Endişe ve Korku

129 27 0
                                    

     Ben üstümü değiştirirken Suga beni dışarda bekledi. Sonra ben arkamı dönüp uyumaya çalıştığımda o üstünü değiştirdi. Ne yalan söyleyeyim, bir an ona , onun kaslı gövdesine bakmak istemiştim ama yapamazdım. O yatacak yerini hazırlarken bende onu izliyordum. Sonunda ikimizde yataklarımıza yattık.
"Yanına gelebilir miyim. Biraz sohbet ederiz, yani uykun yoksa"
Benim yanıma gelmek istiyordu. Beni şu an öldü bilin. "Olur. Gel"
Yerden kalktı ve yanıma yattı. Biraz tavanı izledik ve gülüştük. Neden güldüğümüzü ikimizde bilmiyorduk ama gülüyorduk işte. Sonra ona baktım ve " Sana sarılabilir miyim ?" dedim. O da kollarını açtı ve ben ona aniden sarıldım. " Yani ben sana şey diye sarıldım. Yani bir army olarak hep bu anı istiyordum. Yani yanlış anlamanı istemem"
" Tamam Duru. Sorun yok. Aslında benim sana bir şey söylemem gerek." Bir anda kalbim yerinden çıktı. Genelde erkekler böyle dediğinde ya çok kötü bir şeydir ya da ilan-ı aşk ederler. "Peki, söyle." Heyecan dorukta söylemesini bekliyordum."
" Ben seni ilk gördüğümden beri çok hoşlanıyorum. Biliyorum şu an şok oldun ama bu doğru. Benim seni gerçekten sevmediğimi düşünebilirsin, ne de olsa bu sana çok garip geliyordur ama zamanla gerçekten sana aşık olduğumu anlayacaksın." Şu an ne diyeceğimi bilmiyorum. Evet söylediklerinde haklıydı. Gerçekten beni sevdiğine inanamıyordum. Bu bir şaka da olabilirdi. Ve sonra beni bırakıp gidebilirdi. Ne diyecektim. Aklıma ilk geleni söyledim. "Söydiklerinde haklısın . Sana inanamam. Ama belki zaman geçtikçe bu durum değişebilir."
"Bu zaman süreci için 3 gün daha yeterli mi ?" Doğru. Buradan 3 gün sonra gidiyorduk. "Evet, yeterli ." Yeniden sarıldık ve o beni yine yanağımdan öptü. Ben utangaç bir haldeydim. Sonra yerine yattı ve ikimizde uyumaya başladık.......

İyi geceler...

Hayallerimsin |Suga|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin