32. pool problem

293 8 3
                                    

—————————————————-Niall——————————————————-


pfff.. ik hoop zo dat ze ja zegt! Ik heb dit allemaal al geregeld. speciaal voor haar. Ik hou van haar..

'nou ik zat zo te denken. jij kan heel mooi zingen enzo duss...'ik slik even. 'jaa? Niall wat is er?? er is toch niets ergs??' ik schut gelijk mijn hoofd en zie haar ontspannen. 'zou je met mij bij het optreden een duet willen zingen?' ik zie gelijk dat ze weer gespannen is. 'alsjeblieft Vera doe het voor mij. je moet toch ooit een keer over je podium fail komen' ze knikt voorzichtig. 'ja?' vraag ik vragend. ze knikt. pff dat ging makkelijker dan ik had verwacht. ik trek haar in een knuffel. 'Dankje Vera' ik geef haar een kus. we lopen weer richting de anderen. Louis zit afwachtend naar ons te kijken. Ik knik ( hij had samen met mij bedacht dat ik wel een duet met Vera kon doen) hij glimlacht en gaat weer verder met waar hij mee bezig was.


'zullen we dan maar beginnen met een liedje zoeken?' vraag ik na een tijdje op de bank gezeten te hebben. Vera knikt en staat op. samen lopen we de trap op en gaan we samen bezig met een liedje uitzoeken. Uiteindelijk  komen we bij een liedje van Matt Simons: You Can Come Back Home. Vera is gek van het liedje, ik zelf niet heel erg maarja als zij dit wil zing ik dit samen met haar. het is haar moment om te stralen. En wat ze nog niet weet is dat het Live uitgezonden wordt over de hele wereld. Iedereen heel management weet dat ik dit voor haar geregeld heb en iedereen is er mee akkoord gegaan. Morgen geef ik de jurk aan haar die ik stiekem in Ierland heb gekocht. Ik weet zeker dat het haar prachtig staat.


na uren met haar geoefend en geprutst te hebben krijgen we honger. 'woow het is alweer halfzes!' schrikt Vera op. 'ik had nooit verwacht dat dit zo snel ging' lacht ze. 'zullen we wat gaan eten?' vraag ik smekend. Ze lacht schattig en knikt.


als we de huiskamer inlopen zien we dat dat andere jongens behalve Harry nog steeds verveeld aan het tv kijken zijn. 'waar is Harry?' vraag ik verbaasd als Zayn ons opmerkt. hij schut zijn hoofd en zucht. 'pfff hij is met een meisje uit' en hij kijkt weer verder naar de tv. 'oehh onze ladymagneet heeft weer een nieuwe scharrel?' Liam lacht 'jipp' 'maaarrr boyss.. Hebben jullie zin in eten?' vraagt Vera  als er een kleine stilte valt. Gelijk kijkt iedereen op en roepen ze tegelijk 'jaaaaaaa!' Vera lacht. 'stelletje kleine kinderen zijn jullie ook' ik zie Louis naar Zayn grijnzen. 'dat had je beter niet kunnen zeggen madam' zegt Zayn nep boos en rent samen met Louis naar haar toe.  Zayn pakt haar handen en Louis haar voeten.  Samen lopen ze de tuin in. Vera slingert heen en weer op los te komen. 'neee! niet het zwembad!' gilt ze. Louis grijnst 'had je maar niet moeten zeggen dat wij kleine kinderen zijn'  '1....2...3.... nu!' ze slingeren Vera in het zwembad. Shit Zayn houd te lang vast waardoor ze half op de rand van het zwembad klapt. 'au!' gild ze en glijd het zwembad in. Louis heeft door dat het niet goed is en springt achter haar aan. 'nee vera! blijf bij!


——————

hoe zou dit aflopen??


xx

Niall and me (dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu