Gece şoku

204 29 5
                                    

         Uyandığımda yanımda Suga vardı. Ve bana sarılarak uyumuştu. Ben ise ondan uzaklaşmaya çalışmıştım.  Ama aynı zamanda inanamıyordum. Sen gel Suga'nın yanına yat. Onun uyanmasını beklerken de üstümü değiştirdim. Çünkü onun bakmadığına emindim. Sonra bir anda telefonum çaldı . Kahretsin ki telefonum hemen Suga'nın yanındaki sehpada duruyordu. Ve telefonumun "Taşi ran ran ran" demesiyle Suga uyandı ve telefonu bana uzattı. Arayan annemdi.
   " Anne ben şimdi yeni uyandım. Seni sonra ararım . Görüşürüz." Telefonu hemen kapattım ve bir kenara attım. Koşar adımlarla Suga'ya sarıldım. O da bana sarıldı.
    
      "Merhaba , ben Duru "
      "Merhaba. Ben de Suga"
      "Ah, evet biliyorum. Zaten buraya sizin için geldim. Ben sana bir şey sormak istiyorum"
       "Tabii sorabilirsin."
       "Yani ben yatağımda başka birisi yatıyordu ve bende uykum var diye yerde yatmıştım. Sonra senin gelip beni kaldırdığını ve kendi yatağına yatırdığını hatırlıyorum. Neden yaptın bunu ?"
         "Seni düğündeki konserde görmüştüm. Ve çok neşeli birine benzediğini düşünmüştüm. Sonra su almak için büfeye giderken senin koridorda yattığını gördüm ve anlama veremedim. Gidip görevliye sordum. Bana yanlışlıkla senin yerini başka birine verdiklerini ve yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Bende seni alıp yanıma getirdim. Rahatsız ettiysem özür dilerim ama sana yardım etmeye çalışıyordum."
         "Çok teşekkür ederim beni düşündüğün için . Seninle tanıştığım için çok mutluyum. Şimdi gidip şu yatak işini çözmem gerekiyor. "
          "Peki. Bir yardıma ihtiyacın olursa beni arayabilirsin"dedi ve bana telefon numarasını verdi
           "Teşekkür ederim.  Görüşürüz"

         Kendime inanamıyordum. Suga'nın yanında yatmıştım
Suga beni öpmüştü
Ve Suga'nın telefon numarasını almıştım. Gerçekten rüya mıydı bunlar. Hemen numarasını *Sugamm 😍 * diye kaydettim. Sonra yatak işini halletmeye gittim. Sonuçta Burda 4 gün kalacaktım ve her gün yerde yatamazdım. Zaten Suga'nın yanında asla yatamazdım...

  

Hayallerimsin |Suga|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin