15. Kendime eleştiri

1.3K 154 53
                                    

İğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır derler şimdi öyle yapacağım.

Onca şey yazıyorum peki ben bu eleştirdiğim şeyleri yapmadım mı?

Yaptım!

Bu temmuz sonlarına doğru yeni yeni girmişim wattpade. Daha önceden de yazdığım bir hikayem var bir heves yayınlamışım ilk bölümü. Tabi ki okunmuyor. Düşünüyorum nasıl okunacak bu diye.

Neyse bir iki gün geçti mesajlar falan gelmeye başladı karşıkıklı vote vs falan diye. Ne bileyim yeniyim ben de sandım ki burda işler böyle yürüyor. Mesaj atanlarla karşılıklı vote yaptım falan. Sonra bende bazı kişilere karşılıklı vote için mesaj vs attım. (Allah affetsin) Yalnız yayınladığım daha 3 bölüm falan. Karşılıklı yaparak en fazla 100 vote fln almışımdır belki o kadar bile değil.

Siz yapmayın lütfen. Karşılıklı vote-okuma yapmak kadar itici bir şey olamaz inanın. Dışarıdan nasıl göründüğünü bilsem tabi ki yapmazdım. Zaten hiçbir şey kazandırmıyor. Sürekli nereye kadar karşılıklı değil mi? Hem kendinizi kandırmaktan başka bir şey değil.

Cidden tüm samimiyetimle söylüyorum yapmayın. Size gelen o karşılıklı vote mesajlarının aklınızı çelmesine izin vermeyin. Ayrıca hiç okumadan ve içeriğinide bilmeden saçma sapan kitaplara da oy vermiş olabiliyorsunuz.

Benim gibi sazan olmayın arkadaşlar 😂

Karşılıklı vote ya da okuma istemek yerine daha uygun mesajlar atabilirsiniz. Vakti varsa kitabınıza göz atabilir mi, okuyabilir mi diye sorabilirsiniz. Bunda kötü bir şey yok. Uygun bir dille sorduğunuzda inanın çok daha etkili oluyor.

Kahrolsun Bazı YazarlarOnde histórias criam vida. Descubra agora