32.

2.9K 126 6
                                    

Jack

Dlho som nevidel Lea. Rozhodol som sa ísť k nemu. Nikto nebol doma. Dom bol prázdny. Šiel som do Leovej izby. Preboha. Zarazilo ma to, čo som videl. Leo pri vodke a liekoch a v bezvedomí. Na nič som nečakal a vzal ho so svojím autom do nemocnice. Ešte v aute som zavolal aj Scottovi.

,,Scott?"

,,Áno Jack?"

,,Neviem či Leovi jeblo alebo čo. Ale otrávil sa. Som na ceste do nemocnice. Je v bezvedomí."

,,Viem prečo to urobil. Všetko ti poviem, keď prídeš do nemocnice. Tiež som tu."

,,Dobre." Zložil som. O malú chvíľu sme boli v nemocnici. Lea vzali lekári do svojich rúk. Vypláchli mu žalúdok a ja som bol so Scottom.

,,Scott? To je medzi nimi až také hrozné?" Spýtal som sa. Scott mi povedal o všetkom, čo sa stalo za ten čas, čo sme s Leom neboli vonku.

,,Zoe Lea miluje a bojí sa o neho. Dokonca ma poslala, aby som sa šiel neskôr pozrieť, či je v poriadku. Leo? Ten je na dne. Keď je bez Zoe, je ako bez života."

,,Viem. Zoe mu zmenila celý jeho život. Povieš Zoe, že je hneď vedľa jej izby? Sú v nemocnici obaja a ešte dokonca má Leo izbu, vedľa jej izby."

,,Poviem jej to. Musí vedieť, že Leo bez nej nemôže byť."

,,Máš pravdu."

,,Idem za ňou. Ideš so mnou?"

,,Ak môžem."

,,Poďme."

Scott

Spolu s Jackom sme šli do izby mojej sestry. Povedali sme jej o tom, čo si spravil Leo. Na Zoe bolo vidieť, že jej to nebolo jedno.

,,Zoe? Vieš, Leovi si zmenila celý jeho život." Povedal Jack.

,,K horšiemu." Povedala sestra.

,,Nie Zoe. K lepšiemu. Lea poznám dlho, ale nikdy nebol taký šťastný, ako pri tebe."

,,Braček? Kedy budem môcť ísť domov?"

,,Neviem."

,,Pošleš sem doktora? Prosím." Prikývol som a šiel za doktorom.

Zoe

Brat poslal doktora do mojej izby. Povedala som mu, že chcem ísť domov na vlastnú zodpovednosť. Povedal, že ak zajtra podpíšem papier, tak môžem. Samozrejme, že som súhlasila.

,,Prečo si to spravil Leo?" Pýtala som sa samej seba.

Jack

Šiel som za Leom. Už bol hore. Povedal som mu, že dnes odchádzam na dovolenku s rodinou. Moc nevnímal. Bolo mu zle. Pochopitelné. Šiel som, rozlúčil som sa s ním, so Scottom aj so Zoe.

Leo

Myseľ som si, že som mŕtvy, že budem mať konečne pokoj od všetkého a bude mi dobre. Všetko sa zmenilo, keď som sa zobudil v nemocničnej izbe. Ani zomrieť ma v pokoji nenechajú. Mohol som sa mať konečne dobre a niekto mi to zničil. Bol za mnou Jack. Povedal mi, že odchádza na dovolenku. Moc som ho nevnímal. Myslel som len na to, že chcem zomrieť. Načo mi je život bez Zoe?

,,Na nič." Odpovedal som si. Niekto zaklopal na dvere. Bola to malá Lea. Priviezol ju Scott. Ako sa mu to podarilo?

,,Blačék!" Skočila na mňa.

●Bad Couple●Dokončené●Where stories live. Discover now