Φίλα με ΤΩΡΑ!!!

1.2K 172 94
                                    

Το κεφάλι της γύρισε και μεμιάς ο χρόνος σταμάτησε. Ο Χριστόφορος κατέβαινε ευδιάθετος τις σκάλες, φέρνοντας μαζί του όλα εκείνα που προσπαθούσε εδώ και δύο χρόνια να ξεχάσει η Βάλια. Μνήμες και συναισθήματα γέμισαν όλο της το είναι, ενώ έπειτα από καιρό ένιωσε και πάλι το σώμα της να παραλύει.

Ο Χριστόφορος, αδερφός του Αντρέα; αναρωτήθηκε ουρλιάζοντας μέσα της, ενώ καταριόταν τη μοίρα για τα πολλαπλά παιχνίδια που δεν σταμάτησε στιγμή να της παίζει.

Μην αντέχοντας την ένταση και προσπαθώντας με κόπο να αποδιώξει τα πρώτα δάκρυα που επισκέφτηκαν τα μάτια της, η Βάλια γύρισε από την αντίθετη πλευρά, ενώ πάλευε να ηρεμήσει τους χτύπους της καρδιάς της.

«Γεια σου αδερφέ...», ακούστηκε η φωνή του, που προφανώς απευθυνόταν στον Αντρέα, ενώ αναρίγησε στον ήχο που προκάλεσαν οι παλάμες τους, όταν ενώθηκαν μεταξύ τους.

», ακούστηκε η φωνή του, που προφανώς απευθυνόταν στον Αντρέα, ενώ αναρίγησε στον ήχο που προκάλεσαν οι παλάμες τους, όταν ενώθηκαν μεταξύ τους

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Το σώμα και οι αισθήσεις της Βάλιας είχαν γίνει ιδιαίτερα ευαίσθητα, ενώ είχε τρομοκρατηθεί στη σκέψη πως σε λίγο θα άγγιζε το Χριστόφορο.

Το σώμα και οι αισθήσεις της Βάλιας είχαν γίνει ιδιαίτερα ευαίσθητα, ενώ είχε τρομοκρατηθεί στη σκέψη πως σε λίγο θα άγγιζε το Χριστόφορο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

«Χριστόφορος...», άκουσε να της λέει, ενώ ήξερε πως δεν είχε άλλο χρόνο δικό της, μέχρι να βρει το κουράγιο να τον αντιμετωπίσει.

«Βάλια...», του απάντησε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμα, ενώ τα μάτια του που είχαν γουρλώσει από την έκπληξη, κατάφεραν να την κάνουν να χαρεί, γνωρίζοντας πως δεν ήταν η μόνη σοκαρισμένη στην υπόθεση.

Καρτερώντας το φεγγαρόφωτοΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα