Del 17 - ''Jeg vil ha min kjære ex tilbake''

83 3 0
                                    

Andrine P.O.V

Etter å ha fått svar fra Jesper, går jeg til gangen og tar på meg sko. Jakke er ikke nødvendig, for det er ikke kaldt ute. Jeg åpner døren og ser at Jesper også kommer ut av huset sitt. Jeg låser døren og går mot han, og han gjør det samme. 

-Yo, bestie, sier Jesper og ler.

-Hahah, hei.

-Jeg som trodde du skulle ut med Olivia og Benedicte, sier han og småfniser.

-Ouf, de sa til meg at du ikke ville være med meg.

-Haha.

-Men jeg skjønner ikke, hvordan visste de at vi skulle være ute sammen? spør jeg.

-Jeg har ikke sagt noe til dem, svarer han.

-Ikke jeg heller, rart.

-Noe inni meg sier at en av de overhørte oss i stad.

-Ja, det kan hende, svarer jeg.

Jesper P.O.V

I dag har jeg bestemt at Andrine skal få oppleve noe av det beste her i byen, eller, nest best. Det beste er å se på solnedgangen på toppen av Lilje Cafe, men det er litt vanskelig på denne tiden av dagen. Jeg skal ta med henne på mat-torget. Vet ikke helt om hun liker torg, men det er noe jeg elsker. Jeg skal ikke fortelle Andrine hvor vi skal, fordi dette skal være en overraskelse. 

-Skal vi gå? spør jeg.

-Ja, men hva skal vi? 

-Det får du ikke vite helt enda, sier jeg.

Andrine himler med øynene sine og begynner å gå fra meg. Jeg må løpe fram til henne for å ikke bli igjen bak. Er det slik jeg kan irritere henne? Så morsomt! Jeg innser at jeg kan være litt ond noen ganger, men det er verdt å være ond når det kommer til noe som jeg gjør nå.

Andrine P.O.V

Irritert er jeg, men ikke egentlig. Når han ikke vil fortelle meg hvor han skal ta meg med, kan jeg vel si at jeg blir ''irritert''. Hvorfor er jeg slik? tenker jeg. Jeg begynner å le litt for meg selv. Når jeg ser på Jesper, ser jeg at han gir meg et ''hva faen?'' blikk, som jeg liker å kalle det. Vi begge to begynner å le skikkelig. Det er vanskelig å gå i mens jeg ler, så jeg stopper opp. Latteren brøler ut av meg, og Jesper bare ler av det.

-Du er syyyk, sier Jesper etter å ha fått i seg litt oksygen.

-Jeg er syk? Det er du som gir meg et blikk som ser hysterisk ut, sier jeg.

-Jeg gir det blikket ganske ofte til folk, men de ler ikke.

-Ikke gi det blikket til folk i det hele tatt, du ser komisk ut.

Jesper P.O.V

Andrine er ''frekk'' mot meg, men jeg liker det. Jeg har aldri hatt noen så nære meg som jeg er med henne. Litt rart å tenke over, men det er sant, selv når vi bare har kjent hverandre i noen dager. Alle de andre vennene mine har alltid vært så kjedelige. Det har alltid vært snakk om sport eller jenter, ikke noe mer enn det egentlig. Man blir faktisk lei av det etter hvert. Nå føler jeg at det er slutt på snakk av sport og jenter, og heller tulle med hverandre og snakke om nesten alt egentlig.

Bak meg hører jeg plutselig Maryam, exen min, rope på meg. Jeg vil IKKE at Andrine skal se henne, så jeg later som at jeg ikke hørte henne rope på meg. 

-Jesper, jeg tror noen ropte på deg bak, sier Andrine.

-Hva? Pfft, tror ikke det, svarer jeg.

Maryam er gal, jeg kan ikke møte på henne igjen. Hun er en av de som bare kommer og kysser exen sin uten å tenke seg om, noe som hun har gjort kjempe mange ganger! Jeg holder Andrine i hånden og går fortere og fortere. Jeg snur meg for å se om hun kommer etter oss, og det gjør henne.

-Jesper! Du kan ikke gjemme deg fra meg for alltid, skriker Maryam.

Jeg stopper opp. Maryam kommer løpende og kysser meg! Dette føler helt feil ut, jeg må avbryte kysset.

-Hva faen tror du at du gjør? 

-Jeg vil ha min kjære ex tilbake, duh, hvisker Maryam.

Nå klemmer henne meg. Jeg ser at Andrine ser lei seg ut, og at det renner tårer ned kinnene hennes. Jeg skjønner ikke hva som skjer nå!

Andrine P.O.V

Hvorfor står jeg her og gråter? Hvorfor kommer alle de dårlige minnene mellom meg og Oliver helt plutselig? Alt er så forvirrende nå. Jesper tror sikkert at jeg er sjalu eller noe, men det er ikke det som er. Jeg tørker bort tårene og smiler til Jesper og denne fremmede jenta. Går henne på skolen vår? Hvis hun går, så har jeg vel ikke sett eller snakket med henne før.

-Jesper, jeg holder på å falle, jeg er svimmel, skriker jeg.

_________________________________________

Litt lengre enn de andre delene, men det går vel fint. Hadde så mye som jeg ville legge til her, men tror det allerede er mye her, hehe.

250+ lesere?! Tusen tusen takk <3 

Den Nye JentaWhere stories live. Discover now