~Darıldım... 😞~

778 82 45
                                    

Selamünaleyküm kahkaha dolu grubumuza bekliyorum hepinizi. 😚

Katılamak isteyen arkadaşlarım habibetugba kardeşime mesaj atabilirsiniz. 😊 Ben şimdilik ekleme yapamıyorum. Kendisi ekler girmek isteyen kardeşlerimizi.

Multimedya 〰 Deniz 🌊

Bölüm Şarkısı ⏩ Derdin Derdin ⏩ Birsen Boyraz ft. Yusuf Tomakin (Remix) (Nakarat kısmı sadece hoş ve bölüme uygun da ondan dinlemenizi tavsiye ediyorum. )

Berna'yı gördüğümdeyse telefonda biriyle hararetli hararetli konuşuyordu. Kaşlarını çatmış uzun süre sessiz kalmıştı. Sanırsam karşı tarafı dinledi. Hala bizi fark etmemişti belli ki. Kızları durdurup sessiz olmaları için işaret verdim. Parmak uçlarımla yanına doğru sessiz bir şekilde gitmeye devam ettim.

Sesini az da olsa duyabileceğim bir noktaya vardığımda duyduklarım beni sinirden deli edecek cinstendi.

"Burak biz senle ayrıldık ya niye böyle yapıyorsun?!" Dedi sinirle Berna. Hızla yanına yaklaşıp elindeki telefonu kulağından hızla aldım. Bu kadarı da yeterdi yani!

"Lan ben sana demedim mi bu kıza bulaşmayacaksın diye?! Bak Burak bu kızı rahat bırak anladın mı?! (Kafiye yaptım ha nxkqidaldejx) Şimdi sakın bana cevap vermeye çalışma sonunun kötü olmasını benim de başımın belaya girmesini istemiyorum!

Ben sana bundan 6-7 ay önce bu konuşmayı detaylıca yaptım değil mi?! Ben bu kızın sevgilisi olmasını istemiyorum dedim sana. Berna'yı bir daha aramayacaksın da dedim. Berna'nın sana göre bir kız olmadığını da söyledim. O okuyacak, sevgili işleriyle uğraşmayacak da dedim sana.
Eğer onu ararsan seni öldüresiye kadar döverim de dedim. Hatta sen de 'Sen mi?' dedin alayla. Sonra sana kuzenlerimi dövdükten sonraki hallerini attım. Şimdi sana açık açık soruyorum.

Lan sen mal mısın? Anlamada problemin mi var? Niye arıyorsun bu kızı? Seni döveyim hem günaha hem hapse mi gireyim?! Bak niye sinirlendim! Bu sana son sözüm sakın Berna'yı rahatsız etme! Gençsin daha yazık olur. " dedim sinirle biraz bağırarak. Arkamı döndüğümde Berna başını eğmişti. Abim? O ne alaka? Dahası forvetçi. Abim yanıma gelmeye başladı. Şaşkın şaşkın ona bakarken hızla bana sarıldı. Ve sözlerine başladı.

"Sen benim kardeşimsin! Sen benim gurur duyduğum kardeşimsin, çok seviyorum lan seni. " dedi göğsünü gere gere. Duyduğum şeyler gerçekten onur verici sözlerdi. Bu sefer bir değişiklik yapıp ben de abimi sıkı sıkı sardım kollarımla.

"Sevilmeyecek kız değilim vesselam.😎😎 Sanki benden başka kız kardeşin var? Hıh! 😂😂" dedim şakayla karışık. Şu an eminim tebessüm ediyordu. Onu kendimden ayırıp kendim de tebessüm ettim.

"Siz o Burak denen lavukla ilgilenin. Ben de Berna'yla ilgileneyim. Değil mi Berna?! " dedim ona sinirle karışık ima dolu sesimle. Başını öne eğmişti utançla. Bana söz vermişti. Bir daha aramayacağım, bir daha konuşmayacağım, bir daha sevgili yapmayacağım diye. Galiba o da sözünde durmayan onlarca kişiden biriymiş.

"Kızlar geçin siz arabaya, Berna sen de geç. " dedim net bir sesle. Şu an sinirliydim ve her şeyi yapabilirdim. Sinir hastası olduğu için tedavi gören biriyim ben. Şu an ellerimi sıkmaktan kızarmış olduğuna emindim.

"Abi yarın sekiz buçukta inşallah buradayım ben. Bir de Muhammed ve Mustafa nerede? Sabahtan beri yoklar göremedim. " dedim merakla.

"Arkadaşları var ya burada. Onlarla buluştular. Gitmişlerdir otele. " dedi bana bakarak.

Sindirella'nın Pembe Kramponu -DÜZENLEMEDE-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin