~ Forvetçi 😠~

1.1K 150 135
                                    

SAVAŞ'TAN

"Deniz'den uzak dur Savaş Soylu!"

Deniz... İsmi güzelmiş...

Arkamı hızla döndüğümde karşımda sınırlı gözlerle bana bakan Barış'ı gördüm. Bu ne karışıyor şimdi olaya?

"Durmuyorum ne yapacaksın?" Dedim onunla inatlaşma yoluna giderek. O da sıktığı dişlerinin arasından cevap verdim söylediğim şeye.

"Durdurmasını bilirim! " dedi sinirin hâkim olduğu asabi ses tonuyla. Hah beni durdurmak mı? O biraz zor be kuzen! (Şaşırdınız değil mi? Djshdjeh😂😂 Evettt Barış ve Savaş kuzenler! Bombeeee! 😂)

"Durdur bakalım kuzen! Yapabileceksen eğer! " benden inatçısı yoktur. Başta baktığımızda o kızı yani Deniz'i öyle çok da merak ettiğim yoktu. Bu olay gerçekten Murat ve Barış tarafından abartılan bir durumdu. Sadece kim olduğunu sordum. Şimdiyse kavgaya doğru gidiyordu bu olay.

"Savaş seni son kez uyarıyorum Deniz'i sakın araştırayım deme! O senin egonu tatmin edebilecek bir kız değil!" Tamam egolu olduğum kesin ama bu kendini ne zannediyor? Ben ve uyarılmak kelimesi aynı cümlede bile yer almamalıyız. Yanlış düşünüyorsun kuzen ya! Diye içimden geçirip dudağıma alayla karışmış sinirin yer aldığı bir tebessüm kondurdum.

"Öyle bir şey yok Barış. Sadece kim olduğunu sordum şimdi uza hadi!" Sesimde sinirden başka bir şey olmadığına emindim bu sefer. Adını sordum sapık çıkmadığım kaldı ha! Neyse kaybettiğimiz için kafamı dağıtmak için bir şeyler içmem gerek.

"Umarım öyledir Savaş. Umarım öyledir." Dedi hırsla. Çok da umrumda sanki.

"Tamam Barış ikile hadi!" Dediğimde Barış da arkasını dönüp gitti. Şimdi neden Barış'la anlaşamadığımızı anlamadınız değil mi? Zamanı gelince onun da cevabını vereceğim.

~DENİZ'DEN~

Şu yeni gelen forvetçi abimin de benim de sinirlemi bozmuştu ama neyse ki maçı kazanmıştık. Rüyamda bi'nevi gerçekleşmişti yani. Ah mutluluktan kafayı yiyeceğim ehueheuhu😂😂.

"Abişim şimdi biz kazandık ya diğer maçın da mı teknik direktörü ben olacağım?" Dedim abime dönerek. Elindeki ekmeği masaya bırakarak bana cevap vermek için yana döndü.

"Vallahi Deniz'im bilmiyorum ama Ahmet abi bunu değerlendirir. Çok iyi bir performans sergiledin. Bunu göz ardı etmez Ahmet abi ya. " dedi ciddiyetle abim. İnşallah yine ben olurum ya.

"Ah abi ya tabi ki ben Mikemmelim! 😆. Ay bugün de pek güzelim. Rabb'im maşallah özene bezene yaratmış beni yawff. 😂😂 " dedim göğsümü kabara kabara. Huyum kurusun birazcık(!) egom var.

"Ya Allah aşkına iltifat ettim diye pişman etme beni. Nereden bu ego güzelim ya?!" Dedi hafif sitemle. He he ben ve egolu olmamak. Şey gibi bu şekersiz pasta gibimsi.

"Abiş ya bensiz ego olur mu hiç?" Dedim tek kaşımı kaldırarak.

"Estağfurullah canım ya sensiz ego, ego olmaz zaten!"

"Ay tabi canım egom ve ben mükemmeliz. Allah nazarlardan saklasın bizi!" Dedim kendi kendime maşallah diyerek.

"Tamam abicim bi sus da!" Dedi laz şivesi yaparak. Ay şuna bak hele. Abi mabi demeyeceğim tutacağım kolunu ısıracağım o olacak. Her neyse!

Sindirella'nın Pembe Kramponu -DÜZENLEMEDE-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin