Bana Göre Yaşamaktır Aşk✔

1K 61 154
                                    

Rose
---------
"Tam bir dengesizsin"

Riley bana şüpheyle bakarken, Alex hâlâ bana söyleniyordu. Lily'nin azarlaması biter bitmez onun yerini sağ olsun Alex doldurmuştu.

Bütün bunların sebebi Charlie'ydi elbette. Charlie ile konuştuktan sonra el ele bizimkilerin yanına gitmiştik, Charlie beni bırakıp gittikten sonra Riley ve Alex tarafından soru yağmuruna tutulmuştum ve şansıma o sırada Lily de bizim yanımıza gelmeye karar vermişti.

Sonuç olarak üçü dakikalardır başımın etini yiyorlardı. Lily beni azarlamaya başladığında Jesse, Albus ve Annabell işleri olduğunu söyleyip kaçmışlardı. Scorpius'u ise Charlie ile konuşmamızdan beridir görmemiştim. Belkide biricik sevgilisini korumaya gitmişti, Jenna aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyordu.

Bir ara Riley'e olanları anlatıp Ravenclaw ortak salonunu basmayı düşünmüştüm, bu fikir hoşuma gitse de profesörlerin hoşuna gitmeyeceğinden emindim. Üstelik bir kez daha ceza alırsam muhtemelen annem bana bir çığırtkan gönderirdi.

"Kime diyorum ki ben" dediğini duydum Alex'in.

Oflayarak üçüne baktım. Alex'in bu tepkisi için haklı sebepleri olabilirdi ama Lily'nin neden bu kadar sinirlendiğini anlamış değildim.

Riley'nin tek yaptığı şey ise bana şüpheli bakışlar atmak olmuştu.

"Bakın" diye konuştum sonunda ikisini susturduğumda "Artık Charlie'den hoşlandığıma eminim ve biz çıkıyoruz, lütfen daha fazla bu konuyu irdelemeyin"

Lily konuşmak için ağzını açtığında onu susturdum.

"Lils, beni bu kadar sorgulayacağına şu Ravenclaw sınıf başkanından bahsetsene?" diye devam ettim.

Lily bana somurtarak baktı.

"Bir gün tartıştığımız her konuda ben haklı çıkacağım. İşte o zaman, işte o zaman hepiniz ayaklarıma kapanacaksınız, bana yalvaracaksınız! Ben ise tavrımdan ödün vermeden siz eziklere üstten bakacağım!" Lily konuşmasını bitirdiğinde Riley kıkırdadı.

"Lily sen drama kraliçesi olarak Albus'u bile geçersin" dedi Riley.

Lily sırıttı ve daha sonra bana döndü.

"Rose bu konu kapandı sanma, sen kendini kandırmaya çalışsan da ben senin gerçekte kimden hoşlandığını biliyorum, sırf muhteşem tavrımdan ödün vermemek için konuşmuyorum ama bir gün benim de sıram gelecek ve işte o zaman, işte o zaman-"

"Tamam anladık" diye susturdum onu.

Daha sonra şu Ravenclaw olan çocuk, Gary Wires'ı gördü ve onun yanına gitmek için bir bahane bulup yanımızdan ayrıldı.

"A-A-Alex" dedim somurtan Alex'in yüzünü parmağımla dürterken "hadi ama sen yüzüne dokunulmasından nefret edersin"

Alex tripli bir biçimde kollarını bağladı ve kafasını çevirdi. Ofladım ve yardım istercesine Riley'e baktım.

"Onun zayıf noktasını biliyorum ben" diye konuştu Riley, Alex'in yüzünde gamzelerine denk gelecek yerlere parmaklarını koydu.

"Güleceğini biliyorum" diye devam etti Riley "Güldüğünde parmaklarım gamzelerine gömülecek, gül hadi!"

Alex dayanamayıp sonunda güldüğünde Riley sırıttı.

"Görev tamamlandı" dedi parmaklarını Alex'in yüzünden çekerek. İkisine bakıp sırıttım.

"Sadece iyiliğinizi düşünüyorum" diye konuştu Alex

"Riley, İan ile çıkmaya başladığında da böyle davranıyordun. Üstelik İan çok da iyi biriydi" dedim, aslında Alex bunun iki katı daha kötü davranıyordu.

Catch Me İf You Can (Scorose)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ