Ο αληθινός έρωτας... ο ίσως όχι και τόσο...

1.7K 178 149
                                    


«Το είπες, το έκανες πάλι, το είπες!», φώναζε δυνατά η Βάλια, ενώ ξεντυνόταν γρήγορα, πετώντας τα ρούχα της όπου έβρισκε.

«Εντάξει μωρό μου ναι... το είπα», παραδέχτηκε ο Χριστόφορος, γνωρίζοντας πως ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει η αγαπημένη του ήταν να... συμφωνήσει μαζί της, ακόμη και αν δεν ήξερε καν το λόγο, που ήταν θυμωμένη μαζί του.

«Δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα μιλάω, έτσι;», τον ρώτησε η κοπέλα, που σταμάτησε για μία στιγμή της τρελές βόλτες της στο χώρο, ρίχνοντας το θυμωμένο βλέμμα της επάνω του.

Ο Χριστόφορος ξεφύσηξε, ρίχνοντας ηττημένος τους ογκώδης ώμους του.

«Ωραία, ναι, το παραδέχομαι... δεν έχω ιδέα, αλλά ηρέμησε... σου ζητάω συγνώμη...», απάντησε, ενώ κατέβαζε τις τιράντες που πλαισίωναν το σφιχτό σώμα του.

«Και παρ' όλο που δεν κατάλαβες ζητάς συγνώμη... με κοροϊδεύεις δηλαδή!».

«Όχι μωρό μου δεν σε κοροϊδεύω, απλώς θέλω να σταματήσει εδώ το όλο θέμα... ξέρω πως κάτι σε εκνεύρισε αλλά πάλι... όλο εκνευρίζεσαι τώρα τελευταία...», σχολίασε και πάλι εκείνος γεμάτος απηυδισμένες ανάσες, ενώ ξεκούμπωνε μηχανικά τα κουμπιά του λευκού πουκαμίσου του.

«Α! Είμαι και νευρική! Λοιπόν κοίτα, έχω ανεχτεί άπειρα πράγματα τον τελευταίο καιρό... Φύγε! Στο ζήτησα και πριν άλλωστε, δεν σε αντέχω άλλο. Δεν θέλω να σε ξαναδώ, είσαι ό,τι χειρότερο συνέβη ποτέ στη ζωή μου!», του έλεγε η Βάλια, πετώντας του τώρα τα μαξιλάρια που βρίσκονταν επάνω στο κρεβάτι τους.

«Άντε πάλι τα ίδια... πες μου τουλάχιστον τι ήταν αυτό που είπα...».

«Είπες στο μπαμπά μου πως είμαι "ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στο κρεβάτι". Τι χειρότερο μπορούσες να πεις δηλαδή;».


 Τι χειρότερο μπορούσες να πεις δηλαδή;»

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

«Ωραία, το θυμάμαι... το είπα κατά λάθος, ζητάω συγνώμη... όλα καλά τώρα;», δικαιολογούνταν γλυκά ο Χριστόφορος, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τα μεγάλα μαξιλάρια που έπεφταν πάνω του με δύναμη, αν και το γυμνασμένο κορμί του ήταν αρκετά ογκώδες, για να μπορέσει να τα αποφύγει.

Καρτερώντας το φεγγαρόφωτοΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα