19. I love you so much

432 12 0
                                    

Ik wordt wakker door een krakend geluid. Ik kijk op en zie Niall naast mijn bed staan, hij heeft een dienblad in zijn hand. Op dat dienblad liggen allemaal verschillende broodjes die gesmeerd zijn met nutella pasta. Omg nutella!! Ik ben er echt verslaaft aan. Snel ga ik recht op zitten. Niall begint te lachen, ik kijk hem met een nep bose blik aan.'wahaha, je moest je gezicht eens zien!' Zegt hij lachend. Nu begin ik ook te lachen'Niall hoe op je steekt me aan!' Schreeuw ik. Echt hij is niet normaal als hij lacht moet je mee lachen! Het lukte niet om serieus te doen als je zoon mongool naast je hebt die lacht.

'maar uuwm ik heb een ontbijtje voor je gemaakt' zegt hij blozend als we uit gelachen zijn. Aawh wat is hij ook een schatje! Hij is op mijn bed gaan zitten dus ik ga ook zitten en geef hem een zoen op zijn wang.'dankje Niall je bent de beste!' Zeg ik vervolgens en geef hem een knuffel. Ik voel dat ik nu ook bloos. Hij is ook zo lief en volgens mij ben ik verliefd op hem hij is echt een schat van een jongen!'maar uuwm hier' hij legt het dienblad op mijn schoot. En gaat naast mij zitten.Pff hij heeft echt veel. gemaakt Ik begin te eten. Ik zie dat Niall de hele tijd naar het eten kijkt volgens mij heeft hij ook nog niets gehad. Ik pak een bolletje van het bord en geef het aan Niall.'hier jonge ik zie dat je honger hebt' zeg ik en knipoog naar hem.ik zie dat hij bloost en kijkt snel de ander kant op. Ik pak zijn kin en trek het mijn kant op.'Niall verberg het niet ik vindt het schattig als je bloost' zeg ik tegen hem en druk een kusje op zijn voorhoofd. Ik voel dat ik nu ook bloos. We kijken elkaar in de ogen. Hij heeft zulke mooie ogen! Niet alleen zijn ogen zijn mooi, hij is aardig, knap, lief en bezorgd. Oké soms een beetje te bezorgd maar het is gewoon zo lief van hem! Ik voel zijn adem steeds dichterbij komen. Dan voel ik zijn lippen op de mijne. Ik sluit mijn ogen en geniet van het moment. Ik voel vuurwerk in mijn buik. Ik hoop dat dit uren gaat duren.

Na een tijdje trekt Niall zich terug en bloost Ik we zeggen niet tegen elkaar.maar dan zegt Niall 'sorry sorry ik had je niet mogen zoenen! Jij wil natuurlijk niet met een beroemde jongen zoals ik' ik schrik van zijn reactie. Hij staat vlug op en rent de kamer uit naar de badkamer. Ik blijf een tijdje bewegingloos op het bed zitten. Waarom denkt Niall dat? Hij is de perfecte jongen die je maar uit kan vinden. Het kan me niets schelen of hij beroemd is. Ik ben verliefd op hem! Ik sta op en loop de slaapkamer in. Ik loop richting badkamer en doe de deur open. Daar zie ik Niall met zijn hoofd in zijn handen op de grond huilend.'Niall niet huilen!' Hij kijkt op en doet gelijk zijn hoofd weer in zijn handen. Ik ga naast hem zitten en sla een arm om hem heen.'waarom huil je nu?' Vraag ik verbaast aan hem. Hij kijkt me aan en zegt'ik moest je niet zoenen het spijt m....' ik druk mijn lippen op de zijne. Als ik even later terug trek zeg ik' weetje ik vindt jouw hellemaal niet leuk...' hij krijgt weer tranen in zijn ogen'Niall ik vindt je super leuk! Al vanaf het begin. Niet omdat je beroemd bent ofzo maar je bent cht een schat' hij krijgt een Kleine glimlach op zijn gezicht.' Vera ik hou van jouw..' zegt hij verlegen.

----------------------------------------------------------------

hey,

sorry dat dit zoown klein hoofdstukje is. Dit heb ik geschreven toen ik in de auto zat met twee slapende kinderen naast mij.. haha

xx

Niall and me (dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu