~ Sindirella 👑 ~

837 97 37
                                    

Kızlarr çok güzel bir grubumuz var. Harika muhabbetler dönüyor aramızda. Yani whatsApp grubu doğru ama kitaplarım için oluşturduğum bir grup değil daha önceden de dediğim gibi. Sadece sohbet edelim diye kurdum. Bi de numaram her yerde olmasın şimdi diyen arkadaşlarım oldu. Tüm samimiyetimle söylüyorum gerçekten hepsi birbirinden iyi insalar. Zaten içinde kendi tanıdığım arkadaşlarım var. Sonra gelen arkadaşlar da kendi arkadaşlarını getiriyor. Çok harika yani 😁.

Katılamak isteyen arkadaşlarım Nagihanzel ablama mesaj atabilirisiniz ya da habibetugba kardeşime mesaj atabilirsiniz. 😊

Ha unutmadan diğer bölümdeki yorumlara ben cevap vermedim. Yani ben verdim de yazan kişi bir tanecik arkadaşımdı. Hatta geçen bölümü de o yayımladı benim yerime. Dediğim gibi internette sıkıntım var. Onunla da bu kitap sayesinde tanıştık ve elhamdülillah kardeş gibi olduk. Kızzz seviyorum seni! @Haneul133 🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌼🌼💜💜🌹🌸🌼💜🌸💜🌼

Bölüm Şarkısı↔ Norm Ender↔ Deli 😂

🌼🌼🌼YAZAR'DAN BİR BÖLÜM 💜🌼🌼🌼

"Senin burada ne işin var?" Dediler aynı anda. Ve o onda müezzinin yanık sesinden ezanın nameleri döküldü.

"Allahü Ekber Allahü Ekber. Allahü Ekber Allahü Ekber..." Ezan sesiyle ikisi de öylece kalmıştı. Aynı anda dedikleri şeyi ezan kesmişti sanki. Ezanın bitmesini bekleyen Savaş göğe, Deniz ise yere bakıyordu. Ezan bittikten hemen sonra ikisi de yine aynı anda arkasını dönüp giderken galiba ikisinin de içine doğmuşcasına aynı anda birbirlerine döndüler ve yine ayni sözler döküldü dudaklarından. Sanki söyleyecekleri şeyleri ezberlemişlerdi. Ve aniden ikisinden gelen hafif de olsa yüksek bir sesle söze başladılar. Yalnız Savaş , Deniz'den daha farklı bir şey söyledi.

"TESADÜF MÜYDÜ? " (Savaş)

"TEVAFUK MUYDU?" (Deniz)

İkisinin de akıllarına geçen gece gördükleri rüya geldi. Aslında ikisine göre de kabus demek daha doğru olurdu ya 😅.

"Poşeti ver gideyim. Acıktım!" Dedi Deniz net bir sesle. Tam Savaş söze başlayacakken Deniz'in midesinden gelen hafif bir gurultu onu engelledi.

"Allah kabul etsin." Dedi Savaş ve elindeki poşeti karşısında o mavi gözlere bakmamak için zor tuttuğu Deniz'e.

"Sen niyetli misin bilmem ama. Cümlemizin inşallah " dedi Deniz ve ardından hemen arkasını döndü. Tam birkaç adım atmıştı ki onu aradan izleyen Savaş onun imasına cevap verdi.

"Oruçluyum Sindirella! " dedi ve o da arkasını döndü. Deniz hala olayın şokundayken arkasını döndü duyduğu sözle. Karşısında arkası dönük bir şekilde havalı havalı yürüyen bir adet forvetçi vardı. Savaş sanki onun arkasını döndüğünü hissetmiş gibi elini havaya kaldırıp ona arkadan selam vermiş gibi oldu. Şimdiyse yüzünde Deniz'i sinirlendiği için ukala bir gülümse olan Savaş ve sinirden kıpkırmızı olan Deniz vardı ortada. İkisi de kendi yerlerine geçtiler.

Sindirella'nın Pembe Kramponu -DÜZENLEMEDE-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin