38. Bölüm

336 21 3
                                    

Hızlı olmamız lazımdı. Uçarak gitmeliydik. Büyü gücüm azalacaktı ama olsun. Gaara'nın kumlarını kullanamazdım. Onun da çakraya ihtiyacı lazımdı.

İkimizi son hız uçurmaya başladım. Cadının evini görünce durduk. Tam gidiyordum ki Sasuke' Gaara'nın karnına chidori sapladı.

Acı ile bağırdı. Tüm gücümle iyileştirmeye başladım. Aynı zamanda da ağlıyordum. Kage bunshinimi Gaara'yı iyileştirmeye başladım. Derin bir nefes aldım. Ellerimi yukarı kaldırdım ve ellerimi döndürerek savunma moduna aldım. Tüm gücümü etkinleştirmiştim. Gözlerimi açtığımda gözlerimin her yeri bembeyaz parıldıyordu. Büyü ve çakranın gücü...

Sasuke doğru koştum ve son anda zıpladım. Kolu ile tekmemi engellemeye çalıştı ama ondan kat be kat daha güçlüydüm. Benim tekmem daha üstün geldi ve Sasuke yere düştü. Yumruk atarak saldırmaya başladım. Benim kadar hızlı değildi. Geriye zıpladı. Bense güçlerimi daha da artırdım. Uçarak elimdeki güç topunu vurmak üzere Sasuke'ye doğru gidiyordum. O ise chidori yapmıştı. Tam birbirimize vuracakken siyah bir ışık bizi geriye püskürttü.

Bizi ayıran kimdi? Etrafıma bakındım ve ONU gördüm. 

YAŞIYORDU.

UCHİHA İTACHİ YAŞIYORDU. 


Mutluluktan ağlamaya başladım. Koştum. Koştum.

Zıplayarak ona sarıldım. Ağlamam daha da şiddetlendi. O da yavaşca  bana sarıldı. 

İtachi:

"Seni çok özledim."

Ben:

"Ben de seni çok özledim. YAŞIYORUN. Her şeyi anlat."

İtachi:

"Senin kaçmana yardım ettikten sonra adamlar ben yakaladı ve Kara Ormana getirdiler. Ben hem büyü hem çakra kullanabildiğimden beni cadı yapıp daha da güçlü bir hale getirdiler. 

Amaçları beni kullanıp, iki şehri de yok etmemi sağlamaktı ama bir gün çakra ve büyüyü birleştirİp Süper Rinnegan açtım. Beni kontrol ettikleri aleti zorlukla kırdım ve özgür kaldım. Her gün seni izledim. Her şeyi biliyorum. Savaşı sona erdireceğim."

Ben:

"İmkansız bu..."

İtachi:

"Sakura. Sasuke'yi sevdiğini biliyorum. O da seni seviyor. Ben Sasuke'nin abisiyim..."


Kötü AşkWhere stories live. Discover now