Capitolul 7

449 34 3
                                    

Au ieșit din ,,The love's road" printre cuvintele tânărului vrăjitor responsabil de ,,jocul" pe care tocmai îl pierduseră:
-Știam că veți pierde...Distracție plăcută în continuare!
Au râs și au plecat înapoi la Hogwarts nu înainte de a lua câte un pahar de butterbeer.Vorbeau despre poțiune și hartă,se vor duce mâine la lac.

Mai era puțin până la miezul nopții și sute de elevi din diferite case erau în camera de zi a celor de la Griffindor unde avea să se țină petrecerea în pijamale.Cei mai mulți erau din ultimul an ,dar mai erau și din anul 7 și 6 ,cei mici făceau petrecerea în camera de zi ale celorlalte case.Hogwarts răsuna de muzică și țipete,nimănui nu-i venea să creadă că McGongall a dat voie să se întâmple așa ceva,nu că nu le-ar conveni.

Cei doi îndrăgostiți au ajuns la timp pentru petrecerea legendară.Toți au rămas uimiți văzându-le palmele strânse una în jurul celeilalte.Un viperin cu o cercetașa...cine se aștepta?Cel mai puțin Ron care din fericire nu era acolo la debutul noului cuplu.Era în cameră,se pregătea,își exersase discursul prin care vrea să-i dedice dragostea cercetașei ,,lui".Dacă nu o făcea acum mai târziu va fi prea târziu,cu toate că deja este.Își va lua inima în dinți și o va lăsa să vorbească,va face o mare greșeală dacă nu își va da seama curând de relația ei cu Malfoy. Harry era acolo ,la debut,avea zâmbetul ăla pervers,toți erau uimiți ,el era mândru.Când Hermione a fost lăsată de sutele de întrebări despre cum e posibil să iasă cu Malfoy, Harry s-a dus la ea:
-Dramione deci.
-,,dramione"??!Ce e asta?
-Numele relației voastre,am combinat numele voastre și a ieșit asta.Sună bine.
-Doamne...Așa e.Și voi ce ați făcut în Hogsmade?
După ce au terminat de povestit întregul rezumat al zilei de azi ,cei doi  prieteni au decis să intre în bătaia cu perne,perne zburătoare,care se duceau acolo unde voiai doar dacă te gândeai unde să se ducă,era o petrecere în pijamale a vrăjitorilor,nu a încuiaților.Ron ajunsese.Era mai hotărât ca niciodată să îi spună ce simte lui Hermione, simțea că dacă nu o face va muri pe interior,trebuia,pentru el.S-a inflirtat și el în războiul de perne magice,găsindu-l pe Harry.
-Harry trebuie să-ți spun ceva foarte important.
-Ai pățit ceva?
-Da,simt că mor,azi îi voi spune lui Hermione că sunt îndrăgostit de ea nebunește și că nu o mai pot vedea doar ca pe o prietenă.
Harry a vrut să-l întrerupe pentru a-i da vestea care-l va face să sufere un timp,dar era prietenul lui și nu putea să nu-i spună adevărul.
-Nu zice nimic!Știu,știu,e o nebunie,în sfârșit mi-am făcut curaj ,chiar acum o voi găsi!
-Nu,Ron,stai!Hermione e cu...
Și ultimele cuvinte nu s-au mai auzit deoarece un băiat de la Slytherin,John,a strigat:
-Cine joacă ,,Sărutul cu pedeapsă" ??Cine pierde va bea sticluța asta care îl va face să spună tot adevărul involuntar și va face ,tot involuntar,tot ce i se spune,din păcate elixirul are efect doar 10 minute.
-De unde ai tu o asemenea licoare,spune nedumerit un băiat de la Hufflepuf.
-Am câștigat-o la roata cu noroc de la Hogsmade, azi și am zis că asta ar fi cea mai tare idee pentru a o folosi.
-Bine,dar cum se joacă,se auzi vocea firavă a unei fete din anul 6 tot de la Hufflepuf.
-E simplu.Eu am jocul demult.În cutia de la joc sunt doua lucruri:covorul roșu de formă circulară și cartea magică care arată ca o carte de joc de-a încuiaților doar că este cartonată și cu un cerc roșu în mijloc.Ne așezăm în cerc pe covoraș și apăsăm pe cercul din mijlocul cărți ,atunci,jocul ne așează într-o altă ordine,tot în cerc.Trebuie să transportăm cartea pe care o punem cu cercul rosu pe buze de la unul la altul,ea nu va cădea decât dacă o vei face tu intenționat sau va alege ea să cadă.Cel care a scăpat cartea este obligat să sărute persoana căreia urma să-i dea cartea,adică cea din dreapta lui.Pierzătorul,totodată,va lua licoarea asta.Bun,acum cine se bagă?

Toți.Era ceva nou.Doar câțiva jucaseră.După sortare ,Hermione a picat în dreapta lui Ron și stânga  lui Draco.Jocul a început,cartea nu a căzut încă,au trecut 2 rotații.Un gând necurat îi fulgeră mintea lui Ron,și-așa voia să-i spună deci dacă ar bea licoarea ar face mai bine,dar cine știe ce îl vor pune să facă...Nu-i păsa,cel puțin atunci când cartea a ajuns la el și brusc a picat jos...A făcut ochii mari,la fel și Hermione și a pupat-o.

-A făcut-o intenționat!!!E iubita mea ,Weasley,doamne,o să regreți,o să vezi tu acum!Ce credeai că ai șanse să se îndrăgostească de tine după un simplu pupic obligat de joc??!
Tot ce auzise Ron erau cele trei cuvinte,,E iubita mea".A simțit cum o durere profundă îi inunda pipetul,acum înțelegea ce înseamnă să te doară sufletul...
-Ce??Hermione...ești cu...Malfoy?
-Da,toți știu,uităm de pupicul ăsta,uf,ce ghinion!Fix la tine să vrea cartea să cadă...
-Serios?Hermione,iubita mea inteligentă,e prea mare coincidența,roșcatul ăsta nesimțit a făcut-o intenționat!!Vede el!
-De ce ar face-o intenționat!?Nu îi mai spune așa,e prietenul meu. Termină!E un joc!
-Pentru că e îndrăgostit de tine,ce măgar...Vei auzi cu urechile tale,ia Weasley,spune Draco dându-i poțiunea,să vedem acum dacă mai ești în stare să negi!!

Dramione:Lumea uităriiWhere stories live. Discover now