Del 25 - ''Hey, vent da!''

47 2 0
                                    

Jesper P.O.V

Ugh, Andrine bruker så lang tid på å bli klar. Hvis hun ikke kommer ut snart, så rekker vi ikke skolen.  Imens jeg venter sjekker jeg Messenger. Jeg har fått meldinger fra Carter, Olivia, Milo og Vanessa. Vanessa er en som går i klassen til Andrine, og jeg synes hun er kjempe søt. Jeg har småcrushet på hun veldig lenge nå. Men etter sommerferien har jeg ikke vært like interessert som jeg var før. Etter det jeg har gjort med Andrine, føles det ikke ut som at jeg har følelser for Vanessa lenger. Imens jeg er i mine egne tanker, ser jeg Andrine komme løpende mot meg.

-Hei, beklager for at du måtte vente litt, sier Andrine imens hun løper mot meg.

-Jeg har ventet i f*ckings 10 minutter, sier jeg irritert.

Jeg og Andrine har øyekontakt, og vi begge ser seriøse ut. Smilet mitt kommer forsiktig fram, det samme med Andrine sitt. Vi begynner å le. Vi klarer ikke å være seriøse med hverandre.

-Må øve meg på å være strengere mot deg hvis du skal drive på sånn hver dag før skolen, sier jeg imens jeg går foran Andrine.

-Hey, vent da!

Andrine P.O.V

Nå har vi engelsk. Jeg klarer ikke å tenke på noe annet enn Jesper. Det er som om jeg og han er ment for hverandre. Hver gang jeg tenker på en av han, kjenner jeg at det kribler i magen. Det har hendt tidligere at jeg har følt det slikt, men det føles annerledes ut. Jeg føler jeg blir varm, og at ingenting rundt meg er i fokus. Dette føler så rart ut, så jeg spør læreren om jeg kan få gå ut og få litt luft. Han sier ja, og jeg går ut. Først går jeg til doen, fikser litt på meg og greier. Når jeg åpner døren for å gå ut ser jeg Alice, en jente i C-klassen, hun gir meg et stygt blikk. Jeg går ut fortere enn jeg vanligvis gjør. Skjønner ikke hvorfor hun ser sånn på meg. 

Jeg sitter ute på en stor stein. Det er ingen å se her, det er helt tomt. Jeg tar fram mobilen min og ser på bakgrunnen min. Shawn Mendes. Han er favorittsyngeren min og får meg alltid til å føle meg bedre når jeg er lei meg ellernoe, også er han jo kjempe kjekk da. Jeg smiler når jeg ser bildet, han er så søt. Ikke rart jeg blir glad av  å se på bilder av han. Hvis jeg tenker på Shawn, så kommer jeg ikke til å tenke på Jesper, sier jeg til meg selv i hodet.

__________________________________________

Nesten 1000 lesere, tusen takk for støtten folkens!!





Den Nye JentaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα