1.kapitola

71 4 3
                                    

*Arthurov denník*

A je to tu... Ten hrozný deň...Ja nechcem!!! Celých 30 dní tráviť s tým poondiatym francúzom! Ano...povedal, že nechce žiadne hádky, ale...Francis je...proste Francis...Určite si nájde rôzne spôsoby ako ma nas-....Kľud Arthur, kľud...nerozčuluj sa hneď z rána a pekne vstaň, obleč sa a s úsmevom odcupitaj na miesto stretnutia a nastúp do autobusu a všetko bude tak ako má byť... To sa ale ľachko povie do šlaka! Aghr...

Ach jaj...po 20 minútach ležania v posteli a trucovania som sa rozhodol vstať, ustlať si, najesť sa, skontrolovať či mám všetko pobalené a psychicky sa začať pripravovať. Aj keď sa mi teda vôbec nechcelo. Ach takže...Ludwik objednal hotel Ixaria v Grécku. Nesťažujem sa, ten hotel vyzerá krásne. Určite sú tam aj krásne izby a skvelo tam varia...Ale prečo práve JA musím byť na izbe s tým najodpornejším človekom na svete!? Mohol skončiť s hocikým iným, ale nie, milostivý pán Žabožrút musí byť so mnou! Čo som komu spravil, že ma Boh tak tresce, pre lásku královnej? Dobre dobre už som s týmto asi otravný. Takže...ide sa..."To prežijem...30 dní s idiotom zvládnem."

S týmito slovami som vzal svoj kufor, zamkol dom a vyšiel napospas svojmu osudu...Veď dnešok už nemôže byť horší.

*Francisov denník*

Dnešok nemôže byť lepší~♡! Mon cher Angleterre a ja...Už od dneska na jednej izbe! Ohonhon...na takúto príležitosť som čakal pekne dlho. Byť s ním sám...Jaj, Ludwikovi budem musieť potom poďakovať. Vidieť Arthurovu nahnevanú tváričku, je proste...úžasné... Neberte ma zle, povedal som mu, že nechcem žiadne hádky, ale on sa tak ľachko dokáže nahnevať a keď sa čertí je proste rozkošný...Ahem!! Ale nechajte si to pre seba.

Taaakže...nastal čas skontrolovať, či mám všetko. Osuška, plavky, pyžamo, oblečenie...áno mám všetko, čo potrebujem k životu...Teraz už len zavrieť kufor a hor sa na výlet...

Vyšiel som z domu, zamkol ho a s úsmevom som vyrazil na miesto stretnutia. Dúfam, že sa Arthur teší tiež. Budem sa snažiť aby sme obaja boli spokojný a zabavili sa... Aj keď velmi dobre viem, že sa zabavím asi len ja. Nuž čo už. Aby som vás uviedol do obrazu... Ja som není vôbec zlý človek. Nikomu som nič zlé nikdy nespravil. To, že si občas doťahujem Arthura ešte neznamená, že som násilník. Ja chcem len trocha tej lásky späť a postarám sa o to, aby mi ju Arthur opätoval... ale pssst! To je naše malé tajomstvo~♥.

*Denník 3.osoby*

Arthur aj Francis dorazili na miesto stretnutia, kde už čakali ostatný. ,,Takže sme všetci?" Ludwik prebehol pohladom po prítomných ľuďoch. Áno boli tam všetci, aj keď by sa Arthur radšej videl v čiernej zemi, než medzi ostatnými. Francis sa len spokojene usmieval a to Arthura hnevalo najviac...,,Ako môže byť tak kludný?" Pomyslel si a s ostatnými nastúpil do autobusu.

V autobuse si sadol vedľa Lukasa. Za nimi sedeli Matthew s Lovinom a rovnako ako Arthur, ani oni neboli moc nadšený. Matthew sa zdal skôr nervôzny, ale Lukas s Lovinom mali v očiach rovnaké znechutenie ako Arthur. ,,Takže, Arthur, ty máš izbu s Francisom, však?" Lukas na neho pozrel a on prikývol. ,,Najradšej by som si to vymenil s niekým iným Lukas"
,,A myslíš, že ja nie?! Ja nechcem byť s tým španielskym bastardom!" Lovino sa nahol k Arthurovi.
,,Nik z nás štyroch nechce byť na izbe s tým, koho nám pridelili..." Zamrmlal Lukas a Arthur s Lovinom prikývli. Matthew sa len tichučko pozrel s okna a rozmýslal nad tým, čo bude ďalej.

Francis medzi tým sedel vedla Gilberta a za nimi sedeli Mathias s Antoniom. Všetci štyria mali dobrú náladu. ,,Amigoos, toto bude ten najlepší mesiac, aký nás kedy mohol stretnúť! Antonio sa veselo zasmial a Gilbert prikývol. ,,To si píš! Myslím, že to naplno využijeme." ,,Gilbert, to je jasné, že to využijeme! Príležitosť byť s Lukasom sa len tak lachko neobjaví každý deň!" ,,Ale teraz áno Mathias.Tento mesiac bude skvelý ľudia." Francis sa usmial a Mathias veselo prikývol.

Autobus prišiel na letisko a nastúpilo sa do lietadla

~čas pre vás strávený s Kumajirou a Gilbirdom pretože s tak roztomilí~♥♥~

Dorazilo sa na miesto...Hotel Ixaria na ostrove Rhodos v Grécku. Ludwik zadelil izby a išlo sa do nich. Ale, bol tu jeden malilinkatý problémik.
,,M-m-manželska postel?! To nie. V žiadnom prípade nebudem s tebou v manželskej posteli!!" ,,Arthur ukludni sa..." Francis si zívol a hodil sa na postel. ,,Ja,že sa mám ukludniť?! Ja som kludný!" ,,Nevyzerá to tak." Francis sa uškrnul a to do Arthura vstrelilo väčší hnev. Iba si povzdychol a zamieril do sprchy. Chcel si už lahnúť aj on. Keď sa vratil naspäť trocha ukludnený, Francis už spal. Rozvalený cez celú postel. Arthur prevrátil oči. Nedalo sa s tým už nič spraviť. S povzdychom si lahol na malý volný kúsok a pokusil sa zaspať.

******************************

Tak som späť~♥. Dúfam, že sa vám prvá kapitola páči ^^

30 dní s idiotomWhere stories live. Discover now