú a potom prišla aj tá sprostá krava. Nevšimol som si, že je tam. Schytila Zoe za vlasy a nakričali tam potom na seba. Otrasný deň. Teraz tvoja ségra spí."

,,Ja tú Kate zabijem!" Znervóznel som. Je to už na moju sestru priveľa.

,,Aj ja som chcel. Ale Zoe mi to zakázala. Nechce aby som si robil problémy. Ani nevieš, ako rád by som Kate niečo vyviedol za to všetko, čo nám urobila."

,,Vieš prečo nechce Zoe aby si mal problémy? Moja ségra je do teba zbláznená od uší až po päty. Ďakujem ti, že si ju vytiahol z toho blbého obdobia ktoré mala. To "bad" obdobie. Ďakujem brácho." Podali sme si s Leom ruky.

,,Aj ona z toho vytiahla mňa. Od dnes budem stále pri nej, aby sa k nej tá kurva ani nepriblížila. Keď ju uvidím, tak ju zabijem."

,,Neboj sa. Zoe sa nebojí." Usmial som sa.

,,Ja viem, že sa nebojí, ale nikto nebude ubližovať mojej Zoe, kým som pri nej."

,,Vždy budeš pri nej. Leo? Ak by si opustil moju ségru, zbláznila by sa a asi aj niečo horšie."

,,Ja Zoe neopustím. Veď by som bez nej neprežil. Ten týždeň bez nej mi úplne stačil. Keby som bez nej dlhšie, tak skočím z prvého mosta ktorý uvidím."

,,Vy sa neopustíte Leo. Verím v to."

,,Leo? Choď spať. Je neskoro. Si unavený." Povedal som mu a šiel som mu pre prikrývku.

,,Ďakujem." Povedal mi a ľahol si v obývačke na gauč.

Leo

Vstal som skoro ráno a šiel pozrieť Zoe. Ležala na posteli a spala. Bola strašne zlatá. Zobral som si svoj mobil a odfotil si ju. Bola to krásna fotka. Hneď som si ju nastavil ako pozadie.

,,Mmm..." Otočila sa na bok. Sadol som si k nej a dal jej bozk na čelo.

,,Dobré ráno láska." Povedal som jej, keď otvorila oči.

,,Leo? Ty si tu?" Chytila ma za ruku.

,,Ja môžem aj odísť, keď ti tu prekážam."

,,Čo si sa zbláznil?" Posadila sa.

,,Ja len srandujem." Povedal som a pohladkal jej líce. Ona sa ku mne nahla a pobozkala ma.

,,Si tu už dlho?" Spýtala sa ma.

,,No som tu už od včera... Akoby som ťa tu mohol nechať po tom včerajšku? Chcem byť pri tebe vždy, keď môžem. Nechcem ťa nechať už ani chvíľu samú."

,,Zlatíčko moje. A čo Lea? A tvoja mama?"

,,Teraz si dôležitá hlavne ty. Bol som bez teba viac ako týždeň... Teraz musím dohnať ten čas. Už nikdy nechcem byť bez teba tak dlho."

,,Už nikdy nebudeš láska." Ruky si obmotala okolo môjho krku.

,,Milujem ťa." Povedal som a pobozkal ju.

,,Ja teba viac." Šepla mi.

,,To si len myslíš. Na moju lásku nemáš."

,,Tak toto bolelo." Zasmiala sa.

,,Milujem ťa najviac na svete. Blázonko môj."

Zoe

Ráno som spala. Otočila som sa a pri mne sedel už Leo. Krásne ráno s najkrajším pohľadom na neho. Konečne sa zobúdzam s ním. Veľmi mi chýbal. Už bez neho nechcem zostať ani na sekundu. Potrebujem cítiť jeho vôňu, jeho bozky, jeho dotyky. Proste potrebujem jeho. Ak by som ho stratila, zbláznila by som sa. Bola by som v tých depkách, ako keď umreli moji rodičia. Na um mi prišli moji rodičia. Keď som sa objímala s Leom, prišlo mi smutno. Odtiahla som sa od neho.

,,Láska, čo sa deje?" Spýtal sa ma Leo.

,,Moji rodičia... Prišli mi na um moji rodičia..." Sklonila som hlavu.

,,Láska moja. Nemysli na to. Určite by nechceli, aby si sa trápila. Mysli na niečo iné. Napríklad na to, aké to bude úžasné, keď sa my dvaja vezmeme, kúpime si veľký dom ktorý bude plný našich detí. Ach."

,,Leo... Ak by som ťa stratila, bolo by to asi horšie, ako keď som stratila mojich milovaných rodičov. Vtedy som len začala piť, fajčiť, mala som depky a menila chalanov. Ale keby som stratila teba, asi by som sa zabila."

,,Láska. Ty ma nikdy nestratíš. Navždy tu budem s tebou a pre teba. My dvaja sa rozdelíme až keď budeme starý a zomrieme na starobu. A ani to sa tak úplne nerozdelíme, pretože budeme v jednom hrobe. Navždy tu budem pri tebe. Je ti to jasné?"

,,Milujem ťa Leo. Neopísateľne veľmi." Hrozne som toto potrebovala od neho počuť.

,,Aj ja ťa milujem. Milujem ťa viac, ako vlastný život. Zoe? Ty si všetko čo mám. Keď mám teba, nepotrebujem nič iné."

Ešte jedna časť♥Čo vravíte?♥
Poprosíme o comentík⬇
neznama19

●Bad Couple●Dokončené●Where stories live. Discover now