31. Things annoying

273 7 0
                                    

Niall komt dichter na me toe en bekijkt de foto. Ik voel tranen in mijn ogen stromen. Dit is helemaal niet waar! 'hé kom eens' hij duwt me dichter tegen zich aan. 'zulke dingen komen we nog veel tegen. Dingen die niet waar zijn en die ze maar wat de wereld in roepen' hij drukt een kusje op mijn voorhoofd. Ik lees nog een keer. Ja het staat er echt "Vera de nieuwe vriendin van Niall horan een achterbakse trut?"  er staat een foto bij waar ik heel boos kijk. Hoe en waar ze die gevonden hebben weet ik niet maar ik heb die kleren niet eens! 'vera kijk me eens aan' hij kijkt recht in mijn ogen 'beloof me dat je je hier niets van aantrekt. echt Vera, ik week dat je niet zo bent en dat weet iedereen die je goed kent' hij drukt een kus op mijn mond 'het komt goed. we slaan ons hier doorheen' zegt hij. zo liggen we een paar minuutjes. langzaam voel ik mijn ogen waar worden en val in slaap.

'Vera, liefje wakker worden' ik knipper in mijn ogen en kijk naar een mooi wit plafond. maar dan kom Niall recht voor mijn uitzicht met zijn hoofd. 'lekker geslapen lieverd?' ik knik en lik op zijn neus. 'hé ik heb je hier net tien kilometer naartoe getild en wat krijg ik een lik?' ik kijk verbaast rond. he ja we zijn al in de jongens hun appartement. 'je had me ook wakker kunnen maken' zeg ik uitdagend. 'nou doe ik eens lief krijg ik dit..' niall staat op en wil weglopen.  Snel spring ik van bed op Niall's rug. 'ik wist dat je om me gaf' zegt Niall lachend. Ik druk speels een kusje in zijn nek. Nu pas merk ik op dat ik alleen mijn lingerie aan heb. Ik draai zo om dat ik voor Niall zit op zijn buik. Niall legt zijn handen onder mijn billen en drukt zijn lippen stevig tegen de mijne. zo blijven we een tijdje staan. Opeens gaat de deur op 'roomserve.....' Louis staat voor de deur en kijkt met een verbaast geschrokken gezicht onze kant op. Ik lach en haal mijn lippen van die van Niall. 'iewlll!' gilt Louis als hij van de schrik bekomen is. Niall lacht. 'hee louis, fijn je weer te zien' Glimlach ik. Louis rent naar me toe en trekt me uit Niall zijn handen. 'hee...' hoor ik Niall mopperend zeggen.. 'veertjeeee ik heb je zoooo gemistt!'hij knuffelt me echt bijna dood. opeens stopt hij. 'but, ik ga maar weer eens' hij laat me los en rent de deur uit. Ik kijk Niall verbaast aan. hij glimlacht en zoent me weer.


na een tijdje gezoend te hebben zitten we nu weer op de bank bij de andere boys. 'jeeejj, over drie dagen weer een optreden' schreeuwt Harry uit. Ik glimlach en leg mijn hoofd op Niall zijn schouder. 'mag ik ook meee..' smeek ik bijna. 'naawhh... uuwmm.... jaaaahhh!' glimlacht hij. Opeens staat hij op. 'uuwm Vera wil je alsjeblieft even met mij meelopen?' vraagt hij aarzelend. ik knik en spring van de bank af richting Niall.


—————————————————-Niall——————————————————-


pfff.. ik hoop zo dat ze ja zegt! Ik heb dit allemaal al geregeld. speciaal voor haar. Ik hou van haar..


——————————————————-


heehee!


eindelijk ik had weer eens de tijd op een stukje te schrijven. Het is niet lang dat weet ik. Maar ik probeer nu elke week een hoofdstuk erbij te doen.

ook ben ik super blij met de leuke reacties!


echt heel erg bedankt!


wat zou Niall hier mee bedoelen? Dat lees je in het volgende hoofdstuk!


xx

Niall and me (dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu