~ Bayram 🍬🍭🍬 ~

893 102 158
                                    

Sadece bayanların olduğu komik mi komik bir grubumuz var. Böyle haykırıyoruz yani kahkahalarla okuyoruz mesajları. Bi de bir kaç kişi şey dedi işte numaram herkeste olmasın yani aslında herkes tanıdık sayılır. Kimi ablasını ya da arkadaşlarını getiriyor zaten benim de kendi arkadaşlarım var grupta. Güvenemiyorum diyorsanız hata yapıyorsunuz çünkü harika insanlar var grubumuzda.

Ayol koreli sanki hepsi. Bir anlatıyorlar Jimin Suga desem ki BTS susmazlar artık.

Yani seni de grubumuza beklerim. 😊

Katılamak isteyen arkadaşlarım Nagihanzel ablama mesaj atabilirisiniz ya da habibetugba kardeşime mesaj atabilirsiniz. 😊

Bölüm ithafı

@cecenMerve
mrvermzn
@kocdlr
@buglemsahra

Bölüm Şarkısı➡ Zeynep Bastık➡ Şahaneyim (Şarkıyı kesinlikle dinleyin gerçekten tam Deniz'e göre )

⚽⚽⚽⚽ Savaş 'tan ⚽⚽⚽⚽

"Abi Deniz ablaya şu maç olayını sordum da şey dedi..." dedi çekingen bir sesle. Koltukta eli ayağı birbirine girmişti. Bu hareket genelde hep korktuğu zaman oluyordu ya.

"Ne dedi lan?" Dedim hiddetle kaşlarım çatılmış bir şekilde. Ne yani kız egolu Allah bilir neler dedi?

"Diğer maça çok iyi hazırlanıyorlarmış ve kazanma olasılıkları..." dedi ama devamını getirmesine izin vermedim ve hemen sözünün devamını ben getirdim.

"Tabi ki de yüzde 0!" Diye gürledim. Bu kız kendini aşmış ne yani bir maç kazandı diye diğerini de onlar kazanamayacak ya! Bu sefer biz kazanacaktık. Çünkü gereğinden fazla hırs yapmıştım şu an. Zaten kadınların futbol oynaması bile bana absürt geliyordu yani. Bir de teknik direktör olup kendi takımımı yenmesi... Hay ben böyle işe tüküreyim! 😠

"Onun egosunu yerin dibine sokacağım!!! 😠 " dedim hırslı ve aynı zamanda sinir dolu bir şekilde. Bunu söylerken bile direksiyon elimin altında sanki can çekişiyordu. Bu halimi fark eden Gizem sinirle bana döndü. Kahve gözleri koyu bir ton almıştı.

"Onun egosu yerin dibine girecek kadar değildi zaten" dedi Gizem gevrek bir sırıtışla 😆.

"İnanıyorum sana yine lafı fena koycak. Daha önce de yaptığı gibi! " dedi imalı bir ses tonuyla. Lan sizi sayıyla mı veriyorlar?

"Bir kere o benim boşluğuma geldi. Yoksa ben var ya ben onun lafının altında kalacak insan değilim!" Dedim kendimden emin bir ses tonuyla. Gizem bana "He he tamam he " bakışı attı.

"Bakma bana öyle!" Dedim hala sinirli bir şekilde. Bıkkın bir şekilde nefes verip elini çantasına attı. Ben de yola döndüm tekrar. Hafif yan tarafa baktığımda telefonuyla ilgilendiğini fark ettim.

"Gizem..." dedim değişik bir sesle. Şu an vereceği tepkiyi merak ediyordum.

"Aradığınız Gizem şu an size trip atmakta. Lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz! " dedi beni tersler bir şekilde.

Sindirella'nın Pembe Kramponu -DÜZENLEMEDE-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin