NamDer !!!!

75 23 2
                                    

Derin ve Namjoon son günlerini geçiriyorlardı. Derin'e üzülmüştüm. Onu sadece 2 gün görmek acı veriyor olmalı. Ama yine de onlar sevgili ve bir şekilde görüşürler. Bizde yoongi ile görüşürüz. Yoongi demek biraz tuhaf geliyor. Neden bilmiyorum ama öyle işte. Ona sadece Suga diyordum. Ama ona karşı hiç başka bir sözcük kullanmamıştım. Oysaki o bana hep 'birtanem, aşkım, meleğim' sözcüklerini kullanıyor. Bende böyle demeye çalışıcam. Şimdi gelelim Namjoon ve Derin'e. Onlar gerçekten birbirlerine çok yakışıyorlar. Hepimiz dışarı gezmeye çıkmıştık. Sonra koskocaman bir ağacın gölgesinde piknik yapmaya başladık.Manzara ve yer mükemmeldi. Hayatımdaki en huzurlu anlarımı yaşıyordum. Yani anlarımızı. Benim gibi herkes çok mutlu gözüküyordu.
"Çocuklar hadi et pişirin. Ben acıktım sizi beklerken de uyumak ne güzel olurdu. Dimi aşkım"

"Hıhı... Ne demezsin. Uyumak yok tamam mı birtanem bugün buraya eğlenmeye geldik. Ve sen uyumayacağına söz ver bakalım"

"Ee peki madem verelim sözümüzü. Emir büyük yerden."

Hepsi kahkaha atmaya başladı. Ben de Suga'nın yanına uzandım. Birbirimizi çok sevdigimizi söylemiştim. Bu sırada da Jimin ve Jungkook etleri pişiriyorlardı. O ikisine bayılıyorum. Bence Jimin ve Jungkook en iyi anlaşan üyeler. Gelelim bizim taze çiftlerimize. Derin ve Namjoon yürümek istediklerini söyleyip yanımızdan ayrıldılar. Sonuçta biraz yalnız kalmak istiyorlardır. Suga da hep benimle yalnız kalmak isterdi. Tabii ben de. Onlar yürürken biz Suga , Jin , Tae ve Hoseok ile birlikte oyun oynadık.

Derin'in gözünden

Namjoon ve ben çok egleniyorduk. Sonra benim elimi tutmak istedi. Ve bende tabii ki izin verdim. Hayat bana istediğim her şeyi vermişti. Yürümekten sıkıldık ve bir banka oturduk. Sohbet ettik . Hayatlarımızdan, hobilerimizden, bir daha ne zaman görüşebilebileceğimiz hakkında konuştuk. Sonra bana daha yakın davranmaya başladı. Elimi tutup "Saranghe Derin" dedi. Ve alnımdan öptü. Çok nazik bir insandı. Sonra Çocukların yanına geri döndük.
"Eee. Güzel gezebildiniz mi bari Derin hanım"
"Gezdik gezdik. Çok güzel bir yermiş burası"
"Bence de . Hadi gel yanımıza ikiniz de . Oyun oynuyorduk. Jimin ve Jungkook orda eti pişiriyorlar. "
Yanlarına geçtik ikimizde. Oyunu anlattılar. Herkes kavanozdan bir kart seçicek ve kartta yazan konu hakkında bir anısını anlatacaktı.
Banada kavanozdan "tepki" kelimesi yazan bir kağıt çıktı. Bende anlattım.

"BTS DNA şarkısının çıktığı gün anneme ne olur beni camdan fırlat diye yalvarmıştım."
Oyun sona erdikten sonra yemekler geldi. Açlıktan ölecektim. Etler mükemmel pişmiş gözüküyordu. Ne de olsa jungkook ve Jimin beylerimizin eli değmişti.

Yazar: Bu bölüm biraz beklentinin altında olabilir çünkü yazmaya vakit yoktu. Bende alel acele yazdım. Eğer istek gelirse NamDer daha çok koyabilirim. Size bir kitap önericem. JimseWriter1001 doctor min yoongi adlı kitabını bugün okuyup bitirdim ve inanılmazdı. Hedef:50 okunam şimdilik.
10 vote. İyi geceler 00:15

Hayallerimsin |Suga|Where stories live. Discover now