Capitolul 5

534 45 6
                                    

.....când ....s-au trezit brusc din acel vis colorat și plin de emoții din cauza venirii lui McGongall care le distrusese momentul! Fir-ar ,McGongall, nu puteai veni mai târziu...atât de aproape...
-Ce faceți voi în afara programului?!Domnișoară Granger...ofof!Până și dumitale ți s-a urcat sângele la cap,e vârsta...Domnul Malfoy? Chiar o noutate și conflirici,ei,n-am mai văzut din ăștia de când eram tânără și neliniștită așa ca voi doi.
-Nu,doamna profesoară,scuzați-ne!Eu și Draco doar prindeam conflirici, cum ați zis ,sunt foarte rari,nu puteam rata ocazia,astfel nu am simțit cum trece timpul și...
-Off,Hermione, ești eleva mea preferată,ai salvat Hogwarts, te iert de data asta,acum fugiți repede să nu vă vadă și alt profesor care cu siguranță nu va fi de acord cu mine,ar trebui să fiți pedepsiți,dar vă iert...Aiai ,parcă ieri veneam aici cu Albus și au apărut confliricii,ce vremuri.
Doar au plecat, povestea de dragoste a noii directoare îi uimise ...Ea și Albus...Dumbeldore?!Doamne,nu s-au gândit niciodată la asta și nici nu vor să o mai facă.
Liniștea s-a așternut tot drumul dintre cei doi ,apoi s-au proptit de ușa camerei lor ,păstrând liniștea solemnă,gândindu-se la ce tocmai trăiseră.

În timpul apariției confliricilor ,jumătate din elevii de la Hogwarts admirau spectacolul de lumini și jocul celor doi îndrăgostiți.Ron privea pe geam,vocea din capul lui continua să-i zică:,Cum ar fi dacă eu și Hermione tocmai am fi fost în locul celor doi norocoși,ce am fi simțit...oare ce face Hermione acum?Privește și ea pe geam și-și spune aceleași lucruri ca mine?".Ei bine,Hermione era deja în spectacol ,dar Ron,bineînțeles că nu știa asta,ar fi fost distrus.
Harry i-a întrerupt gândurile roșcatului cu mirarea cauzată de apariția micilor rarități .Un gând i-a fulgerat imediat mintea lui Harry:,, E Hermione cea care aleargă printre conflirici... E cu Draco!" .Știa.Dar nu a îndrăznit să spună nimic ,nici când Ron începea iar cu visele lui cu viitoarea doamnă Malfoy.Îsi aproba prietenul,cum era normal,nu-l încuraja,dar nici nu putea să-i spună adevărul pe care odată și odată tot îl va afla.

Mica telenovelă de la lac s-a încheiat cu venirea cuiva care i-a dus pe cei doi înapoi la castel.Imediat Harry a știut că Hermione avea să vină,l-a lăsat pe Ron să se culce și și-a ascuțit urechile pentru a auzi și cel mai mic pas.

Și s-a auzit un sunet subtil ,destul de subtil pentru ca Ron care căzuse în brațele unei Hermione care-l iubea să nu se trezească din vis.Harry nu a mai așteptat,a pornit cu aceeași grijă spre ea.Intrase în cameră,a bătut ușor,atât de ușor încât abia că auzise el.
-Hermione, sunt eu.
Ușa s-a întredeschis ,sclipeala din ochii ei luminând încăperea.A ieșit în fața ușii așteptând interogatoriul.
-Deci,cum e ca răspunsul la ,,mă iubește sau nu" să fie prezența confliricilor?
-Of,Harry, pe tine nu te pot minți,mă cunoști mai bine decât mine...Păi e minunat ,a fost incredibil,eram aproape de un sărut.
-Deci o luăm cu toate detaliile.
S-au așezat pe jos și au vorbit ca două fete despre seara de vis pe care tocmai o avusese cercetașa.
-Nu-mi vine să cred!Mă bucur că ești fericită, te iubesc,și tot ce sper e ca Malfoy să nu te rănească,cu toate că confliricii au demonstrat că între voi e iubirea adevărată!
-Mersi,Hary,te iubesc,acum du-te !Ia-ți pelerina!

Azi toată școala era curioasă să afle cine erau îndrăgostiții,ambii când auzeau veștile se rușinau și zâmbeau amintindu-și seara aceea.Ziua de mâine este dedicată Zilei Magiei unde vrăjitori din toate colțurile lumii vin cu roller coastere care mai de care mai interesante,standuri cu jocuri magice,sau locații neîntâlnite ,special amenajate ,ca să-ți cheltui mărunțișul...Se organizează pe fiecare an în locații diferite,anul ăsta fiind al doilea an organizat în Hogsmade ,prima dată a fost acum 10 ani.Tradiția spune că toți vrăjitorii care se respectă ,trebuie să petreacă și de aceea cei mari din Hogwarts au cerut voie directoarei pentru o petrecere în pijamale cu toți cei dornici să țină tradiția.

Draco o vede în curtea școlii,cu o carte în mână,vântul îi mută șuvițele rebele care încercau să-i întrerupă lectura,însă altcineva i-o întrerupe:
-Hermione, ce faci?Te interesai de poțiunea veche sau ...de ...cartea veche?
-Ambele.
-Eu zic să lăsăm poțiunea pentru duminică,să ne distrăm și să mergem mâine amândoi în Hogsmade.
-Doar noi?
-Va fi toată școala acolo.
-Nu la asta mă refeream.
-Știu,dar voiam să te aud zicând.Da,doar noi,vrei?
-Vii la intrarea școlii la 10 ,atunci începe,nu?
-Da,voi fi acolo,acum trebuie să fug,am transfigurare,apropo,știu ce nu a mers bine când am aruncat pietrele în lac.
-Și eu știu,hai fugi,vorbim după.

Pe seară,la masă,Ron a terminat ,surpinzător,ceea ce avea de mâncat ,a privit-o pe ascuns pe frumoasa creață zicând :
-Deci ne întalnim la 11,va fi aglomerat la deschidere la 10 ,Harry,Hermione?
-Da,tu ,Hermione, vii cu noi?
-Păi cu cine să se ducă...
-Cu Malfoy, m-a invitat înaintea voastră,oricum o să ne întalnim acolo și ne vom distra cu toții!
-Malfoy?!!! Sare Ron ca ars.Te duci cu...Malfoy?
-Și?
-E un devorator!
-Termină cu asta ,nu mai există devoratori,războiul s-a încheiat!
-Bine,du-te cu un fost devorator!
-Ron,termină,Hermione nu ar fi prietenă cu cineva care ar fi o persoană rea,eu zic să încheiem subiectul.
Harry i-a aruncat o privire perversă lui Hermione pe care o bufnea râsul.Prietenă.Sigur.

*heyy,sper că vă place,sunt 100 de potterheads 😊😱😘🎉care-mi citesc povestea(200 de ochișori,practic)aștept comentarii💟.*

Dramione:Lumea uităriiWhere stories live. Discover now