Gitmek zor geliyor!!

79 22 2
                                    

Sabah erkenden kalktım ve bangtan ile kahvaltı ettik. Ama Suga tabii ki uykucu haliyle gelmek istemedi. Biz de bangtan ile beraber kahvaltıdan sonra bizim odaya Suga'nın yanına gittik. Onu uyandırmaya çalışırken Jungkook elini yanlışlıkla kanattı. Ben ona yara bandı bulasıya kadar Suga uyanmıştı.
"Günaydın uykucumm"
"Günaydın aşkım"
Şu aşkım kelimesine alışamasam da onun söylemesi hoşuma gidiyordu. Yara bandını kookie'nin parmağına dolaşmaya başladım. Arada üflüyordum. Sonra ona baktım ve biraz yakınlaşmış gibiydik. Suga'ya baktım ve o da bize bakıyordu. Yanlış anlasılmak hiç istemediğim için kook'u geçiştirip ondan biraz uzaklaştım. Suga kook'a sinirli gibi bakıyordu . Ama bir şey söylemedi. Bunu sorun etmesine gerek yoktu . Çünkü zaten ne olduğunu ve olmayacağını biliyordu. Kook ve ben. Hahaha. Yok canım. Zaten Suga da garip geliyor ama olsun. Onu çok seviyorum. Suga bundan sonra kook'a daha mesafeli davranmamı söyledi bana. Sorun olmadığını söyledim. Zaten abarttı. Sadece biraz bakıştık ve o da zaten yara bandını taktığım için öyle oldu. Umarım Suga ve kook küsmezler. V ve jimin oyun oynarken bizde Suga'nın üstüne çıktık . Sonra V ve jimin de çıktı. Bu onlarla son mutlu anım olabilirdi. Ne de olsa gidicekler. Ve bende gidicem. Ama 2 gün daha Türkiye'deler. Ve biz biraz daha görüşürüz. Sonrası belli olmaz.
Yazar: Çok kısa bölüm olduğu için üzgünüm. Sizi bölümsüz bırakmak istemedim. Daha çok yazmaya vaktim yok. Bu arada kitabın ismini hiç düşünmediğim için attım bir şeyler. Siz bana isteklerinizi söylerseniz değerlendirerek seçebilirim. İsteklerinizi yazın. Diğer bölüm NamDer'e yer vericem. Sanırım sadece NamDer olucak. O zaman bana iyi geceler 💖, size de mutlu hayatlar. Byesss ❤❤❤❤

Hayallerimsin |Suga|Where stories live. Discover now