En güzel sabahım

85 23 3
                                    

Uyandım ve gözümü açtığımda Suga bana bakıyordu. Ve dip dibeydik. Dün geceyi hatırladım.
"Günaydın Aşkım"
"Ne! Aşkım mı"
"Evet. Ne oldu?"
"Biz sevgili miyiz."
Bunları söylerken nasıl çıldırdığımı hayal edemezsiniz.
"Evet. Dün gece sana inanıyorum dedin ve.... Öpüştük"
Ateşim 60 derece oldu. Biz dün gece öpüşmüşmüydük. Doğru evet . Yani ondan sonrada sevgili olduk ve Suga bunun için çok mutlu gözüküyor. Çatlayın army'ler.
"Öyle dedim evet. Sen gerçekten Suga'sın dimi"
"Başka birisi olmamı istemezdin herhalde. Duru sakin ol ve biraz rahatla. Biz de insanız. Ve kusursuz değiliz. Ben army'lerin bu konuyu abarttığını düşünüyorum. Sadece ünlüyüz diye abartmanıza gerek yok. Ve üstelik farklı ülkelerde yaşıyor da olabiliriz ama ben Türkiye'ye gelmeye çalışıcam. Belki üyeler de gelir. Ama her zaman görüşmeyeceğiz. Tabii ben seni sık sık telefonla arayacağım. Görüntülü de konuşuruz. Senden tek istediğim benim mükemmel olmadığıma inan ve beni çok sev ,çünkü bende seni çok seviyorum. "
"Tamam. Bundan sonra sana arkadaşıma davranır gibi davranıcağım. Yani arkadaşım gibi derken , samimi olarak yani. Yoksa sen şimdi benim erkek arkadaşımsın. Suga ben buna nasıl alışacağımı bilmiyorum."
"Ben sana öğretirim merak etme. Buradan yarın gidiyoruz. Ama ben Türkiye'de başka bir hotel tutup burda biraz daha kalıcam. Bangtan ile biraz gezelim dedik. Tabii sen gezdirirsen."
"Tabii ki."
Birbirimize bakmaya başladık ve ben utancımdan bakamıyordum.
Suga çenemden tutup beni yüzüne çevirdi.
"Duru ilk dersimiz yüzüme bakmak. Tamam mı. Benden utanılacak bir şey olmadığını öğrendin."
"Peki"
Birbirimize 3 dakika boyunca baktık. Sonra Suga konuştu.
"Dün geceyi hatırlıyorsun dimi"
"Evet. Ama bayıldıktan sonrası yok."
"Sen bayılınca yatağa yatırıp bende yanına yattım. Çok şirin gözüküyordun. Duru üyelere birlikte olduğumuzu söylememde bir sakınca yok öyle değil mi?"
"Hayır yok ama olanları anlatmazsan sevinirim."
"Merak etme sen . Hadi kalkalım."
Suga kalktı ve üstünü çıkardı. Aman Allahım üstü çıplaktı ve ben odadaydım. "Ben çıkayım mı?"
"Gerek yok . Giydim zaten . "
"Hıııı... Tamam o zaman ben de giyineyim. "
Suga odadan çıktı ve ben giyindikten sonra üyelerin yanına gittik. Suga onlara anlattı ve hepsi çok sevindi.
"Elini tutabilir miyim"
"Hımmmm. Tamam "
Ele ele tutuştuk ve sahilde yürüdük. Ben onlara Antalya'da oturan arkadaşımdan bahsettim.
Rm:" Neden arkadaşını görmeye gitmiyoruz. Hem o da army ve bizi gördüğüne çok mutlu olur."
Kook:"Çok iyi fikir hadi gidelim."
Derin'in evlerine geldiğimizde zili çaldım ve bangtan saklandı.
Sonra sürpriz diye bağırdık. Derin tabii yere bayıldı ama biz bunu tahmin ettiğimiz için namjoon onu tuttu ve içeri götürdü. Evde kimse yoktu. Derin uyandığında herkese sarıldı. Yeniden bayılmaması için onu tutuyorduk. Namjoon ile iyi anlaşıyor gibi gözüküyor.
Suga durumu Derin'e de açıkladı ve Derin çıldırdı. Aradan 1 saat geçti Namjoon Derin ile iyi anlaştığını ve sık sık görüşmek için telefon numarasını verdi. Derin'e  tahmin edin yine ne oldu. *Çıldırdı* Ama Derin gitmemizi istemediği için o da bizimle geldi. Biz Antalya'yı gezerken Namjoon ve Derin birbirine aşık oldular. Derin zaten aşıktı o ayrı mesele ama Namjoon da aşıktı. 3 saat gezdikten sonra Derin ve Namjoon birbirlerine aşık olduklarını söylediler. Böylece NamDer sevgili oldular. BTS daha sık Türkiye'ye geliceklerine söz verdiler. Biz Derin'i evine bırakıp geri döndük . Yemek yedik selca çekildik ve son gece burda kalmak için yatmaya gidiyorduk. Benim kafamda deli sorular vardı. Ama hepsi cevabını bulacaktı. Biz havanın çok sıcak olmasından şikayet edip duruken odamıza geldik. Bangtan ile ayrıldık ve Suga ile odamıza girdik. Suga çok yorgun olduğunu söyledi ve kıyafetini üzerinden çıkardı ve yatağa atladı. "Suga , öylemi yatacaksın?"

"Evet. Eğer rahatsız oluyorsan ..."
"Yok,yok rahatsız olmuyorum."
"Gelsene o zaman"
"Yine birlikte mi yatıcaz?"
"Evet. Hadi gel"
Suga'nın yanında olabildiğince az yer kaplamaya çalıştım. Ama o bana sarıldı ve ben onun kaslı kolları arasında kaldım. Ona döndüm. Bende ona sarıldım. Bu yaptığımız doğru gelmiyordu.
"Suga yaptığımız doğru bir şey mi?"
"Duru ne yapıyoruz ki?"
"Sen çıplaksın ve ben uyuyamıyorum. O karın kasların benim tenime değiyor sanırım çıldırıyorum. Kusursuz bir bedenin var."
Ben hâlâ konuşmaya devam ederken beni susturmak için öptü ve biz o şekilde uyuyakaldık. Sabah uyandığımızda yine ne olacak hiç bir fikrim yoktu.

Yazar: Okul çok vaktimi alıyor bu yüzden yazamıyorum. Bölümlerin kısa olduğunu biliyorum ama gece yazdığım için uykum geliyor ve devam edemiyorum. 5 vote dan sonra her gün bölüm gelebilir. İstek alıyorum. NamDer de harika bir çift oldular. Şimdilik görüşmek üzere . Bana da iyi geceler. 😘 💕 💖 😍  Bu arada sadinterestingwriter 'ı da takip edin. Byesss

Hayallerimsin |Suga|Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ